Canım sen iyi kalpli bir kızsın ama hata ediyorsun. Seni sandığın kadar sevmiyor, vazgeçememen ve yumuşak başlılığın çekiyor onu.
Ben eşimden önce ciddi üç ilişki yaşadım. Üçü de bensiz yaşayamayan ayrılıklarda kapımda yatan insanlardı o zaman beni çok seviyorlar diyordum. En ufak çıkar çatışmasında gördüm sevgilerini arkasına bakmadan gittiler.
Seven insan (sevmenin erkeği kadını yok senin gibi çözüm bulmak ister seven insan) bunları yapmaz. Seni önceliğe alır.
Bak sen seviyorsun arkanı dönebiliyor musun? Kendine çıkar yol arıyorsun. Seven adam da aynı apartmanda yaşamayı kabul ederdi gayet güzel bir çözüm bu ama o diretiyor. Sevse bu kadar kolay vazgeçebilir mi? Vazgeçmiyor diyorsun ama vazgeçiyor çünkü kabul etmezsen ayrılırız diyor bu vazgeçmedir çözüm bulmamadır.
Eşimin ailesinin iki katlı 8 odalı bir evleri var. Annesi üst katta düzenleme yapalım siz burada oturun dedi ve ben asla olmaz dedim diye eşim hayır dedi geçti. Ben onların oturduğu semti sevmiyorum annesi üzülse de eşim tek başıma kararlar alamam anne eşim orada oturamaz mutlu olamaz dedi geçti. Ben de bunları gördükten sonra anladım ki eski sevgililerim beni hiç sevmemiş hemen vazgeçmelerinden belli. Seven insan çözüm bulur kaybetmemek için.
Bu nedenle diyorum sana ileride pişman olursun. Seni gerçekten seven biri yok karşında.