anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Haklisin arkadaşım evle bir.yüzüne karşı bilerek isteyerek geldin şartları biliyordun diyolar esi de dahil.yani itiraz edemezsin memnun olacaksin herşeye tamam diceksin çünkü kabul ettin.arkadasim esini ikna etmek istedi ayrı eve çıkmak için eşi de tabi evlenene kadar herşeye tamam diyodun şimdi garantiye aldın başladın huzursuzluğa demiş

Evet aynen. Benim kayınvalidemde hiçbir şeyime karışmaz. Bizim evlerimizde bayağı uzak birbirine. Sağolsun bazen yemek bile yapıp alır gelirler akşam. Ya da gideriz orda beraber yaparız yeriz. Ama dediğin gibi bazen hafta 2-3 kez bile olunca yoruyor insanı. Mesela ben bazen haftasonu kalkarım kahvaltı hazırlarım ederim hani hafta içi çalışıyoruz, hafta sonu güzelce bi kahvaltı yapalım eşimle derim, kapı çalınır kayınvalidem gelmiş olur yürüyüş yapıyodum bi uğrayım dedim diye falan. O an bende bi moral bozukluğu. Oysa bu anlattığım durum 3,5 yılda en fazla 10 kere olmuştur belki.
Yani bide karşılıklı daire olsa, düşünsene konu sahibi; çat kapın çalıncak kayınvaliden karşında, belki evde misafirin varkende yapcak bunu, evde sıkıldım bi geleyim dicek falan. Bunlar şimdi sana önemsiz görünüyo olabilir ama evlenince biriktikçe insanın canını sıkabilecek şeyler.
Ha tabiki onlarla da yaparsanız bazı şeyleri. Mesela biz bi haftasonu kahvaltıya çağırrız genelde, yazları pikniğe beraber gideriz, ya da normalde de akşamları haftada 2 kez falan ya onlar bizde ya biz onlarda oluruz, ama sen bu durumu daha sık yaşıcan, ya da belki de hep yaşıcan, sonra başlıcan bizim bi özel hayatımız yok mu demeye. Yok inan ki yok, olmıcak. Olsa da düzenli olmıcak :)

Tabiki k.valide k.peder atamazsin. Yarin hastalik olur muhtac olur insaniz elbet bakilir ama bu cat kapi durumu konu sahibi icin cok normal bir durum olcak. Hatta bi sabah uyumaya kalksa gec uyansa k.valide kapiya dayancak noldu kizim niye gelmedin merak ettim diye. Ne diyelim rabbim kolaylik versin ve haklarinda hayirlisini versin insallah.

Siz böyle birşeyi soyleseydiniz o kabul eder miydi? Annenizin babanızın sizinle yaşamasını isteseydiniz.. Hiç sanmıyorum.. Ama sanki kabuk edeceksiniz gibi geliyor bana.ve biliyor ki sizin onu sevdiğinizi ,kabulleneceginizi. .4 ay olmuş.. Zamana bırakın.. Belli olur zaten..

Yengemle dayim anneannemlerle oturdular 20 küsür sene boyunca ve yengem düzenini 20 sene sonunda kurabildi. Hep der; anneannen çok iyiydi ama insan kendi duzenini istiyor diye. Hakliydi da. Şartlardan dolayi öyle gerekti. Hatta belli bir sure 2 oda bir salon evleri vardı. 3 çocuk kv 2 kişi de kendileri. Sonra şükür büyük eve geçince rahatladilar. Kv kp ne kadar iyi olursa olsun aynı evde ol mazzzz. Yaşlı insanlar; yakın olur bak. Bende ileride kendi ailemi ve eşimin ailesini yaslandiklarinda yakın tutarim. Ama kendi kendilerini idame ettirirken aynı ev çok gereksiz ;-)

bu kadar kişi anlatmış söylemiş sana hala ikna diyosun çok saçma bence.bak bidaha anlatıyorum.EVLENSENİZ BİLE ANLAŞAMAZ BOŞANIRSINIZ.niye evlenicen?boşanmak içinmi? adam anasına düşkün anasıyla evde bi kavga etseniz sen haksız olursun. haklı olsan bile.ayrıca o evde kendine ait hiç bişeyin olmıcak.hangi yeni gelin istemez kendine ait bi tenceresi bi tavasi ne bileyim bi yemek takımı olsun.kocanla oturup basbasa bi mum yakıp yemek yiyemiceksin.yatak odasında bile rahat olamıcaksınız.e ne anlamı kaldı evliliğin? 5 senedir ayrı evde yaşıyorum kocamın annesiyle.istediğim saatte yatıyorum istediğim saatte kalkıyorum.istediğim yemeği yapıyorum.temizlik istersem yapıyorum istemezsem yapmıyorum.kimse gelipte niye temizlik yapmadın niye yemek yapmadın demiyo.maddi durumu olmadığı içinmi ayrı eve çıkmak istemiyo?biz ilk ayrı eve çıktığımızda bizim oturcagımız koltugumuz bile yoktu.yere battaniye serip öyle oturuyoduk.bide 3 aylık hamileydim o zamanlar.ama huzurluyduk mutluyduk.allahıma binlerce şükürler olsun şimdi herseyimiz var.onun kendine güveni yok.bence acele etme evlilik için daha 21 yaşındasın.gez toz eglen.zamanı gelince sende evleniceksin zaten.evde kalmazsın yani.dışarı cık aksama kadar 100 tane koca bulursun ama 1 anne bulamazsın bunuda unutma

Çok haklısınız hepiniz ailesi yaşlı o yüzden ailesini yanında istyor bi de en küçük çocuk. Benim karşı evi kabul etme nedenim de bu. Benşm annemler de aynı şehirde olacak onun ailesi de gelirse işte söylediği gbi olsun istedi. Ama aynı ev asla olmayacak. Neyi kaldırıp istediğm neyi istemediğm gayt belli . Gerçekten artık o kendini ayarlayacak ayarlamazsa benim de yapabileceğim bir şey yok. 2 3 yıl sonrasını konuştğmz için şartları kesin konuşamıyoruz.

Allah yardımcın olsun zor bi durum ama ev ustune ev olmaz ama cok yakin oturabilirsiniz

Kv ile oturmak en iyi ihtimalle çok sevdiğiniz bi yerde misafir olmak gibi. Ne kadar sevsenizde rahat edilemez insanın evi gibisi yok dedirtir yani.

Kesinlikle sana katılıyorum kendi evin demek kendi düzenin kendi ozelin demek ama tek taraflı fedakarlık olmaması gerekir sen biswy sunmussun karşısında diye ama kabul etmemiş bence tavrını koyy

Sen deli misin. Aslaaaaaa aslaaaa birlikte oturma.

Ablam bile kafayı yedi. 1 sene daha otururum sonra giderim dedi. Gerekirse boşarım dedi. Ev üstüne ev olmaz. Sevgi kurtarmıyo. Gün gelir sevdiğin adamdan nefret bile edersin.

Adam sana çok bağlı gibi durmadı burdan bakınca, rest çeken insan senden vazgecebilir vdemek bu da sana bağını gösterir. Zaten hiç bir erkek 4 ayda ölümüne baglanmaz. Bu arada ne atlattiniz da baginiz güçlendi.
Soruna cevap da asla ve asla yaşama. O rest cekiyorsa sen de çek. İnsan yaşı ilerledikçe ailesi ile yasayamiyor, bir de onun ailesi mümkün değil

Dönüp yorumlara baktım da konu Sahibi bizi ikna etmeye çalışıyor gibi. Ne istersen yap canım, biz fikirlerimizi soyleriz gerisi sende. Yaşın daha 21 ne acelen var. Keşke burdan annenle konuşsak da verme kızınıb desek. Çünkü sen her şeyi kabul edip gideceksin. Ama yine söylüyorum bağlı olan sensin adam değil. Yaşı da 30 ustudur Allah bilir ya

Yok
Yok 25 yaşında. Annem zaten vermez o durumda cidden ben de evlenemem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…