- 19 Ekim 2015
- 269
- 338
- 18
- 34
- Konu Sahibi P3rimasali
ya sen kendi bildiğini okuyacaksın niye konu actınki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil.boyle.oluyorsunuz bende kavinvalidemle karsi karsiya oturcan dairelerimizi cok korkuyorum nasil davranayim surekli gelir gidermi ark gelince birakmazmi.yanliz.cok korkuyorumBende kayinvaldemle alt ust oturuyorum ama iyikide oturuyorum cok sansliyim bu konuda anne kız gibiyiz
Hayır okumayacam. Ben sordğmda birlikte oyursam mı diye düşünüyodm şimdi kesinlkle oturmayacağımı söylüyormya sen kendi bildiğini okuyacaksın niye konu actınki?
Hayır okumayacam. Ben sordğmda birlikte oyursam mı diye düşünüyodm şimdi kesinlkle oturmayacağımı söylüyorm
Hayır okumayacam. Ben sordğmda birlikte oyursam mı diye düşünüyodm şimdi kesinlkle oturmayacağımı söylüyorm
canim o hosluk ayni evde kalmiyor. insan kendi anne babasina yeri geldiginde hosbutsuzlugunu soyler ancak kv kp bir sure sonra huzursuz olursun haa suda var cok baskinim kimse beni bastiramaz dersen o ayri4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
Ben uysal bi insanım yani otoriter ve baskıcı da oluyorm duruma göre ama anne abbaya saygıdan hürmrtten yapamam galiba. Yani yapsam annesi sesini çıkarmaz cidden ama sırf mutlu olcam diye yapamam bunu kadın çok üzlür. Rn iyisi hiç bunlara gerek kalmaması. Aynı evde olmamakcanim o hosluk ayni evde kalmiyor. insan kendi anne babasina yeri geldiginde hosbutsuzlugunu soyler ancak kv kp bir sure sonra huzursuz olursun haa suda var cok baskinim kimse beni bastiramaz dersen o ayri
Adım kadar eminim ki nişanlılık sürecine kadar sizin ailenle yaşayamam kararınıza he diyip gecicek ama tam düğüm arefesi annesi mi olur artik babasi mi bilemem bir rahatsizligi cikar ortaya kesin, siz de nasilsa mecbur kalirsak olur tarzi kem kumlu cevaplar vermissiniz onceden onlari da baz alarak emrivaki yapicak. Simdiden gecmis olsun siz ayrilamazsiniz bu insandan daha da. Ayrica biseyi anlayamadim anneniz hem iliskinizin ciddiyetini bilmiyo, yani oylesine konusuyomussunuz gibi dusunuyo hem de evlenirseniz ailesiyle yasama ihtimalinizi mi anlattiniz. Yani ben boyle bisey anlatsam annem olayin ciddiyetini anlar zaten ne oylesine konusmasi
Annem çıkıyoruz olarak bakmıyor sadce tanıyorız birbirimizi olarak bakıyor ve gelrcek planlarımızfan bahsederken onun bu planını öğrendiğimi söyledim o da eğer öyle istiyosa unut onu hiç başlama çünkü ben izin vermem öyle bişeye dedi. Bu kadarAdım kadar eminim ki nişanlılık sürecine kadar sizin ailenle yaşayamam kararınıza he diyip gecicek ama tam düğüm arefesi annesi mi olur artik babasi mi bilemem bir rahatsizligi cikar ortaya kesin, siz de nasilsa mecbur kalirsak olur tarzi kem kumlu cevaplar vermissiniz onceden onlari da baz alarak emrivaki yapicak. Simdiden gecmis olsun siz ayrilamazsiniz bu insandan daha da. Ayrica biseyi anlayamadim anneniz hem iliskinizin ciddiyetini bilmiyo, yani oylesine konusuyomussunuz gibi dusunuyo hem de evlenirseniz ailesiyle yasama ihtimalinizi mi anlattiniz. Yani ben boyle bisey anlatsam annem olayin ciddiyetini anlar zaten ne oylesine konusmasi
Yok bunların üstüne bir daha konuşmadık. İlk söylesünde daha 2 aydı haksız olduğm bi kavganın üstüne söylemişti konusu geçince ailesinin ben de hem o anbiiey diyemedm hem de iyice düşünmek istedim. Düşündm araştrdm sordum kendimin bunu yapamayacağıma da anlayınca yine açtım konusunu. Sonra o zamana ne olur belli değil dmeye başladı. Ben d eyapamayacağımı söyledim işte bana sevdirmeye çalıştı . Sonra anneme bahsettim işte annem asla olmaz dedi. Ben de tekrardan konuştum ben yapamam annemin dediğini de ekledim. İstesem de yapamam ama yapmam dedim. Sonra dedi o zamana belki ben istemeyecem sen isteyecen ne kafada olacağımı blmiyorum yarını düşünemiyorm ben onun değerlendirmesini şuan yapamam ki dedi. (Şu 2 hafta baya bi stresli iş ve sınavlar birlkte) 2 hafta sonra falan bir daha konuşcaz ama artık öyle olacak diye diretmiyor. Senin için ne kadar zor olacağının farkındayım seni anlıyorum falan. Ben de dedm ben zaten sana alternatif çok sundum kabul etmiyorsan benim yapabileceğim bişey yok sen de bliyosun ki bunu istemek en büyk hakkım. Bliyorum dedi. Bi de şimdi benim anneme neredeyse yüzük takacak seviyeye gelmeden tam olarak çıktımızı anlatmayacağımı biliyor. Ama anlatmamı da istiyor onu bilsin istyor bu yaz anlatacaktık. Dedn bu şartlar altında anneeme söyleyemem zatn annem de istemz dedim. Annemler onun için büyük bi olay çok istyor ondan haberdar olmalarını. İşte dedi annenin istediğinin olacağını söyşer ikna ederiz o zaman dedi. Yani şey gbi duruyo şu an nedn anneni ikna ediyo seni etsin hatta seni de etmesin kendi vazgeçsin diue. Asıl şeyimşu büyk ihtimalle vazgeçti yada vazgeçecek bunu benim öğrenmem için annemi şart koşuyo o zamana kadr demeyecek ki benm de içim rahat değil böyle didikleyp duruyorum. Öyle bişeyler işte.P P3rimasali eee konuştun mu sevgilinle? ne dedi? son gelişmeler neler?
"Yani şey gb duruyo" dan sonrasını hiç anlamadım?Yok bunların üstüne bir daha konuşmadık. İlk söylesünde daha 2 aydı haksız olduğm bi kavganın üstüne söylemişti konusu geçince ailesinin ben de hem o anbiiey diyemedm hem de iyice düşünmek istedim. Düşündm araştrdm sordum kendimin bunu yapamayacağıma da anlayınca yine açtım konusunu. Sonra o zamana ne olur belli değil dmeye başladı. Ben d eyapamayacağımı söyledim işte bana sevdirmeye çalıştı . Sonra anneme bahsettim işte annem asla olmaz dedi. Ben de tekrardan konuştum ben yapamam annemin dediğini de ekledim. İstesem de yapamam ama yapmam dedim. Sonra dedi o zamana belki ben istemeyecem sen isteyecen ne kafada olacağımı blmiyorum yarını düşünemiyorm ben onun değerlendirmesini şuan yapamam ki dedi. (Şu 2 hafta baya bi stresli iş ve sınavlar birlkte) 2 hafta sonra falan bir daha konuşcaz ama artık öyle olacak diye diretmiyor. Senin için ne kadar zor olacağının farkındayım seni anlıyorum falan. Ben de dedm ben zaten sana alternatif çok sundum kabul etmiyorsan benim yapabileceğim bişey yok sen de bliyosun ki bunu istemek en büyk hakkım. Bliyorum dedi. Bi de şimdi benim anneme neredeyse yüzük takacak seviyeye gelmeden tam olarak çıktımızı anlatmayacağımı biliyor. Ama anlatmamı da istiyor onu bilsin istyor bu yaz anlatacaktık. Dedn bu şartlar altında anneeme söyleyemem zatn annem de istemz dedim. Annemler onun için büyük bi olay çok istyor ondan haberdar olmalarını. İşte dedi annenin istediğinin olacağını söyşer ikna ederiz o zaman dedi. Yani şey gbi duruyo şu an nedn anneni ikna ediyo seni etsin hatta seni de etmesin kendi vazgeçsin diue. Asıl şeyimşu büyk ihtimalle vazgeçti yada vazgeçecek bunu benim öğrenmem için annemi şart koşuyo o zamana kadr demeyecek ki benm de içim rahat değil böyle didikleyp duruyorum. Öyle bişeyler işte.
"Yani şey gb duruyo" dan sonrasını hiç anlamadım?
Burdan bakınca sevgiliniz sizi oyalamaya çalışıyor gb duruyor haberiniz olsun.
Çok üzülüyorum böyle konuları okuyunca,Ben zaten anlamadım dört ayda neyin vefası neyin ayrılamaması.
Adam bariz aşık değil tamamen mantık olarak bakıyor. Bunun kanıtı da kesinlikle tamam aynı ev yok dememesi. Hala kelime oyunları belirsizlikler bakarızlar.
Ama yaşamadan anlamayacak ne yazık ki.
Nişandan sonra konu açacak ben eminim, nişanlımın annesi rahatsızlandı nişanlım şartlar değişti bırakamam dedi ev tutmayacağız diyor ne yapmalıyım. Herkes ayrıl diyecek ama çok seviyorum elalem ne der, beni seviyor ama şartlar böyle ne yapabilirim diyecek aynı eve çıkacak.
Sevgiliyken ayrılamayan nişan atamaz, aynı evde kahır çekse dahi hiç boşanamaz. Göz göre göre hayatını mutsuzluğa doğru sürüklüyor ama yapacak bir şey yok.
Şansının farkında değil. Daha henüz dört aylıkken belli oldu aslında her şey görüp uzatmadan ayrılsa belki tam kendine göre biriyle tanışacak, yaşı da küçük ve belki gerçekten sevecek ve önceliğine alacak birini bulacak ama farkında değil. Daha dört ay ve yaşı gencecik. Seneye senin için her şeyi arkama alırım diyecek kadar sevecek birini kaçırıyor belki şu an haberi yok.
Ben şahsen önceliği olmayacağım adam için hayatımı yakmazdım.
Bu adam daha ne desin önceliğim annem ve babam diyor.
Ama boşa yazıyoruz o cesaret de o öngörü de yok arkadaş da. Yaşayarak görecek kafasını duvarlara vuracak ama geçmiş olacak
Boşa yazıyor olur musnuz hiç. Şu kesin. 2 hafta sonra konştğmda tam ayrıntlı şartlarmı söylicem . Mesela karşı evlerindr oldğmuzda yapamayacağım bş durumda olurlarsa ancak aynı evde yaşayacağımı söyleyecem. Gerekirse tüm betimlemesini yaparım . Kabul etmiyorsa da yapacak bir şey yok. Her şey 2 hafta snraki konşmaya bağlıBen zaten anlamadım dört ayda neyin vefası neyin ayrılamaması.
Adam bariz aşık değil tamamen mantık olarak bakıyor. Bunun kanıtı da kesinlikle tamam aynı ev yok dememesi. Hala kelime oyunları belirsizlikler bakarızlar.
Ama yaşamadan anlamayacak ne yazık ki.
Nişandan sonra konu açacak ben eminim, nişanlımın annesi rahatsızlandı nişanlım şartlar değişti bırakamam dedi ev tutmayacağız diyor ne yapmalıyım. Herkes ayrıl diyecek ama çok seviyorum elalem ne der, beni seviyor ama şartlar böyle ne yapabilirim diyecek aynı eve çıkacak.
Sevgiliyken ayrılamayan nişan atamaz, aynı evde kahır çekse dahi hiç boşanamaz. Göz göre göre hayatını mutsuzluğa doğru sürüklüyor ama yapacak bir şey yok.
Şansının farkında değil. Daha henüz dört aylıkken belli oldu aslında her şey görüp uzatmadan ayrılsa belki tam kendine göre biriyle tanışacak, yaşı da küçük ve belki gerçekten sevecek ve önceliğine alacak birini bulacak ama farkında değil. Daha dört ay ve yaşı gencecik. Seneye senin için her şeyi arkama alırım diyecek kadar sevecek birini kaçırıyor belki şu an haberi yok.
Ben şahsen önceliği olmayacağım adam için hayatımı yakmazdım.
Bu adam daha ne desin önceliğim annem ve babam diyor.
Ama boşa yazıyoruz o cesaret de o öngörü de yok arkadaş da. Yaşayarak görecek kafasını duvarlara vuracak ama geçmiş olacak
Kabul etme resti cek işine gelirse sonrasında ceremeyi sen çekeceksin kesinlikle kabul etme sakin4 ayı geçiyor birisiyle görüşüyorum birbirimizi çok seviyoruz büyük bi olay atlattık daha da bağlandık. Evlenmek niyeyimiz ama o anne babasıyla yaşamamızı istiyor. Ortada maddi yetersizlik ya da bir ihtiyaç durumı yok belli olan sadece biraz yaşlılar ve ayrı kalmak istemiyor. Ben de karşılıklı evlerde yaşamayı önerdim ama tavizi yok aynı ev olacak kabul etmezsen sen bilirsin diyor. Annem ne kadar bağlı olduğumuzu bilmiyor ama bu niyetle konuştuğumuzu biliyor durumu anlattım "ben izin vermem beni çiğnemen gerekir" dedi. Ben kendim zaten kararsızdım ama ailesi çok iyi ve hoş insanlar olduğu için belki yapabiliriz diye düşünüyordum annem böyle diyinceye kadar. Ne yapmalıyım sizce. Daha kesin belli değil görüştüğüm kişinin ailesiyle henüz konuşulmamış bir durum belki onlar kabul etmez ama karşı taraf resti çekmiş durumda benim de annem..
Ya vefa var diye de ölcek değiliz ya. Hayatımızın gerş kalanından bahsediyoruz. Eğer o yapabilecekken yapmıyorsa benim gbi biryle birlkte olma şansını kaçırıyor demektir. Ben ailesine değer vermesin bi köşeye atsın demiyorm. Ama rvlenince ailesi ben olacam sözümn böyle değeri olamayacksa banane ben de insanım yani beni böyle bilryn içine sürükleyemez. Sevdiği insan içşn yapar diyosa kndi de yapacak ki bn ondan snra elimden geleni yapayım. Merk etmeyin ya hiçbiriniz boşuna bişey demediniz burda. Çok iyi bliyorm ki o durumda aşk da olmayacak uğruna omkadr yorldğm şey kalmayacak zatn yani. Yapmam bujuÇok üzülüyorum böyle konuları okuyunca,
Onca kadın seferber olup anlatmaya çalışıyor ama yok illa kendileri yaşayıp tecrübe edecekler...
Konu sahibesi, sevgilin olacak çakal sana tamam aynı evde kesinlikle kalmayacağız ayrı ev açacağız demediği sürece fikri değişti diyemezsin anla bunu! Adam politik cvplar verip oyalıyor seni aç gözünü. Hem belki ailem istemeyeck demiş yok yaaa kim inanır? Vefa vefa diye ortada dolanan bedava hizmetçiyi kim istemez?!