anne babasıyla yaşamamızı istiyor. bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
alkışlıyorym sizi
kızlarımız işte böle gözü açık olsun , o kendini uyanık zanneden insan sömürücülerinin eline düşmesinler

kesinlikle katılıyorum keşke erkenden dinlesen bizleri gözün kararmamış olsa buradaki insanlar senin yaşdıklarını ya yaşamış ypamıs sana yapma diyenler yada etrafında şahit olanlar öyle uydurmuyoruz yani tek diyeceğim yapma

Bu kismi iyi oku canim aynen boyle olacak. Kari koca hayati yasayamicaksin. Evlenmis cocuk gibi kalacaksiniz! Bende ayni durumdayim iyi anlasiyoruz evet ama alinan kararlari herseyi buyukler belirliyor!! Esin anne baba sozunden cikmayacak daha dogrusu cikamayacak. Annelee cocuklarina duskundur ayagindaki corabindan tut sacina kadar karisacak senin soyledign herseye uff puff diyecek ustune gelinmis hissedecek. sevgilin nasil karakterde bilmiyorum ama yas ilerledikce evde duramayacak anne baba olsa bile erkekler sikilir seni birakip gezmeye gidecek. Kayinvalidenle gezmelere gidersin sende ozelin olmayacak kavga edemeyceksin herseyi sineye cekeceksin. Hadi diyelim tartisma yasadiniz kv kp ile nasil rahat edeceksiniz. Odanizdan disari adim atamayacaksiniz. Arkadaslarinizi ailenizi davet edemeyceksiniz!! Sen hergun annesiyle babasiyla vakit gecirirken anneni evine bile davet edemiceksin. Haftada bir kere gormeye gideceksin zoruna gidecek! Bak yaslilar ile anlasmak cok zorr!! Gencleri begenmezler. Tepkileri cok olur. Sevgilini vazgecirmeye calisma AYRIL!! Yarin birgun birsey olur diyelim annesi utuyu utu masasi izerinde unutmus bu gibi ufak seylerde seni suclayacak. Bak burda kac evli bayan varr ayril diyenler cokk aklin yolu birdir. Herkes tecrube ile konusuyor. Sevabi buyuk ama yuku agir olan seyi kabul etmek istiyorsun. Anneni dinle!!

Ben yaşamadım ama eşimde bana sevgiliyken böyle bi düşüncesi oldugunu söylemişti. Asla dedim. Şimdiden söylüyorum olmaz dedim. Ki olmadı da.
Ben kapalı bi bayanım, evimde kayınbabamın yanında rahat rahat hareket edemem.Pijamamla kısa kollumla gezemem öyle değilmi? Kapalı olmasam bile, insanın evi en rahat ettiği yerdir. Misafirlerin gelcek mesela rahat agırlayabilecek misin kayınvaliden ve kayınbaban varken. Rahatça pijamalarınla, geceliklerinle dolaşabilecek misin evinde? Kocanla sadece odanızda samimi olabileceksin. Mesela bi tv izlerken dizine yatamıcaksın belki?
Yani demem o ki kayınvaliden ve kayınbabanın ne kadar iyi olursa olsunlar, sen yukarda saydıklarımı ve daha fazlasını yapamıcaksın evinde P P3rimasali
Bunlarıda sevgiline aynen söyle. Yani anne babasıyla anlaşmaktan çekindiğin için kabul etmediğini düşünmesin, evini kendi evin gibi kullanamayacağın için kabul etmediğini söyle.

ayyy resmen yaşadıklarımı anlatmşssn sende mi kv ile yaşyrsn

İşte bunlara anlayışlı olmuyor çok. Bn ailenle yaşasam bunları sorun yapmam diyor. Sebebinin ailesinden çekinmem olmadğnı şok iyi biliuor ama her şeui tkrar tkrar diyeceğim yeri gelince

Ya ama ayrılmak çok fazla. Benim ona çok büyük bir vefa borcum var. Evet vefa bodcm yüzündee de herşeyi kabul edecem diye bir şey yok ama öyle hemen kestirip atmam atamam da.

İşte bunlara anlayışlı olmuyor çok. Bn ailenle yaşasam bunları sorun yapmam diyor. Sebebinin ailesinden çekinmem olmadğnı şok iyi biliuor ama her şeui tkrar tkrar diyeceğim yeri gelince
bence anlamıyorsa uzatma ayrıl acı birşey ama gerçek birşeyuzun uzun anlatmana gerek yok enin ona değil onun sana açıklama yapması gerekiyor şuan adam kesmiş bitirmiş lafı sen birşeyler anlatma derdine girme yaşayamam ailenle aynı sokakta dahi olamam kabul edersen edersin etmezsen git de etmesin ve gitsin ok sen restini çek gönder 1 sene sonra burada pişmanlığını okumak hiçbirimizi istemeyiz sana şimdi ulaşılmaz gibi geliyor önemli gibi gliyor sanki oçok önemli biriymiş veya sen onsuz ypaamyacaksın gibi yok böyle bir şey yok evlililk sana böyle büyülü bi dünya geliyor yok öyle birşey o yüzden senini etrafında divane olduğun dğeil senin etrafında divane olacak kişiyle birlikte olacak onunda kıymetini bileceksin böylesi insanlarla evlililk hep nasıl bu hatayı yaptım olur ömür boyu bence uzak dur

Ya ama ayrılmak çok fazla. Benim ona çok büyük bir vefa borcum var. Evet vefa bodcm yüzündee de herşeyi kabul edecem diye bir şey yok ama öyle hemen kestirip atmam atamam da.
NEDİR HAYATINI KARARTACAK KADAR BÜYÜK VEFA BORCUN

Diger arkadaslar gayet guzel yazmislar.bende ekleme de bulunayim.kavgani bile edemiyceksin kv kp var diye.karsi daire de,apartmanda degil ben ayni mahalle de bile oturmani tavsiye etmem.adam sana resti cekiyo sen daha neyi bekliyo sun.o bakici ariyo.

anneni dinle kesinlikle.o kadin basina gelecekleri bildigi icin itiraz ediyo.bu kadar gozun kor olmasin ac biraz gozunu.sen baglandik diyosun ama orta da bi baglilik goremiyorum ben.baglanan sensin karsi taraf degil...

Bu konı dışında çok deli divane ki zaten buradan bu şekilde rest çektiği görünüyor diye hepiniz sevmediğini düşünüyorsunuz ama ben beni ne kadar sevdiğini biliyorum. İnsan her şeyde rol yapamaz sesinin titreyişinden gözlerinden her şeyini anlıyprum. Onun için gerçekten çok önemli bu mevzu. Hani bize "ailenle bir daha görğşmeyeceksin" denemesi gibi geliyor ona. Ailesi, ondan sonra da benim bi dediğimi iki etmez normalde. Bana ters düşen tek şeyi bu çocuğun. Onların gelenekleri çyle. En küçük çocukla yaşar aile. Yani olmazsa onun için knedini hayırsız evlat anne abbasını çöpe atmış gbi hissedwcek. Ailesi de zamanında çok zorluk çekmiş yarı yolda bırakıyor gbi hissediyor bumun öyle olmadığını olmayacağını anlatmaya çalşıyorm bende. Beni sevemedğni düşğnmeyin

seviyor diyorsun adam seni kaybetmeyi göze alıyor varsa var yoksa yoksun demiş karsı apartmanı ble kabul etmiyor çok anormal ama sen bilirsin ben fikrimi belirttim ama ateşe bile bile atlıcam dersen kaç kiş iseni uyardı sen yanacaksın biz değil

NEDİR HAYATINI KARARTACAK KADAR BÜYÜK VEFA BORCUN
Ya öyle büyük bişey değil sadce beni sevdiğini fazlasıyla ıspatlayacak hatta bana ne kadar düşkün olduğunu gösterecek bir hareketti. Biliyorım ben şuan önce ailesi sonra ben. Ama soru şu. Beni ailesi kabul edecek ailesi kadar değer verecek ama bu ailesinin sınırında olacak .

boşuna yorma kendini seviyor vs vs vs vs seviyor olsun diyelim ki seviyor ama sana değer vermiyor sen ve senin aailen fikirlerin önemli değil bunu bilde ona göre gideceksen git AİLESİNE BKATIGIN SÜRECE SEVİLECEKSİN

Koşarak uzaklaş lütfen ne kadar melek gibi olsalar da olmaz.arkadasim aynı evde yasiyo birgün kv demiş gusül almadan oturmak günah biliyorsun dimi? Meğer kim banyo yapiyo kim yapmiyo ne kadar zamanda bir yapıyorlar herşeyi takipteymis diyomuss ki gelin oğlumu cinsellikle kandiriyo daha neler neler aman aman aman aynı apt dayım benim bile olmuyo bosversene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…