Benim de akranim sayilacak ablam var, çok da severim, yakın sayiliriz. Ama bir derdim , bir ihtiyacım ya da acil bir şey olduğunda asla ona gitmem, yakın arkadaşlarımla hallederim. O da aynı şekilde bana açmaz kendini, yüzeysel - keyifli zaman geçirip güncel şeylerden ve yegenimden konuştuğumuz bir iliskimiz var.
Bir gün evlenmeye karar versem ilk, istemede falan görür yani sevgilimi, öyle diyim:))
Neden anne babanın vereceği en güzel hediye kardeş olsun ki? Kardeşin ne çıkacağı belli olmuyor . Nice kardeşler var, miras davasına birbirini bicakliyor. Nice kardesler var, kıskançlıktan hasetlikten birbirine zarar veriyor, nice kardeşler var tek hobisi kardeşini dolandırmak
Var yani böyle seyler. Bence ailenin vereceği en güzel hediye güzel bir cocukluktur . Birbirini,çocuklarını seven,sevdiğini belli eden, huzurlu bir aile insanın psikolojisinin ve gelecekteki bakış açısının neredeyse temelini oluşturur. Ailenin vereceği en güzel ikinci hediye eğitim hakkını desteklemek, en güzel üçüncü hediye de 'ne olur ne olmaz' diye düşünüp çocuklarına ev - arsa falan almaktır,birikim hesabı açmaktır sizinki gibi:))
Yoksa kardeş mardes... Çocuk istiyorsa doğursun tabii insanlar ama 'cocugum gelecekte yalnız kalmasın,destekçisi kardeşi olsun' bakış açısı ile dogurmak çok yanlış