Anne baba demek

bizim daha ne söz ne nişan var ortada ama ben neredeyse şimdiden diyeceğim, o kadar yakın hissediyorum..

Nişanlanalı 5ay oldu evlenmeden denilmez diyolardı hep,ama ben 15 gündür anne baba diyorum içimden geldigi için her ikisinede.Ki kendi annemden babamdan daha çok seviyorum ve seviliyorum.Çok şanslıyım biliyorum

Ben bir ara cok kafama takiyordum anne demeyi :26: Ama diyemiyorum cekiniyorum :26: hayirlisi....

Ben evlenmeden anne baba şeklinde hitap etmeyi saçma bulanlardanım. Nişan gibi bir resmiyet olursa belki ama o tür merasimleri pek gerekli görmediğim için evlendiğimde söylerim ancak diyorum. Umarım zorlanmam.

ilkten bi tuhaf geliyo zaten,dedikçe alışılıyo demekki.İnsallah karşına iyi insanlar çıkarda severek söylersin onlara.

Ben evlenmeden anne baba şeklinde hitap etmeyi saçma bulanlardanım. Nişan gibi bir resmiyet olursa belki ama o tür merasimleri pek gerekli görmediğim için evlendiğimde söylerim ancak diyorum. Umarım zorlanmam.

insan ister istemez zorlanıyor bende evlendikten sonra söylemeyi düşünüyordum ama nişanlım annemlere anne baba demeye başlayınca bende söylemem gerektiğini düşündüm...

Bende nişanlandıktan 3 ay sonra söyleyebildim..Annem ısrar etmese dahada uzun sürerdi. İlk telefonda söyledim daha kolay oldu. Kuzenim verdi bu taktiği

istemeye geldiler söz kesildi hemen teyze/amca muhabbetini kesip anne/baba demeye başladım :)))

Nişandan sonra ama isimlerinin yanına anne baba ekleyerek söylüyordum yalın bir şekilde değil,fakat nişanlım benim anneme-babama öyle içten öyle ağız dolusu anne baba diyordu ki :) canım benim...s sonra bende yavaş yavaş .isimlerini atarak sadece anne demeye başladım ama kolay olmadı:)

bende çok çekiniyordum canım bende nişanlanalı 5 ayı geçti yeni söylemeye başladım özellikle telefonda konuşurken annem yanımda olunca daha çok çekiniyorum mutluluklar dilerim...

Ben söylemedim daha :26: Annemin yaninda hic diyemem galiba bir kere öyle telefonda aman aman demistim o da anam anlamis kadin bir sevinmis nisanlima demis hemen ama olmuyor nedense :26: Hayirlisi birgün derim elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…