İlaç kullanıyor musunuz sakın olmaya çalışın lütfen.biliyorum elinizde değil inanın bende ilaç kullanmama rağmen her gün korku kaygı endişe halindeyimEkimde 30 olacak
Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz? Doktor bana prozac+ meresa verdi kaygı ve depresyon için. Anksiyete var mı yok mu bilmiyorum, ama geçmişe kıyasladığımda çoğu kurgumun, şüphemin geride kaldığını ve daha mutlu hissettiğimi düşünüyorum.İlaç kullanıyor musunuz sakın olmaya çalışın lütfen.biliyorum elinizde değil inanın bende ilaç kullanmama rağmen her gün korku kaygı endişe halindeyim
Bn efexor kullanıyorum önceden paxera kullanıyordum fakat bünyem mi alıştı bilmiyorum geçen yaz Bi türlü düzenlemedim doktor değişikliğine gittim o da ilacımı değiştirdi fakat her gün kaygili ve korkuluyumSiz hangi ilacı kullanıyorsunuz? Doktor bana prozac+ meresa verdi kaygı ve depresyon için. Anksiyete var mı yok mu bilmiyorum, ama geçmişe kıyasladığımda çoğu kurgumun, şüphemin geride kaldığını ve daha mutlu hissettiğimi düşünüyorum.
Tam olarak kaygı yaptığınız konular nedir özel değilse? Ya da bunlarla ilgili bir travma yaşadınız mı?Bn efexor kullanıyorum önceden paxera kullanıyordum fakat bünyem mi alıştı bilmiyorum geçen yaz Bi türlü düzenlemedim doktor değişikliğine gittim o da ilacımı değiştirdi fakat her gün kaygili ve korkuluyum
Sizde mi benim gibi misinizBen de lustral kullanıyorum
Dışarı çıkabiliyor musunuz sosyallik nasıl iç sıkıntısı var mi sizdedeBende de hep bir kötü bir şey olacak düşüncesi var. Sürekli aklım olumsuz şeylerde oluyor
Tabiki canım ben atlattım ama ben ölmeyi de düşünüyordum açıkçası sürekli kendime takıntı yapmıştım sürekli nabzımı yokluyordum meselaBen çok kötüyüm nefes alırken göğsüm yanıyor bütün korkularım kaygılarım geliyor nolur konuşalım
Dışarı çıkıyorum ben tam tersi evde duramıyorum zaten evde kendi kendime kalınca çok kötü oluyorumDışarı çıkabiliyor musunuz sosyallik nasıl iç sıkıntısı var mi sizdede
Dışarı çıkınca geçiyor sanırım bugün nasilsinizDışarı çıkıyorum ben tam tersi evde duramıyorum zaten evde kendi kendime kalınca çok kötü oluyorum
Biraz daha iyiyim. Farklı ortamlara girince kafam duruluyor birazDışarı çıkınca geçiyor sanırım bugün nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?