• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlsiyete krizi tutmuş olanlar dertleşelim mi

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
916
1.041
313
Ben çok kötüyüm nefes alırken göğsüm yanıyor bütün korkularım kaygılarım geliyor nolur konuşalım

Tabikide konuşalım bizi bizden başkası anlamaz zaten uzun sürelerdir mi bu hastalıklasiniz

Evet 7 senedir ve bugün aşırı kötüyüm her şey üst üste geliyor ve ben bugün intiharı bile düşünüyorum

İlaç kullanıyor musunuz sakın olmaya çalışın lütfen.biliyorum elinizde değil inanın bende ilaç kullanmama rağmen her gün korku kaygı endişe halindeyim
Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz? Doktor bana prozac+ meresa verdi kaygı ve depresyon için. Anksiyete var mı yok mu bilmiyorum, ama geçmişe kıyasladığımda çoğu kurgumun, şüphemin geride kaldığını ve daha mutlu hissettiğimi düşünüyorum.

Siz hangi ilacı kullanıyorsunuz? Doktor bana prozac+ meresa verdi kaygı ve depresyon için. Anksiyete var mı yok mu bilmiyorum, ama geçmişe kıyasladığımda çoğu kurgumun, şüphemin geride kaldığını ve daha mutlu hissettiğimi düşünüyorum.
Bn efexor kullanıyorum önceden paxera kullanıyordum fakat bünyem mi alıştı bilmiyorum geçen yaz Bi türlü düzenlemedim doktor değişikliğine gittim o da ilacımı değiştirdi fakat her gün kaygili ve korkuluyum:(

Bn efexor kullanıyorum önceden paxera kullanıyordum fakat bünyem mi alıştı bilmiyorum geçen yaz Bi türlü düzenlemedim doktor değişikliğine gittim o da ilacımı değiştirdi fakat her gün kaygili ve korkuluyum:KK43:
Tam olarak kaygı yaptığınız konular nedir özel değilse? Ya da bunlarla ilgili bir travma yaşadınız mı?

Ya dışarı çıktığımda hep korkuyorum hep disarda atak geçirdim çünkü hani tekrar geçirirsem naparim ne ederim gibi nefessiz kalıp kalbim duracak hissi var hep ama bunları önceden hiç yasamazdim paxera kullanırken hiç böyle sıkıntılar yasamazdim simdi her gün bu haldeyim

Bende de hep bir kötü bir şey olacak düşüncesi var. Sürekli aklım olumsuz şeylerde oluyor

Ben çok kötüyüm nefes alırken göğsüm yanıyor bütün korkularım kaygılarım geliyor nolur konuşalım
Tabiki canım ben atlattım ama ben ölmeyi de düşünüyordum açıkçası sürekli kendime takıntı yapmıştım sürekli nabzımı yokluyordum mesela

Herkeste farklı tezahür ediyor sanırım. Ben de sürekli aldatıldığım ve insanların bana yalan söyledikleri, sürekli açık arama vardı. Şimdi düzeldi eskisine oranla daha iyi hissediyorum tedavinin 3.ayındayım. Ama bazı şeyleri sadece ilaçla halledemiyoruz, buzlu camın arkasından bakıyoruz gibi hissediyorum bazen. Aranızda böyle benim gibi düşünen var mı?

İlaç kombinasyonları dışında çözüm yok valla. Bir de kafa dağıtmak için uzaklara gitmeyi öneririm. Sırf anksiyete depresyon ve gündelik dertlerden uzaklaşmak için trabzon ve rizede annem ve babamın köyüne geldim dağın başındayım şuan 😂 duş, wc, hijyen ve yemek sıkıntısı ile biraz doğal stres yaşıyorum şehir stresinden daha iyi 😂

Back