anlayışsız eş...

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
3günlük evliyim ama balayını burnumdan getiren bi eşim var maalesef. Sebebi ise ilk geceyi yaşayamam. 3gündür uğraşıyorum ama yok canım acıyo kendimi kasıyorum. Canım acıyo diyince eşim sinirleniyo. Elimden geleni yapıyorum ama inanmıyo ve laf söylüyo sürekli. Beni rahatlatacak hiç bişe yapmıyo ilk günden bu yana. Şimdi yine ağladım canım yanıyo diye ve çekti gitti. Zaten onu mutlu edememek beni üzerken onun bu davranışları beni daha çok yıpratıyor. Ne olur akıl verin ben ne yapayım?

Biraz sakinleşip esinle bunları konuş, bize söylediklerini de ona. Sana zaman vermesini iste.
Birde internetten kegel egzersizlerini araştır, vajinadaki kasları sıkıp bırakmak gerçekten işe yarıyor. Rahatlamaya çalış dilersen kayganlaştırıcı jelde kullanabilirsiniz.
Herşey gönlünüzce olsun. Umarım aşarsıniz bu durumu.

Sırf merakımdan soruyorum. "Evli, mutlu " ne alaka 3 gündür balayı burnundan geldiyse?
Nikahımızı önce kıydık çünkü onu da nikah kıydığımız zaman güncelledim. Zaten bu konu dışında da onunla olmaktan mutluyum
Neden onu mutlu edemeyecekmişsin ki?Evlilik sadece sex demek değil..Sen bu şekilde kendini suçlarsan eşinde öyle davranır tabiki..Dik dur senin ne hatan var? Anlayışlı davranması gereken eşin...
Ama o kabul etmiyo bu durumu. Ben çok abartıyomuşum. Bende dedim yanımda dur ki ben atlatayım bu durumu diye ama yok adam her seferinde sinirleniyo?

eşine "sen böyle kaba ve anlayışsız davranmasan 50 kere olurdu, böyle davrandığın sürece olması zor" de..

sakın sıkma canını, ilk günler olabilir, istersen atlatırsın

sevgiler..
Aşmayı o kadar çok istiyorum ki. Eşime anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta ısrar ediyor

Tamam da o böyle yaparsa daha çok kasarsın kendine ve daha uzadıkça uzar. Forumda bak aylardır hatta senelerdir yapamayan var... Benimde vardı tanıdığım birisi evlendi 4. ayda birlikte olmuştu ağlıyordu kız iş yerinde. Emla sürerek yapmış ama bence emla ile alakası yok ya kafada bitiyordur diye düşünüyorum... Bilemiyorum da...

Eşimle sürekli konuşuyorum. Ama beni hiç anlamadı. Hele ilk gece söylediklerini unutamıyorum. O egzersizleride denicem

bende anestol ile denedim ama yok faydası hiç olmadı niyeyse

bende anestol ile denedim ama yok faydası hiç olmadı niyeyse

Güzelim onun hiç faydası yok. Ben estetisyenim lazer yapıyorum mesela emla kullanan çok oluyor. İşe yaradığını söylüyorlar. Belkide psikolojik. Arkadaşım için araştırmıştık xylocaine pump diye bir sprey vardı belki işe yarayan oda olabilir bak ikilimde kaldım şimdi...2-3 yıl oldu çünkü.. Onuda araştır istersen... Onu kuzenim piercing takarkende kullanışlardı.. Bilmediğim şeyler ile yönlendirmek istemiyorum ama...
Eşinde keşke anlayışlı olsa böyle yaparsa olmaz kii.

Seni anlıyorum canım aynı şeyi yaşadım çünkü. 5-6 gün sonra olmuştu bizim de. Benim eşim de sinirlenmişti. Nasıl olcak böyle diyip durdu hep. Onu da suçlama. Kimbilir ne zamandır bu günü bekledi ve eğer ki evlilik öncesi pek bi cinsel deneyimi de yoksa, böyle bi şeyle karsilasmis olması onda kendinde de yetersizlik olduğu düşüncesi yaratabilir. Arkadaşıma anlatmıştım durumu. O da bana çok moral verdi sağolsun. Çoğu kadında olabiliyo bu durum sadece sakin ol dedi. Benim de çok canım yanıyodu. Oldugu gün ilk önce eşim oldu sanmış ama olmamış aslında. Ama bana oldu deyince bu muymuş yahu deyip bi rahatlık gelmisti :) Bunun rahatlığıyla bi dahakinde tam anlamiyla olmuştu Allah´a şükür.

Aslında kendimi kasmasam acısına katlanacam. Ama acıyınca kasıyorum ister istemez anestolu da annem önerdi hemşire kendisi. O dediğin spreyide araştırayım

SAkin ol canım güzel anlar yasayın ve on sevismeyi uzun tutup senin gevsemeni saglasın esin..
Bu arada guzelde bir muzik calsın..

Ben onu anlıyorum zaten her seferinde alttan alan benim. Ama o beni hiç anlamıyo kendimi bilerek kastığımı söylüyo

SAkin ol canım güzel anlar yasayın ve on sevismeyi uzun tutup senin gevsemeni saglasın esin..
Bu arada guzelde bir muzik calsın..
Normalde sakin başlıyorum zaten. Çok korkmuyorum başlarkende ilk acıdan itibaren kendimi kasıyorum

Canim esinle guzellikle konus bence ilk gunler hemen olmayabilir. Ayrica esini mutlu etmek olarak gormemelisin sonucta bu aranizda gecen en ozel seylerden biri olucak iki tarafin mutlulugu da önemli psikolojikman rahatlamya calis biraz umarim her sey iyi olur..

Normalde sakin başlıyorum zaten. Çok korkmuyorum başlarkende ilk acıdan itibaren kendimi kasıyorum
İlk acıda sıkarsan dişini sonrası kayıp gider canım. Sevişmek güzel ama iş birleşmeye gelince skıntı anlıyorum seni. Sakın buyutme bunu gozunde Hastalık haline gelebilir.
Esinin davranısları kaba olunca sende acaba diyorsun o rest cektikce sende uzulup geri cekiliyorsun.
Merak etme vajina esnektir acılır ilkinnde Hafif bir sızı aci bile degil sonrası guzel anlar yasarsın..
Kayganlastırıcı, uzun on sevişme ve sabırla cozersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…