Normalde bu kadar değil. Çabuk sinirlendiği için böyle konuşuyo onunda farkındayım.
normalde herkes normal..ama önemli olan böyle zamanlarda anlayışlı olmak gerekir..olan size olacak..sonrada vajinismus oluyor kadınlar ..böyle acelece erkekler yüzünden..
Canım doğum kontrol hapı yapar mı bilmiyorum ama kuru olman demek henüz birleşmeye hazır olmaman demek. Kupkuruyken acı olmaması garip olur zaten. Bak 3 yıllık evliyim ben bile biraz isteksiz veya yorgun olayım acı hissederim. Yok çok istekliysem kafamda o bu yoksa ne kuruluk problemi olur ne acı. Dediğim gibi kuruyken deniyorsanız zaten baştan yanlış, eşinin bunu bilmesi lazım öyle sinirlenmekle olmuyo o da araştırsın biraz. Bebe yağı ya da zeytinyağı kullananlar var, tabi bi de bu iş için üretilmiş kayganlaştırıcılar var. Ama önce senin istekli olman şart, bunu biraz da eşin başaracak. İlla hadi yatak odadına gidelim deneyelim diye başlamasın bu iş. Anladın mı? Hep orasını düşünme olayın.Geziyoruz zaten sürekli. Evet kuruluk oluyo. Doğum kontrol hapı kuruluk yapar mı peki?
Aynen dedigine katiliyorum.eski esimin aceleciligi anlayissizligi ve normal karsilamamasi yuzunden vajinismus olrak kaldim bi kac ay sonrada bosadi beni .erkeklerin cogu davranmayi bilmiyor[/QUOTE
konu sahibine acıyorum..daha çok yeniler..baştan başlamış..sanki sırf cinsellik için evlenmiş..bu kadın ilerde hasta olacak..veya hamile olduğunda beraber olamayabilir..sorun olabilir..bu adam ne yapacak..bu sefer de gözü dışarı dikecek..hep erkeğin dediği mi olacak..kadının red etme hakkı olmayacak mı? ilerde çok çekeceği var..şimdiden tahmin edebiliyorum..
Aynen dedigine katiliyorum.eski esimin aceleciligi anlayissizligi ve normal karsilamamasi yuzunden vajinismus olrak kaldim bi kac ay sonrada bosadi beni .erkeklerin cogu davranmayi bilmiyor
O da erkek diye geziyor mu ortalıkta? Canım benim başarısızlığı yediremedi demek çekti gitti. Umarım seni hakeden biri çıkar karşına ve çok mutlu bir evlilik yaparsın.
Aslında alıştım siniriyle yaşamayı. Ama konu hassas olunca ben kötü oluyorum
Herkes aynı şeyi söylüyo. Bi kaç gün dinlenip rahatlamaya çalışcam.
O zaman o ilacı mı bıraksam ki. Yada ilaca devam edince kayganlaştırıcı jel aynı işi görür mü?
3günlük evliyim ama balayını burnumdan getiren bi eşim var maalesef. Sebebi ise ilk geceyi yaşayamam. 3gündür uğraşıyorum ama yok canım acıyo kendimi kasıyorum. Canım acıyo diyince eşim sinirleniyo. Elimden geleni yapıyorum ama inanmıyo ve laf söylüyo sürekli. Beni rahatlatacak hiç bişe yapmıyo ilk günden bu yana. Şimdi yine ağladım canım yanıyo diye ve çekti gitti. Zaten onu mutlu edememek beni üzerken onun bu davranışları beni daha çok yıpratıyor. Ne olur akıl verin ben ne yapayım?
İnşallah olmaz. Bilmiyorum artık bu konuda nasıl davranacağımıCanim daha cok yenisiniz ama dilerim ki sonun benim ki gibi olmaz.daha ilk gunden tepki vermesi cok yanlis
Islak olmuyorum eşim krem kullanıyo. Zaten bu konuya odaklandığım için zevk almıyorumHangi pozisyonda deniyorsunuz? Ön sevişme yapıyormusunuz? Deneme yaparken ıslak oluyormusunuz?
Erkeklerle kadınınların ilişkiye girme hazırlık süreleri çok ayrı, erkeklerde penis erksyonu olduğu an ilişkiye girmeye hazır oluyorlar ( genel bir sorun yoksa en fazla 3 dk içinde) kadınlardaysa 1-10 dk civarında özellikle ilk deneyimlerde yarım saati bulabilir.
Bence eşinizle bu konuyu sizinde çok istediğinizi söyleyerek konuşun. İlişkiye girmeden önce eşinizi yatağa yatırıp, siz üstündeylken sürtünme yoluyla kendinizi hazırlayın. (krem faydalıolur)
Sürekli internetten araştırıyorum. Ama sadece oraya odaklandığım için zevk almıyorum maalesefCanım doğum kontrol hapı yapar mı bilmiyorum ama kuru olman demek henüz birleşmeye hazır olmaman demek. Kupkuruyken acı olmaması garip olur zaten. Bak 3 yıllık evliyim ben bile biraz isteksiz veya yorgun olayım acı hissederim. Yok çok istekliysem kafamda o bu yoksa ne kuruluk problemi olur ne acı. Dediğim gibi kuruyken deniyorsanız zaten baştan yanlış, eşinin bunu bilmesi lazım öyle sinirlenmekle olmuyo o da araştırsın biraz. Bebe yağı ya da zeytinyağı kullananlar var, tabi bi de bu iş için üretilmiş kayganlaştırıcılar var. Ama önce senin istekli olman şart, bunu biraz da eşin başaracak. İlla hadi yatak odadına gidelim deneyelim diye başlamasın bu iş. Anladın mı? Hep orasını düşünme olayın.
Allah yardımcın olsun kuzum ama sen de eşin de araştırın internetten okuyun, eğer eşin inançlıysa onu etkileyeceğini düşünüyorsan peygamberimizin cinsellikle ilgili sözlerini okuyun
Kas gevşeticilerin faydası olmuyomuş diye duymuştum. Ama yine denerimBenim 1.5 yillik evliyim ve her konuda mukemmel anlayisli esim balayinda sizin gibi uc gun ust uste canimin yanmasi sonucu iliskiyi yarim biraktim ve o anlaysli esim en son bi offff cekmisti sadece.kirici konusmadi ama benim abarttgimi dusundugunu hissettim.
Yani erkekler bu konuda biraz sabirsiz olabiliyor canini sikma..ben kas gevsetici ictim bikac gun.ise yaradi bende sonra basarabildik.dene istersen sende
Teşekkür ederim.bilemiyorum; kuruluk bir yan etkisi dk haplarının ama herkeste olmuyor. 7 ay kullandım bende öyle bir sorun olmadı...
Krem kullanıyoz zaten ama canımın acısı geçmiyoCanim seni cok iyi anliyorum bende cok aci cekmistim ama esim anlayisliydi seninde esin iyidir ama sabret ilk haftalarda oluyor boyle alisana kadar krem yag filan sur kolay gelsin
Teşekkür ederim.
Krem kullanıyoz zaten ama canımın acısı geçmiyo
3günlük evliyim ama balayını burnumdan getiren bi eşim var maalesef. Sebebi ise ilk geceyi yaşayamam. 3gündür uğraşıyorum ama yok canım acıyo kendimi kasıyorum. Canım acıyo diyince eşim sinirleniyo. Elimden geleni yapıyorum ama inanmıyo ve laf söylüyo sürekli. Beni rahatlatacak hiç bişe yapmıyo ilk günden bu yana. Şimdi yine ağladım canım yanıyo diye ve çekti gitti. Zaten onu mutlu edememek beni üzerken onun bu davranışları beni daha çok yıpratıyor. Ne olur akıl verin ben ne yapayım?