anlayışsız eş...

erkekler bu konuda cok hassaslar.
gunlerdir bekledigi bir yana belki O'da tedirgin ya yapamassam diye ereksiyon hali uzun surmuyor yada O da heyecanlaniyor.
her ikinizde sakin olmalisiniz..
evet ilk zamanlar zor oluyor on sevisme cok onemli

Çok teşekkür ederim. Belkide biraz ertelemeliyim evimize gidene kadar.

Teşekkür ederim desteğiniz için

erkekler bu konuda cok hassaslar.
gunlerdir bekledigi bir yana belki O'da tedirgin ya yapamassam diye ereksiyon hali uzun surmuyor yada O da heyecanlaniyor.
her ikinizde sakin olmalisiniz..
evet ilk zamanlar zor oluyor on sevisme cok onemli
Ben kastıkça oda sinirleniyo

Normalde sakin başlıyorum zaten. Çok korkmuyorum başlarkende ilk acıdan itibaren kendimi kasıyorum
Canım demekki vajina ağzı yeterince ıslanmıyor, bu da demek oluyor ki haldır huldur olaya giriyosunuz. Kayganlaştırıcı kullan, bi de peygamber efendimiz bile anlatmış öğretmiş bunu, ön sevişme diye bişey var, kadın ne zaman zevk almaya başlarsa o zman zaten vajina ağzı da açılıck kendiliğinden. İş gibi yapmayın bi koku sür bişeyler yap söyle o na o da yapsın aynısını. Bi de dışarı çıkın veya birileriyle buluşun arkadaşlarınız varsa görüşün, çok iyi gelir. Kafanız dağılır, sonrasında daha pozitif ve istekli olursunuz belki. Son tavsiye kendini motive et , eşini düşün, onu arzu etmeye çalış odaya bi mum yak.

Peki doğum kontrol hapı kuruluk yapar mı o bölgede

İlişki sırasında ne küfürler, inanılmayacak sözler eden kocalarıda gördük burda, eşinize şaşırmadım. Ama evet anlayışlı olmalı kesinlikle, güzellikle alışmaya çalıştığını, bunun için çaba sarf ettiğini anlat ona. Sende destek ol ve bende keyif alayım, ben istemiyormuyum o hazzı yaşamayı de ve bunun gibi anlaşılır sözler.. Umarım üstesinden gelebilirsin canım.

Geziyoruz zaten sürekli. Evet kuruluk oluyo. Doğum kontrol hapı kuruluk yapar mı peki?

Çabuk sinirlenir zaten huyu bu. Kaç kere anlattım kendimi haklısın diyo ama en ufak bişeyde tekrar aynısı oluyo

Ama o kabul etmiyo bu durumu. Ben çok abartıyomuşum. Bende dedim yanımda dur ki ben atlatayım bu durumu diye ama yok adam her seferinde sinirleniyo?
Eşinin yaptığı hoş değil senin bir suçun yok ki..Sanki isteyerek mi öyle yapıyorsun..Daha anlayışlı davranıp sana yardımcı olması lazım..Ama madem sana böyle davranıyor sende tavrını koy sanki hatalıymışsın gibi onunla konuşmaya çalışma bu senin suçun değil..O hatasını anlasın gelip özür dilesin senden..

Bende zaten şu an konuşmuyorum. Alttan aldıkça abarttı bu durumu çünkü

Sıkıntılı bir durum o zaman doktora görünmeyi teklif et, sinir problemi var belli ki.Sen böyle olursan ben asla normale dönemem de, bu sana bağlı birazda de ona..

o böyle davranırsa siz bunu hiç yapamazsınız malesef. kasılcak korkulcak hiç bişey yok ama ilkinde oluyo işte, eşin kibar ve anlayışlı olursa çok rahat yaparsınız. azcık sabır

Rica ederim canim. Bu senin sucun degil sonucta. Dedigin gbi belki 1 2 gun ertelwyblirsniz . Bunun icin kremler var belki onlardan kullanirsan isiniz daha da kolaylasir.Guzel gecirmeye calisin daha ilk gunleriniz zamanla bunlari hatrlayip gulersniz belki de

Eşimle sürekli konuşuyorum. Ama beni hiç anlamadı. Hele ilk gece söylediklerini unutamıyorum. O egzersizleride denicem

senin rahatlaman eşinin elinde biraz canım... böyle ters konuşması seni daha çok geriyor; sana ne kadar yumuşak davranırsa sen de o kadar rahatlarsın...
konuşabilirsin sen böyle yaptıkça ben geriliyorum daha fazla gibi...

Peki doğum kontrol hapı kuruluk yapar mı o bölgede

yapabilir evet

eşiniz sizi bir insan olarak görmüyor sanki..öyle sinirli davrandıkcada düzelmez ..herşey erkekte biter..kusura bakmayın sizi robot gibi görüyor..sırf isteği olmuyor diye kaba davranıyor..nerden buldun böyle odunu..önce eşin tedavi olsun..

Sıkıntılı bir durum o zaman doktora görünmeyi teklif et, sinir problemi var belli ki.Sen böyle olursan ben asla normale dönemem de, bu sana bağlı birazda de ona..
Aslında alıştım siniriyle yaşamayı. Ama konu hassas olunca ben kötü oluyorum
o böyle davranırsa siz bunu hiç yapamazsınız malesef. kasılcak korkulcak hiç bişey yok ama ilkinde oluyo işte, eşin kibar ve anlayışlı olursa çok rahat yaparsınız. azcık sabır
Herkes aynı şeyi söylüyo. Bi kaç gün dinlenip rahatlamaya çalışcam.
O zaman o ilacı mı bıraksam ki. Yada ilaca devam edince kayganlaştırıcı jel aynı işi görür mü?

Normalde bu kadar değil. Çabuk sinirlendiği için böyle konuşuyo onunda farkındayım.

Canim daha cok yenisiniz ama dilerim ki sonun benim ki gibi olmaz.daha ilk gunden tepki vermesi cok yanlis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…