- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Devlet Hastanesi'nde bakarlar mi ?Özele gidecek durumum yok ve kimseye aciklayamam böyle birşeyi.Nişanlınıza bu tarz şeyleri söylemeyin. Yarın bi gün yüzünüze vurur. En doğru sonucu jinekolog verir. Benim bekaret bozulurken 1 damla kan anca geldi ve gram acı ağrı yoktu. Gidin kontrol ettirin
BakarlarDevlet Hastanesi'nde bakarlar mi ?Özele gidecek durumum yok ve kimseye aciklayamam böyle birşeyi.
3 te kan gelmişti bugün öğlen tekrar kan geldi.Bakarlar
Doktorla görüşmek gerek. Ben açıkça şu olmuş bu olmuş diyemem3 te kan gelmişti bugün öğlen tekrar kan geldi.
Korkuyorum en yakın arkadaşıma bile aciklayamam bunu yanlış anlicakDoktorla görüşmek gerek. Ben açıkça şu olmuş bu olmuş diyemem
En yakın arkadaşın veya nişanlın bu durumu niye bilsin ki? Kendine saklaKorkuyorum en yakın arkadaşıma bile aciklayamam bunu yanlış anlicak
Bir hata ettim nişanlıma söyledim oda yapacak birşey yok uzatma dediEn yakın arkadaşın veya nişanlın bu durumu niye bilsin ki? Kendine sakla
Konuya hemen girdim, kocasıyla ilgili bir şey sormuştur diye ama sonra aklıma dank etti sadece çıplak görmüşlerdi birbirleriniHayir olamaz. Bisey yoktur
Nişanlın mı kocan mı? Ya ne hatası Allah aşkına bizi bile deli ettiniz kendiniz kendinize acımıyor musunuz bu kadar takıntı ? Yakın arkadaşın kim ki senin bekaretine karışıyor?Bir hata ettim nişanlıma söyledim oda yapacak birşey yok uzatma dedi
Hahah evet yaaKonuya hemen girdim, kocasıyla ilgili bir şey sormuştur diye ama sonra aklıma dank etti sadece çıplak görmüşlerdi birbirlerini
Zaten sizin o yorumunuz sayesinde olay aklımda kaldı. Ne gülmüştüm o yorumaHahah evet yaa
Bende bisey olmaz ciplak gormekten demistim
Artik kahvepembenin konularına ne diyecegimi sasiriyorumZaten sizin o yorumunuz sayesinde olay aklımda kaldı. Ne gülmüştüm o yoruma