- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi elifnurbeyza
İnşallah.Hayir olamaz. Bisey yoktur
Adetim 22 Mart'ta bitti. 6 gün sürüyor.Bu donemlerde istekli oluyorum.Surekli mastürbasyon yapan biri değilim.Bir ay boyunca sadece bu dönemlerde yapıyorum.Kucukken cinselliğin ne olduğunu bilmeden yapmaya başlamıştım Elimi aşağıya pek goturmedim.Genelde yukarıdan yapardim.Cok bastırmadim.Parmagimi içeriye sokmadım.Hafif biraz sert yaptım bir damla kan geldi.Zedelenmis evli misin
Şöyle soyleyim pıhtı şeklinde kan geldi temizledim adete yoruyorumO kadardan bir şey olmaz.Öyle kolay bozulmaz.İçiniz rahat etsin derseniz bir jinekoloğa gidersiniz.
İçine girmediyse problem olmaz.Şöyle soyleyim pıhtı şeklinde kan geldi temizledim adete yoruyorum
Beyaz akıntı gelince bitmiş olmuyor mu6 günde tamamen bitermi?
Parmağımın ucu belkiİçine girmediyse problem olmaz.
Bazen pıhtı gelir de,akıntı da normal değil aslında.Beyaz akıntı gelince bitmiş olmuyor mu
Acı varmıydı?Parmağımın ucu belki
Daha önce böyle bir konu açılmıştı sanki.Adetim 22 Mart'ta bitti. 6 gün sürüyor.Bu donemlerde istekli oluyorum.Surekli mastürbasyon yapan biri değilim.Bir ay boyunca sadece bu dönemlerde yapıyorum.Kucukken cinselliğin ne olduğunu bilmeden yapmaya başlamıştım Elimi aşağıya pek goturmedim.Genelde yukarıdan yapardim.Cok bastırmadim.Parmagimi içeriye sokmadım.Hafif biraz sert yaptım bir damla kan geldi.Zedelenmis olabilirmi.Agri sizi da olmadı.
Adet kanı gibi geldi pıhtı şeklinde en son köyü siyah kan geldi damla kadar ama ilk gelen kan tazeydi.Ondan korktum.Jinekologa sorabilirim.
Sizi bile olmadiAcı varmıydı?
NasılBazen pıhtı gelir de,akıntı da normal değil aslında.
İnşallah olmamıştır.Salak gibi nişanlıma anlattım.Oda konuyu kapattırdı.Bir şey olmamıştır o zaman.
Sizi bile olmadi
Niye anlatıyorsunuz?Anlatmayın bir daha.Kafasına bir şeyler sokmayın bence.Nasıl
İnşallah olmamıştır.Salak gibi nişanlıma anlattım.Oda konuyu kapattırdı.
Oda benden panik neyse artık dedi.Niye anlatıyorsunuz?Anlatmayın bir daha.Kafasına bir şeyler sokmayın bence.
Dediğim gibi acı hissetmedim.Acı varmıydı?