• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlayan bakabilir mi?

kimliksizkedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2019
627
806
53
whatsap profilime kim baktı bunu nasıl öğrenebilirim whatsap plus filan diyorlar ama bir türlü yapamadım yardımcı olacak olan varsa aşırı mutlu olurum ve çok da hayra geçer :)

Bir tanıdığım öyle bir şey kurmuştu telefonuna. Profiline tıkladığımız an bildirim gidiyordu ona. Son görülmesini istediği saate göre ayarlayabiliyordu falan baya özellikleri vardı. Söylediğine göre çok zor bunu yapmak, app storedaki programlar gibi değil

Bir tanıdığım öyle bir şey kurmuştu telefonuna. Profiline tıkladığımız an bildirim gidiyordu ona. Son görülmesini istediği saate göre ayarlayabiliyordu falan baya özellikleri vardı. Söylediğine göre çok zor bunu yapmak, app storedaki programlar gibi değil
sanırım whatsap plustan bahsediyorsunuz ve evet kurması zor yapamadım zaten :( o tanıdığınıza nasıl yaptığını sorma şansınız var mı acaba

Ben yüklemiştim eskiden ama samsungtu telim. İphonelara sakın yüklemeyin öyle şeyler. Ama güzel uygulama çevrimdışı olabiliyorsun son görülmeni sabitliyorsun vs :)

Bır kere bir arkadasım denemısti bu uygulamayı ama sene bilmem kac idi. 2017 sanırım. Farklı bir nodan deneme yaptık. Telefon ust kısmından bildirim göruldu.şu no çevrımıcı seklinde bir uyarıydı sanırım.. yanı evet var boyle birsey. Ama sıkıcı cunku ugrastryor bıraz.

Back
X