- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
whatsap profilime kim baktı bunu nasıl öğrenebilirim whatsap plus filan diyorlar ama bir türlü yapamadım yardımcı olacak olan varsa aşırı mutlu olurum ve çok da hayra geçer :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bir uygulama hiç duymadımwhatsap profilime kim baktı bunu nasıl öğrenebilirim whatsap plus filan diyorlar ama bir türlü yapamadım yardımcı olacak olan varsa aşırı mutlu olurum ve çok da hayra geçer :)
sanırım whatsap plustan bahsediyorsunuz ve evet kurması zor yapamadım zatenBir tanıdığım öyle bir şey kurmuştu telefonuna. Profiline tıkladığımız an bildirim gidiyordu ona. Son görülmesini istediği saate göre ayarlayabiliyordu falan baya özellikleri vardı. Söylediğine göre çok zor bunu yapmak, app storedaki programlar gibi değil
Maalesef eskisi kadar samimiyetimiz yok :/sanırım whatsap plustan bahsediyorsunuz ve evet kurması zor yapamadım zateno tanıdığınıza nasıl yaptığını sorma şansınız var mı acaba
hayır profilime bakmasını istediğim biri var acaba sadece istekte mi kaldı yoksa gerçekten bakmış mı onu öğrenmek istiyordum fssfjhsfsgercekten bu kadar cok mu seviyorsun hayati?