Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

smileysu hahahahah elmik arkadaş eksi kaçta çalışyorsun demiş sorunları var yada bodrum katta sanırım bence cevap bile verme...

Anlamıyorum ki insanlar niye birbirine laf atar hakaret eder? Durup dururken bi de. Ondan sonra elmayra tu kaka

hepsi boş hepsi

sana negatif begeni puanı gönderdim..böyle bişey varmış yeni öğrendim
şimdi kuşlarından biri senin gibi uçup gidecek mi
neyse çok vaktimi aldın aman ya
Anasınifi terk mısın nesin muhabbete gel ya :s

işlerimi hallettim hala bu yahni pişmedimi yahu...anoyyy ne yapışkan çıktı...dolu dolu bu hatun...çok içerlemiş.....ayların birikimi var....

Kıskançlığından çekememezlikten başka ne olablir kuzum ?
Mevye veren ağaç taşlanır kıskanmış belli ki..

Kardeşim bela mısın ? Birde sevgi smileyi yollamışsın ruh hastası ya

ee bende alma deyince kızıyorsunuz..meyve veren ağaç taşlanır diyosun ne alakaysa
hey Allah'ım günümü berbat ettiniz

valla ısterse her aksam anasında babasında aksam yemegını yer
sonucta ayrı otursaydınız cok sık gorusmezdınız

ama sızın cocugunu daha cok severlermı harbıden dusunuyorum dusunuyorum bilemiyorum
fakat esmer mevzusu varya bız solaryuma bosuna gırıyormusuz guzel kardesım demekkı beyaz kadınlar guzel aaaa

Algıda bir bozukluk olduğu kesin, daha fazla cevap vermicem. Ban yiyeceğim muhtemelen, okuyanlar savunanlar vs haklarını helal etsin, dengesizin biri yüzüne gerildiniz.

Son düzenleme:
şu mübarek günlerde
başka işiniz gücünüz yok mu arkadaşlar birbirinize laf sokmaktan başka ???

Dağıtmışsınız ortalığı resmen yaa... Ne olmuş böyle?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konuyu açan ile elmayra ile çatışan farklı nickler bence çift nickli üyeler var mune konuyu kaparken bunlara da bakmalı,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…