smileysu hahahahah elmik arkadaş eksi kaçta çalışyorsun demiş sorunları var yada bodrum katta sanırım bence cevap bile verme...
Anlamıyorum ki insanlar niye birbirine laf atar hakaret eder? Durup dururken bi de. Ondan sonra elmayra tu kakaKuzum bırak şunu ya seviyesini belli etmiş belli ki çekememiş sana karşı fena garezi var..
cokricaetcem : Arkadaşım çok rica edecem lütfen burdan uzaklaşın yoksa iftar sonrası seni mapusa atarlar demedi deme yeterince battın zaten..
Kuzum bırak şunu ya seviyesini belli etmiş belli ki çekememiş sana karşı fena garezi var..
cokricaetcem : Arkadaşım çok rica edecem lütfen burdan uzaklaşın yoksa iftar sonrası seni mapusa atarlar demedi deme yeterince battın zaten..
Anasınifi terk mısın nesin muhabbete gel ya :ssana negatif begeni puanı gönderdim..böyle bişey varmış yeni öğrendim
şimdi kuşlarından biri senin gibi uçup gidecek mi
neyse çok vaktimi aldın aman ya
Anasınifi terk mısın nesin muhabbete gel ya :s
Görümcen kuman mı oldu resmen? Cümeleye bak. Sen eşine kızkardeşini yakıştırıyorsan sorun kimsede değil sende!
Anlamıyorum ki insanlar niye birbirine laf atar hakaret eder? Durup dururken bi de. Ondan sonra elmayra tu kaka
hepsi boş hepsi
Kıskançlığından çekememezlikten başka ne olablir kuzum ?
Mevye veren ağaç taşlanır kıskanmış belli ki..
Kardeşim bela mısın ? Birde sevgi smileyi yollamışsın ruh hastası ya
Anlamıyorum ki insanlar niye birbirine laf atar hakaret eder? Durup dururken bi de. Ondan sonra elmayra tu kaka
ee bende alma deyince kızıyorsunuz..meyve veren ağaç taşlanır diyosun ne alakaysa
hey Allah'ım günümü berbat ettiniz
Algıda bir bozukluk olduğu kesin, daha fazla cevap vermicem. Ban yiyeceğim muhtemelen, okuyanlar savunanlar vs haklarını helal etsin, dengesizin biri yüzüne gerildiniz.
sana negatif begeni puanı gönderdim..böyle bişey varmış yeni öğrendim
şimdi kuşlarından biri senin gibi uçup gidecek mi
neyse çok vaktimi aldın aman ya
Senin kuş 1 tane, o uçuverirse napacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?