Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

Nilikra

Can kızım İkra'm.. <3
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
189
29
73
34
Merhaba hanımlar benim derdim görümcemle, kumam oldu resmen.Hemen konuya gireyim ; ben 2,5 yıllık evliyim kaynanamla yaşıyorum ufak tefek sorunlarımız olsada iyiyiz hamdolsun.
Size görmceyi ve yaptıklarnı maddeler halinde yazayım konudan konuya atlıycm çünkü hep cahilliğine görmemişliğine yaşına verdim ses çıkarmadım ama artık yetti siz bana bir fikir verin
Ben kayınpedere ilgi gösterdiğim için oda beni seviyo haliyle kızından görmediği ilgiyi ben gösterdim.Ve bi dediğimi iki etmediği beni kolunun altından ayırmadığı için görümcem 2 günde bir bayılmalar migren krizleri...(yalandan tabiki)
Eşimle odamda yalnızken pat diye içeri dalardı,ben bir yere gittiğimde ağda setimi özel eşyalarımı kullanırdı, Dolu bıraktığım sigara paketimi çekmecemden alıp boşalttığı günlerde oldu.
Ben evlendiğimde o nişanlıydı, nişanlsıına yok alyansım sıkıyo yara yapıyo diyerek benim alyansımın aynısndan aldırmış,
Evlendi ev alışverişinde benim yatak odamın aynısından aldırmış evine eşyalar geldiğinde şok oldum,ekstradan boy aynası almıştım ben onu bile almış:26:
Annecim çeyizime boncuklu yastık başlığı gibi bişi almıştı aynısından buldurmak için kıçı kırık bi kumaş için anasını deli dana gibi koşturdu nitekimde aldı.
Sürekli bi üüste çıkmalar kocasını övmeler iyi görünme çbaları..
Bn bebeğimi dşürdüm hastaneye bnmle geldi ve çıkışta aa acaba ben tolgaya sen hamileyken dilerim Allah'tan hevesin kursağında kalsın demiştim ondanmı oldu acaba diyip sırıttı(bu olaydan sonra kopardım ipler ztn ölsem aklımdan çıkmyck)
Sonra o hamile kaldı doğurdu sonra ben doğum yaptım bebeklerimiizin arasında 3,5 ay var şuan
Şimdi Allah için benim kızım daha bi seviliyo o bunu çekemiyo ve açık açık dedi onun kızı baba tarafına benzediği için esmer falan kendi sevmiyo evladını ya.Bana "ben kendi kızıma ne istediysem İkra'da oldu" dedi yemin ederim.. Şu kirpiklerini kesiyimmi kızının bilmemne bebeğimin ağzına parmağını sokardı dişi çıkmışşmı diye ve ben daha kızımın ağzına asla parmağımı sokmadım..Ben kızıma ne kıyafet aldıysan haftyaaya aynısını kızında görüyorum.
Bir keresinde pardesü beğenmiştim eşimin maaş almasnı bekliyodum.Bi sohbet arasında söylemiş bulundum.Eşine yalvarıp yakarmış ağlammış giycek pardesüm yok diye o ay kirayı eksik verip o pardesüyü bulup almış öküz. Olan o zavallıcığıma oluyo 1,5 senede eritti adamı.
Kayınlarımla çook iyi anlaşıyorum çok şükr benim abim olmadığı için kardeş gibiyiz ve 2side bekar.Ve şuan durduk yere küstü onlara konuşmuyo.
Benim Haziranın 16sı d.günümdü kahvaltı yapıoduk (bu arada her sabah bizde kahvaltı yapar yer gider) babama hediyemi isterim dedim oda cücüğüm doğdu(kızımdan bahsedio) senin pabucun dam atıldı dedi şakayla.Sonrada kredi kartını al ne istiyosan al fazla zorlama ama dedi tamam dedim.Gerizekalı görümcem bi hışımla kalktı eve gitti,ağlmış kaynanamı aramış ordan "Nihale söyle, ben duyguya doğum gününde bişey almadım onuda alda ne istiyosa oda alsın " dedirmiş.Kaynanam tabiki bu şekilde aktardı bana oda bıktı artık bu krizlerden.Ve bende gıcıklığına gitmedim. Face ten yazıo kayınbabacığın hediye aldımı diye Allahım ne yapcam ben bu salakla daha anlatamadığım çok şey var böyle saçma sapan sebeplerle uğraşıyorum uzun oldu hakkınızı helal edin..Ohhh içimi döktüm rahatladım

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kadar sık görüşmeseniz aslında kafanız daha rahat olur, tabi mümkün değil heralde :26:

Maalesef 2 sokak üstte oturuyo ve anasının babasının evi gelme diyemem ki ..

Maalesef 2 sokak üstte oturuyo ve anasının babasının evi gelme diyemem ki ..

haklısın zaten ne olsa yakınlıktan oluyor..
aldırış etmemeye bak bence bilemedim ki ne denir, Allah yardımcın olsun kıskanç biriyle uğraşmak zor olmalı

Ayyy iyi kafasini tutup duvara carpmamissiniz ben sizin yerinizde olsam inadina hareket ederdim kadin kafayi yemis sizle cok komik ya cocuklar yapmaz yaptigini onun amaan bosverin taklitler aslini yasatir gulun gecin guzel caninizi skmayin hic :) cevabinida verin bence madem o oyle laf sokmayi biliyo sizde aynisini ona yapin gorsun dunya kac bucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazdıklarınız ne kadar çirkin seyler olurken midem bulandı. Evet sizi kiskaniyo, evet sizin doğurduğunuz altından onunki gümüş. Bence ikiniz de birbirinize benziyorsunuz. Tencere kapak gibi.

Gerizekali lafını duysa ne derdi acaba?

Bunları okudukça ben de sinir oluyorum. Bizim geline de bir şey yapan yok, Cinsin teki. Ben de mi görümcelik yapsam ki?

O ne kadar çocukça davransada eşinizin kardeşi ablası her neyse artık sizinde akrabanız böyle gerizekalı diyerek onun yaptığı yanlışın iki katını yaptınız bence. Ayrıca bişeyden rahatsız oluyosanız o an söyleyin biriktirip buraya yazınca elinize bişey geçmez

Bu ne ya çok kötüymüş, bir de bu insanı sık sık görmek...

Valla ben böyle birine buz gibi davranırdım,çok damarıma basarsa ters cevap verir lafı ağzına tıkardım da sizin sabrınıza hayran kaldım. Eşinizin ailesi sizi böyle sevdiğine göre çok da iyi sevecen birisiniz ne güzel :) Bu da sizin sınavınızmış ne diyeyim

bariz bir şekilde torun ayrımı yapılsa ben de sinirlenir ve komple aileye tavır alırdım.

Allah benzetmesin Ben buraya 2,5 senenin birikimini döktüm artık sabır sabır bir yere kadar siz bilip bilmeden konuşmadan önce şunu bir kendinize sorgulayın,Şuraya yazdıklarımın kat be katını siz yaşasaydınız ne derdiniz acaba ?

Kiskanc,fesat bi gorumce anladigim kadariyla,allah yardim etsin,iyiki evi barki ayrida 7\24ayni evi paylasmiyosunuz,bence herkes herseyin farkinda o yuzden seviliyosun kayinbaban ve ailesi tarafindan,bu cok buyuk birsey bence senin icin,birak gorumce hanimda yapsin cocukluklarini,gul gec cogu zaman,cocuk de gec. Boyle kiskanc fesat insanlarin eline hic birsey gecmiyor yanliz bunu biliyorum,bi yonden uzuldum gorumcen icin,kendi kendini yorsin dursun bakalim,aklini fesatliga calistirarak

Torun ayrımı kesinlikle yapılmıyo biz yanlarında olduğumuz için her anına tanıklık ettiler o yüzden daha sıcaklar ve görümcem annesine gelip kaynanam senden iyi ddiği için araya bi soğukluk soktu kendisi hepsi bu..

Ya ne yasadın Allah askına? Sen ona nispet yaptın o fesatlandi kıskandı falan filan. Oyle hikayeler var ki yaşarken intihar etmek istersin bu yazdıkların devede kulak

E hani derdin cok büyüktü, icerigi neden sildin?

Sizin gibi dengesizler olduğu sürece derdini paylaşamıyor insan. Pişman oldum yazdığıma sildim..

........................

tüm yazıyı okudum..alıntı yapıcam silindi.

görümceniz için salak , gerizekalı kelimelerini kullanmanız çok tuhaf

onun gözü önünde kredi kartını ky . babanız vermiş..ama babanız ve herkes kıskandırmaya çalışıyor sanki görümceyi..yazık kıza..

bence o yanınızdayken az daha dikkat edin..kayınpederinize hediyemi isterim gibi ben ky. babamla çok samimiyim havası veren , beni daha çok seviyorlar hissi uyandıran şeyler söylemeyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…