Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

Allah islah etsin onu ve onun gibileri , fesatlari , kiskanclari ayy sinir oldum ya .Cnim Allah yardimcin olsun sen kalbini kötüye cewirmedgn surece bisey olmaz , kazanan sen olursun.

görümcesinin çocuğu esmer diye annesinin çocuğunu sevmediğini bile söyledi daha ne kadar kötü yapa bilir ki kalbini konu sahibi:44:

"Benim çocuğum daha çok seviliyor, onun çocuğu esmer baba tarafına benziyor kendi bile sevmiyor çocuğunu" cümlesine ayar oldum...

Sidik yarıştırmanıza çocuklarınızı katmayın bari

Son düzenleme:
ben de esmer olduğum için kimse sevmezdi. Her gören bu ne be kara kura hamam böceği gibi dermiş. halbuki Türk genetiği sarışın mavi gözlüdür

"Benim çocuğum daha çok seviliyor, onun çocuğu esmer baba tarafına benziyor kendi bile sevmiyor çocuğunu" cümlesine ayar oldum...

Sidik yarıştırmanıza çocuklarınızı katmayın bari

Yok artık! Ne kadar basit bir hareket bu böyle. Yahu bu yapılanı çocuklar yapmıyor artık. Esmer olunca çocuk sevilmiyor muymuş hey Allahım ya. Konu sahibi kusura bakma ama senin de pek bir farkın yok bu durumda görümcenden...

Konu bir hayli enteresan yalnız anlaşılan o ki tek kıskançlık yapan ve yarışa giren görümceniz değil gibi...

Senin gorumcenin yerinde olmak istemezdim.. zira hic cekilmiyorsun ve kendini kiskanilan bulunmaz hint kumasi olarak gormekten baska ve kufurlu agzindan baska bi meziyetin Yok.. ha ayrica, agzinla kus tutsan Yine de kayinbaban seni kendi kizindan daha fazla sevmez, yalakalikla kendini kayinbabana yarandir bakalim....

Off içim bayıldı bu ne ya.
Esmer çocuk niye sevilmiyormuş ayrıca.
Burdan bakınca koca koca kadınlar değil de ergenliğe yeni girmiş kızlara benziyorsunuz.
Ayıp ya.

Görümcenize gerizekalı diye laf söyleyeceğinize öncelikle yazılan konunun silinmeyeceğini öğreniniz. Neyseki alıntılar yapılıyorda konunuz okunabiliyor :))))

İkiniz de cocuk gibisiniz.
Bu ne kiskanclik ya, baska mesguliyetiniz yok heralde birbirinizle ugrasiyorsunuz

Son düzenleme:
Gerçekten çok boş görünüyorsun buradan bakınca. Çocuğun var bari ona yoğunlaş. Bu tip insanları anlamıyorum, hayatta hiç mi meşguliyetleri yok? Ne bileyim kitap okursun, eşinle şöyle güzel bir film izlersin, dışarı çıkar yürüyüş yaparsın vesaire vesaire. Başkalarının hayatına bu kadar takılacağına biraz kendini geliştir, bu şekilde davranarak saygınlığını kaybedersin

Konu silmek yasaktır, siz her nekadar silsenizde alıntı yapılmış üslubunuz feci .eşinizde duysa keşke kardeşine gerizekalı falan dediğinizi , çocukları yarıştırmayın, ayrıca kayınpederin kredi kartını almak nasıl bi mantıktır.bu kadar mı hediye ye meraklıydınız sinir oldum yazdıklarınızda sonra buranın patronu benim der gibi kafanıza göre konu silmenize sizi kibledim ,hem konunuz silinsin hem siz uzaklaşın lütfen

simdi sana on numara bes yıldız bi laf sokardim ama dua et su mübarek günde kalp kırmaya değmez.
Ok TSK B'ye aeo

Kandiliniz mübarek olsun..dualarım seninle tabi ki..Allah akıl fikir biraz da mütevazi, ılımlı, olumlu bir ruh hali versin sana elma.bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…