- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Konuyu açan ile elmayra ile çatışan farklı nickler bence çift nickli üyeler var mune konuyu kaparken bunlara da bakmalı,,
tebrikler en mantıklı yorum sendendi..kuşları sorun etmek, uçmayı iyi bilenler işi
He sen uçmuyorsun yani
26 sayfaya eşit miktarda yayılmış yorumlarını okuyup, değerlendirmem sonucunda ya oruçtan ya da mantıksız bir sebepten ötürü depreşen nefretinin vermiş olduğu sinirle gayet uçuk ve yalnızca çocuk sayılan bireylerin vereceği tepkileri veriyorsun.
Umursamaz görünüp, dalga geçiyorsun bununla da muhattabını sinirlendirdiğini biliyorsun ki doğru evet her insan aynı olmamak şartıyla kendisine durduk yere saran insanlara tepki verir. Aslında bu dalganın altında inanılmaz derecede mantıksız bir öfke ve sinir yatıyor.
Yani kim net üzerinden, tanımadığı bir kadına, ve tamamen alakasız bir konunun tartışıldığı platformda 26 sayfacık sivri yorumlar yapar ki?
Değil mi ne kadar da uçmuşsunuz?
He ayriyeten diğer bütün üyelerin yazdığı mantığa uygun ve ciddi bir üsluba sahip yorumları geçip benim sizin yorumlarınızla aynı tutarsızlığa ve alaycılığa sahip yorumumu mantıklı bulmanız da bir başka mantıksızlığı işaret ediyor.
Söyleyin bakalım kim uçmuş?
Yazdıklarınız ne kadar çirkin seyler olurken midem bulandı. Evet sizi kiskaniyo, evet sizin doğurduğunuz altından onunki gümüş. Bence ikiniz de birbirinize benziyorsunuz. Tencere kapak gibi.
Gerizekali lafını duysa ne derdi acaba?
Sizin gibi dengesizler olduğu sürece derdini paylaşamıyor insan. Pişman oldum yazdığıma sildim..
çok yormuşsun annem kendini kıyamam
Yooo hiç yorulmadım esasen. Ama siz okudunuz mu ve ne anladınız yazdığım paragraftan?
Şu anki verdiğiniz tepki de aslında gayette anladığınız ama cevap vermek istemediğinizi işaret ediyor. Çevir kazı yanmasın hesabı konuyu yine lakayt bir üslupla verdiğiniz cevapla kapatmaya veya değiştirmeye çalıştınız.
Evet evet siz de ne olduğunuzun farkındasınız
bu kadar strese girme saat 5 gibi mesaim bitecek ve gidicem hayatım korkma
He sen uçmuyorsun yani
26 sayfaya eşit miktarda yayılmış yorumlarını okuyup, değerlendirmem sonucunda ya oruçtan ya da mantıksız bir sebepten ötürü depreşen nefretinin vermiş olduğu sinirle gayet uçuk ve yalnızca çocuk sayılan bireylerin vereceği tepkileri veriyorsun.
Umursamaz görünüp, dalga geçiyorsun bununla da muhattabını sinirlendirdiğini biliyorsun ki doğru evet her insan aynı olmamak şartıyla kendisine durduk yere saran insanlara tepki verir. Aslında bu dalganın altında inanılmaz derecede mantıksız bir öfke ve sinir yatıyor.
Yani kim net üzerinden, tanımadığı bir kadına, ve tamamen alakasız bir konunun tartışıldığı platformda 26 sayfacık sivri yorumlar yapar ki?
Değil mi ne kadar da uçmuşsunuz?
He ayriyeten diğer bütün üyelerin yazdığı mantığa uygun ve ciddi bir üsluba sahip yorumları geçip benim sizin yorumlarınızla aynı tutarsızlığa ve alaycılığa sahip yorumumu mantıklı bulmanız da bir başka mantıksızlığı işaret ediyor.
Söyleyin bakalım kim uçmuş?
kendisinin başka konularda da insanlara agresif yorumlar yaptığını gördüm. Belli ki gergin bu sıralar gitmeyin üzerine
Strese giren ben değilim, gayet mantıklı, ılımlı ve sizi anlamaya yönelik mesajlar yazdım. Bakın hiç sizin gibi dalga geçmiş miyim, ya da bir aşağılamaya yönelik bir öge barındırıyor mu mesajlarım?
İşte size böyle yaklaşmam sizi strese sokmuş olabilir. Kavga etseydik ne iyi olurdu değil mi? Karşılıklı hakaretleşirdik.
Bu arada sizin kurumda yasak değil mi internet?
Kesinlikle üstüne gitmedim, sadece anlamaya çalıştım. Ve birtakım sorular sordum. Ve o da zaten cevaplamadı
yasak olsun isterdin dimi ama hayır değil,
arkadaşım başkalarını savunmak onların adına tartışmaya
giriyorsun ama mantıktan bahsediyorsun..lütfen ama
anlıyorum kendinle sorunların var.
ama onları benimle çözemessin.
Annem bazen böyle ben nereye saldıracağımı şaşırınca "b.kundaki böcekle kavga ediyorsun" derdi.
Hatun da aynen o modda soru cevaplama modunda değil
Annem bazen böyle ben nereye saldıracağımı şaşırınca "b.kundaki böcekle kavga ediyorsun" derdi.
Hatun da aynen o modda soru cevaplama modunda değil
Sahi ya onlar nasil cümlelerdir.
Ne kadar cirkin ve kendini bilmemezlik.
Yoo neden yasak olsun isteyeyim ki. Sosyal medyada herkes fikir beyan edebilir, tabi başkalarını taciz etmedikleri sürece.
Başkalarını savunmak için seninle tartışmaya girmiyorum. Çünkü seninle tartışmıyorum. Tartışmanın olabilmesi için mantıklı düşünen iki insanın olması gerekir. Bizde sadece 1 tane var, o da benim.
Sorunlarımın olduğunu sadece takma adıma bakarak çıkarmanız da ayrı bir mantıklı zaten.
Hele sorunlarımı sizinle çözmeye çalıştığımı öne sürmeniz takdire şayan gerçekten. Bu konuda yardım alacağım en son insan siz olurdunuz emin olun.
Bu arada size yazmamın Elmayra hanımefendi ile ve onu savunmak istememle hiç bir ilgisi yok.
Sadece vaktim vardı, biraz sizinle muhabbet etmek istedim, hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?