Anlatmazsan patlıycam şu gerizekalı görümceye nasıl tutum sergilemem lazım.?

Konuyu açan ile elmayra ile çatışan farklı nickler bence çift nickli üyeler var mune konuyu kaparken bunlara da bakmalı,,

evet olabilir. zaten konu sahibi konusunu silmiş. çocuk oyuncağı mı bu yaz yaz, sonra cevaplar hoşuna gitmeyince sil. hey konu sahibi eğer okuyorsan, o yazdıkların geri gelecek boşuna tek tek silmekle uğraşmışsın.

tebrikler en mantıklı yorum sendendi..kuşları sorun etmek, uçmayı iyi bilenler işi

He sen uçmuyorsun yani
26 sayfaya eşit miktarda yayılmış yorumlarını okuyup, değerlendirmem sonucunda ya oruçtan ya da mantıksız bir sebepten ötürü depreşen nefretinin vermiş olduğu sinirle gayet uçuk ve yalnızca çocuk sayılan bireylerin vereceği tepkileri veriyorsun.

Umursamaz görünüp, dalga geçiyorsun bununla da muhattabını sinirlendirdiğini biliyorsun ki doğru evet her insan aynı olmamak şartıyla kendisine durduk yere saran insanlara tepki verir. Aslında bu dalganın altında inanılmaz derecede mantıksız bir öfke ve sinir yatıyor.
Yani kim net üzerinden, tanımadığı bir kadına, ve tamamen alakasız bir konunun tartışıldığı platformda 26 sayfacık sivri yorumlar yapar ki?
Değil mi ne kadar da uçmuşsunuz?
He ayriyeten diğer bütün üyelerin yazdığı mantığa uygun ve ciddi bir üsluba sahip yorumları geçip benim sizin yorumlarınızla aynı tutarsızlığa ve alaycılığa sahip yorumumu mantıklı bulmanız da bir başka mantıksızlığı işaret ediyor.
Söyleyin bakalım kim uçmuş?

çok yormuşsun annem kendini kıyamam

Alıntıdan okudum konuyu.İnsan sırf kendini meth etmek için konu da açabiliyormuş

Sizin gibi dengesizler olduğu sürece derdini paylaşamıyor insan. Pişman oldum yazdığıma sildim..

Canım senin de çok dengeli olduğun söylenmez.Sen kendi kapasitene göre,kendi mahallendeki kazanı burda da mı kaynatırım diye düşündün.Ne sanıyorsun cici gelin,herkesle iyi anlaşan o kötü görümce mi?Görümcen kıskanç olabilir ama sen de onu bayağı bayağı kıskanıyorsun.Ondan daha çok revaşta olmak,ondan daha çok sevilmek için çok takla attığın belli evde.Hele şu çocukları kıyaslama kısmına koptum.Çok büyük konuşuyorsun.Hangi çocuğun daha güzel olacağını zaman gösterir.Hem güzellik değildir önemli olan,hayırlı evlat olmaktır.Bu cehaletle umarım çocuğun şanslı olur da iyi yetişir.Öyle bir zaman gelir ki,onun evladına herkes gıptayla bakarken şapa oturursun.Kayınpederim beni daha çok seviyor diyorsun.Yah ne kadar severlerse sevsinler,sen onun kızının öz evladının yerini tutabilir misin.Sana söyleyemediklerini ona rahatça söylerler.Ona nazları geçer.Sana en ufak laf söyleseler kaldırabilir misin.Hayal dünyasından uyan bence.Aynen tencere kapak gibisiniz.Kuzum sizin başka uğraşınız yok mu bu hayatta.

çok yormuşsun annem kendini kıyamam

Yooo hiç yorulmadım esasen. Ama siz okudunuz mu ve ne anladınız yazdığım paragraftan?
Şu anki verdiğiniz tepki de aslında gayette anladığınız ama cevap vermek istemediğinizi işaret ediyor. Çevir kazı yanmasın hesabı konuyu yine lakayt bir üslupla verdiğiniz cevapla kapatmaya veya değiştirmeye çalıştınız.
Evet evet siz de ne olduğunuzun farkındasınız

bu kadar strese girme saat 5 gibi mesaim bitecek ve gidicem hayatım korkma

bu kadar strese girme saat 5 gibi mesaim bitecek ve gidicem hayatım korkma

Strese giren ben değilim, gayet mantıklı, ılımlı ve sizi anlamaya yönelik mesajlar yazdım. Bakın hiç sizin gibi dalga geçmiş miyim, ya da bir aşağılamaya yönelik bir öge barındırıyor mu mesajlarım?
İşte size böyle yaklaşmam sizi strese sokmuş olabilir. Kavga etseydik ne iyi olurdu değil mi? Karşılıklı hakaretleşirdik.
Bu arada sizin kurumda yasak değil mi internet?

kendisinin başka konularda da insanlara agresif yorumlar yaptığını gördüm. Belli ki gergin bu sıralar gitmeyin üzerine

kendisinin başka konularda da insanlara agresif yorumlar yaptığını gördüm. Belli ki gergin bu sıralar gitmeyin üzerine

Kesinlikle üstüne gitmedim, sadece anlamaya çalıştım. Ve birtakım sorular sordum. Ve o da zaten cevaplamadı

yasak olsun isterdin dimi ama hayır değil,
arkadaşım başkalarını savunmak onların adına tartışmaya
giriyorsun ama mantıktan bahsediyorsun..lütfen ama
anlıyorum kendinle sorunların var.
ama onları benimle çözemessin.

Klişe ama herkes kendine yakışanı yapar her zaman....3 yıllık evliyim ilk yıllar bana da dalaşmalar oldu. Ben hep eşimle konuştum çok üzüldüğümü, benim onu abla olarak görmek istediğimi vs... Başında hep o haklıydı ablası yani. Hala çok abartrsam onunla ilgili çok yorum yaparsam tamamen bana patlıyor olay.... Bence davranışlar ile alt edilebilir insanlar. Nasıl mı? Biz ablasına gittiğimizde yüzümüze bakmazdı... Sorunlu bir kadın herkes kabul ediyor zaten. Ben de o bize geldiğinde bi hali sermedim . Çünkü misafir o bana yaptı diye ben de ona aynı davranmadım.. Eee eşim görmüyor mu bunları tabi ki görüyor ve ben takdir ediliyorumm ailenin diğer üyeleri tarafından ... Bu iş böyle akıllı olmak da fayda var. Kendimde gözlemlediğim eşimin tarafı hep haklı çünkü... Eee ben de dikleşsem ben de sürekli beni kıskandı bana şunu ima etti vs konuşup dursam eşimi o tarafa doğru sürüklerim.. Kıskançlık konusuna gelince vallahi bunlarıda yaşadım.... Ama inan umrumda değil ne alırsa alsın ne giyerse giysin. Çok şükür baba evinde herşeyi gördüm onlar gibi koca evinde değil. Bu yüzden umrum değil . Eşim bile bu durumu farkediyor... Ve ben hep farklı kalıyorum onun gözünde...

Kesinlikle üstüne gitmedim, sadece anlamaya çalıştım. Ve birtakım sorular sordum. Ve o da zaten cevaplamadı

Annem bazen böyle ben nereye saldıracağımı şaşırınca "b.kundaki böcekle kavga ediyorsun" derdi.
Hatun da aynen o modda soru cevaplama modunda değil

Yoo neden yasak olsun isteyeyim ki. Sosyal medyada herkes fikir beyan edebilir, tabi başkalarını taciz etmedikleri sürece.
Başkalarını savunmak için seninle tartışmaya girmiyorum. Çünkü seninle tartışmıyorum. Tartışmanın olabilmesi için mantıklı düşünen iki insanın olması gerekir. Bizde sadece 1 tane var, o da benim.
Sorunlarımın olduğunu sadece takma adıma bakarak çıkarmanız da ayrı bir mantıklı zaten.
Hele sorunlarımı sizinle çözmeye çalıştığımı öne sürmeniz takdire şayan gerçekten. Bu konuda yardım alacağım en son insan siz olurdunuz emin olun.
Bu arada size yazmamın Elmayra hanımefendi ile ve onu savunmak istememle hiç bir ilgisi yok.
Sadece vaktim vardı, biraz sizinle muhabbet etmek istedim, hepsi bu

Annem bazen böyle ben nereye saldıracağımı şaşırınca "b.kundaki böcekle kavga ediyorsun" derdi.
Hatun da aynen o modda soru cevaplama modunda değil

Dalga geçtiğini zannederek ve karşısındaki üyeye hakaret ederek ( az önce sorunlu olduğumu iddia etti) kendi ile yüzleşmekten kaçıyor
Sorun şu ki aynı deve kuşu gibi kuma gömüyor

Son düzenleme:

çok mu boşsun sevgili sorunu kendinde olup zorla başkalarını kendine takmayı ilke edinmiş arkadaşım.
benimle sohbet etmek istiyorsan güzel güzel edeceksin.başkalarının afedersin deyim de yağcılığına soyunarak değil.
ayrıca sohbet bir seviye gerektirir, ama yok..

Herkez birbirine girmiş ne güzel konu olmuş burası

Bşraz daha zorlayın bayanlar konu kapansın Hadi hadi yapabilirsiniz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…