anlatın kızlar ne yapmam lazım?????

yahu hamilesin hamile. azcik bi dur bi sus bi buyuk konusma bi dilini isir bence.

Kimsenin yuvasi evliligi bozulmaz insallah. Ama bosanan arkadaslarda bi sekilde cabucak toparlanip hayatlarina yeniden cekiduzen verir insallah. Tipki konu sahibi arkadasimizin yeniden umitlendigi gibi.

Zorla koca bulmuşuz canım bazı kocasız bayanlarda ukte kalmışki milletin evli kocasıyla ilişki yaşayanları bile normal karşılayacak seviyedeler.. şimdi kocacıyım dersen :) yansın buralar..

Akıllı erdemli insanlar anlıyormuş bakın kullandığım cümleyi
Teşekkür ederim

Adam önce bir boşansn belliki kafası karışık sana davranış tutumuna göre yol alırsınız baktın adım atmıyor tek erkek o değil başkasına bakarsın ve birde şu var bekar kadınları tehlike olarak gören kocalarının dibinden ayrmak istemeyen kadınlar cookk coook iticisiniz bekarken çalışma hayatımda çok gördüm sizin gibileri kocalarınızı kimse kapmaz merak etmeyin komik bir görüntü oluşturuyorsunuz

HANIMLAR YAPMAYIN YA BEN KÖTÜ AMAÇLA YAZMADIM BİZİMKİ FAKİR UMUDU İDİ YA..NE YEMEK YİYEBİLDİM İTAMLARINIZDAN NE TADIM KALDI BİR ŞEY YAPMADIM SAKİN OLUN BAŞTA ÇOK ÜZÜLDÜM TABİ ŞOK GEÇİRDİM BENİM BAŞIMA GEELEN ONUN BAŞINA GELMEZ HAYATTA SAĞLAM KARAR VERİR DERKEN BAŞIN ABÖYLE BİR ŞEY GELDİ BEN AYIRMADIM ONLARI SAKİN OLUNNNN

mustakil ev dediler, evli erkegi mustakil evle kiyasladilar. inanabiliyomusun.
Ben şaşırmıyorum
Bunun altında kendine yetememe bireysel olmama tek başına kalma korkusu var
Evliliği bir kurtulma aracı olarak görüyor çoğu kişi.topluma kendini kanıtlama
Bizim gibi tıplumlarda böyle
Erkekler iatediğini yaşamaya özgürdür ama kadınlar özgürleşmek istediğinde en büyük darbeyi yine kadınlardan alır.
Kadınların ezilmesinin sebebi bu zaten
Bu konular hakkında sayfalarca yazarım ama anlamazlar
Erkekler çocuktur der güler çığu kişi.erkek aldatırsa kesin bir dişi baştan çıkarmıştır kendi iradesi yoktur çünkü.

SAĞOL YA GERÇEKTEN ...bu kadar ya istediğim yorum ben zaten bir şey yapmadımm

Yahu hamileysem kendime hamileyim
Hayırdır neden bu kadar gerdi bu seni ?
Sadakat vs sadece hamilelikte mi çıkıyordu sende ortaya bu duygular bu kadar içerliyor tepki veriyorsun ?
Kocacıyım hamileyim iyide bundan sana ne ?
O kadar çok takılmışsın ki bu hormon detaylarına eleöent uyduruyorsun durmadan bir yandan
He hormonlardan he

o bir şey demedi zaten ya o yanlış bir şeyde yapmadı acele diye bir şeyde yok ben paylaşmak istedim aslında

Zorla koca bulmuşuz canım bazı kocasız bayanlarda ukte kalmışki milletin evli kocasıyla ilişki yaşayanları bile normal karşılayacak seviyedeler.. şimdi kocacıyım dersen :) yansın buralar..

bak bu arkadasin yorumuna, nasil cuk olmus sana:

Öyleyse peki neden eski evli çıktığınız size mesaj atınca şaşırmıştınız ?
Konu sahibinin arkadaşı da şuan evli konuya uzak olmayışınız bu yüzden demek

yorumlarinin uzerinden sana cevap yazdim hep, olayi kisisellestirmek senin kaliteni gosteriyor. tarzimiz cok alakasiz, ne diye dil dokuyorum ki ben hakikaten.

yorumlarinin uzerinden sana cevap yazdim hep, olayi kisisellestirmek senin kaliteni gosteriyor. tarzimiz cok alakasiz, ne diye dil dokuyorum ki ben hakikaten.
Bütün erkekler farklı farklı ya da aynı diye konu açıp benimle kaliteden bahsetmen saçmalık olmazmıydı sence de sahiden ?
Kaliteli insanın birşey hakkında hepsinin aynı kapta şekil aldığını söylemesi bende kalite adına birşey uyandırmıyor çünkü
Her neyse lütfen çekil hormonlarım acıdı

ahahahah eski konulari karistirmalar falan, sen dersini yapipta mi giriyosun konulara ve insanlara cevap veriyosun.
Allah sizin gibi birinin diline dusurmesin ne diyim. Sizin gibiler etrafimda hic olmasin insallah. Insanoglunun basina is gelir, neyin kafasini yasiyosun sen yahu.

Öyleyse peki neden eski evli çıktığınız size mesaj atınca şaşırmıştınız ?
Konu sahibinin arkadaşı da şuan evli konuya uzak olmayışınız bu yüzden demek
Ayy eski konuma bakmış
Evli biriyle hiç işim olmadı
Ama olsaydıda oldu diyebilcek yapıda biriyim
Sizden mi korkucam siz kimsiniz
Zorla koca bulup kocam kaçmasın diye yırtınan tiplersiniz fazlası değil
Eşlerinize evlililjlerinize güvenmiyorsunuz ya benimkininde aklını biri çelerse dite düşünüp hırslanıp bu tip konulara yorum yağdırıyorsunuz
Ateş çıkıyor gözlerinizden befret dolusunuz
Üzülüyorum yazık
Bu kadar stres altında yaşamak kolay olmasa gerek
Ayrıca müstakil ev dediğiniz çoğu kişi dışarda aranıyor bunuda bilin
O dediğin şahısta onlardan biriydi ama ben sallamadım konuma yazdığım gibi

Ayy burdada buldu beni stalkerım
O kocasız bayanlar seninki gibi adamları istemediği için kocasız kalmış olabilirler
Malum herkes seçici olmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…