yahu hamilesin hamile. azcik bi dur bi sus bi buyuk konusma bi dilini isir bence.Daha geçen gün resmi olarak boşanma sürecinde olan bir kadına baya giydirmişlerdi buradan başka bir beyle çay içtiği için .
Ne namusu kalmıştı ne şerefı o bayanın burada ki çoğu insan tarafından .
Şimdi karşıda ki erkek , çükü var sözde onu seviyor diye mi bu kadar koruma altına aldınız bu bayanı ?
Tarafsız ve bencil olmayın
Bu adam EVLİ .
Ağzının ucuyla hazıranda boşanıcam demiş , ee hani evrak nerde ?
O kadar eminsiniz ki herşeyden dünya yansa umurunuzda olmaz
Ve evet kocacıyım
Zorla koca bulmuşuz canım bazı kocasız bayanlarda ukte kalmışki milletin evli kocasıyla ilişki yaşayanları bile normal karşılayacak seviyedeler.. şimdi kocacıyım dersen :) yansın buralar..Daha geçen gün resmi olarak boşanma sürecinde olan bir kadına baya giydirmişlerdi buradan başka bir beyle çay içtiği için .
Ne namusu kalmıştı ne şerefı o bayanın burada ki çoğu insan tarafından .
Şimdi karşıda ki erkek , çükü var sözde onu seviyor diye mi bu kadar koruma altına aldınız bu bayanı ?
Tarafsız ve bencil olmayın
Bu adam EVLİ .
Ağzının ucuyla hazıranda boşanıcam demiş , ee hani evrak nerde ?
O kadar eminsiniz ki herşeyden dünya yansa umurunuzda olmaz
Ve evet kocacıyım
Akıllı erdemli insanlar anlıyormuş bakın kullandığım cümleyiMüstakil ev demiş arkadaş da ben de aynı tepkiyi verdim. Zira bence dipsiz kuyu gibidir evli erkek. Dibini bir tek düşen görür. Evli erkeğin cazibeli bulunmasının sebebi belirsizlik. Belirsiz gizemli olan bir sürü bekar erkek de var. Gidip onlardan birine yerleşmek çok daha mantıklı. Dipsiz kuyuya merak salmak yerine.
Ben şaşırmıyorummustakil ev dediler, evli erkegi mustakil evle kiyasladilar. inanabiliyomusun.
SAĞOL YA GERÇEKTEN ...bu kadar ya istediğim yorum ben zaten bir şey yapmadımmAdam önce bir boşansn belliki kafası karışık sana davranış tutumuna göre yol alırsınız baktın adım atmıyor tek erkek o değil başkasına bakarsın ve birde şu var bekar kadınları tehlike olarak gören kocalarının dibinden ayrmak istemeyen kadınlar cookk coook iticisiniz bekarken çalışma hayatımda çok gördüm sizin gibileri kocalarınızı kimse kapmaz merak etmeyin komik bir görüntü oluşturuyorsunuz
Yahu hamileysem kendime hamileyimyahu hamilesin hamile. azcik bi dur bi sus bi buyuk konusma bi dilini isir bence.
Kimsenin yuvasi evliligi bozulmaz insallah. Ama bosanan arkadaslarda bi sekilde cabucak toparlanip hayatlarina yeniden cekiduzen verir insallah. Tipki konu sahibi arkadasimizin yeniden umitlendigi gibi.
o bir şey demedi zaten ya o yanlış bir şeyde yapmadı acele diye bir şeyde yok ben paylaşmak istedim aslındaİnsan ulaşamadığı her şeyin düşkünü, ulaştığı her şeyin nankörüdür. Kaypak adamın teki. Sizinle görüşmek için illa durumu eşitlemesine mi ihtiyacı vardı? Şu an siz onun için hala ulaşılmazsınız bundan hoşlanıyor. Ama siz ona gittiğiniz an bu sefer de vay benim karım iyiydi neden kıymetini bilemedim diyecektir. Şu erkeklerin elinde oyuncak olmayın artık ya. Daha boşanmamış şu an arayış içinde o kadar. Sizinle birlikte kim bilir kaç eski sevgilisine/hoşlananına yazıyor belli değil. Aptallık etmeyin. Bu işler olacaksa da aradan uzun bir zaman geçince olur. Olayın heves olmadığına iki taraf da ikna olunca. Bu ne acele?
O milletin kocalarıda başka kızlara askıntı olmazsa sıkıntı olmazZorla koca bulmak milletin kocasına askıntı olmaktan daha onurlu bir davranıştır..
Zorla koca bulmuşuz canım bazı kocasız bayanlarda ukte kalmışki milletin evli kocasıyla ilişki yaşayanları bile normal karşılayacak seviyedeler.. şimdi kocacıyım dersen :) yansın buralar..
Ben şaşırmıyorum
Bunun altında kendine yetememe bireysel olmama tek başına kalma korkusu var
Evliliği bir kurtulma aracı olarak görüyor çoğu kişi.topluma kendini kanıtlama
Bizim gibi tıplumlarda böyle
Erkekler iatediğini yaşamaya özgürdür ama kadınlar özgürleşmek istediğinde en büyük darbeyi yine kadınlardan alır.
Kadınların ezilmesinin sebebi bu zaten
Bu konular hakkında sayfalarca yazarım ama anlamazlar
Erkekler çocuktur der güler çığu kişi.erkek aldatırsa kesin bir dişi baştan çıkarmıştır kendi iradesi yoktur çünkü.
Öyleyse peki neden eski evli çıktığınız size mesaj atınca şaşırmıştınız ?Ben şaşırmıyorum
Bunun altında kendine yetememe bireysel olmama tek başına kalma korkusu var
Evliliği bir kurtulma aracı olarak görüyor çoğu kişi.topluma kendini kanıtlama
Bizim gibi tıplumlarda böyle
Erkekler iatediğini yaşamaya özgürdür ama kadınlar özgürleşmek istediğinde en büyük darbeyi yine kadınlardan alır.
Kadınların ezilmesinin sebebi bu zaten
Bu konular hakkında sayfalarca yazarım ama anlamazlar
Erkekler çocuktur der güler çığu kişi.erkek aldatırsa kesin bir dişi baştan çıkarmıştır kendi iradesi yoktur çünkü.
yorumlarinin uzerinden sana cevap yazdim hep, olayi kisisellestirmek senin kaliteni gosteriyor. tarzimiz cok alakasiz, ne diye dil dokuyorum ki ben hakikaten.Yahu hamileysem kendime hamileyim
Hayırdır neden bu kadar gerdi bu seni ?
Sadakat vs sadece hamilelikte mi çıkıyordu sende ortaya bu duygular bu kadar içerliyor tepki veriyorsun ?
Kocacıyım hamileyim iyide bundan sana ne ?
O kadar çok takılmışsın ki bu hormon detaylarına eleöent uyduruyorsun durmadan bir yandan
He hormonlardan he
Bütün erkekler farklı farklı ya da aynı diye konu açıp benimle kaliteden bahsetmen saçmalık olmazmıydı sence de sahiden ?yorumlarinin uzerinden sana cevap yazdim hep, olayi kisisellestirmek senin kaliteni gosteriyor. tarzimiz cok alakasiz, ne diye dil dokuyorum ki ben hakikaten.
ahahahah eski konulari karistirmalar falan, sen dersini yapipta mi giriyosun konulara ve insanlara cevap veriyosun.Bütün erkekler farklı farklı ya da aynı diye konu açıp benimle kaliteden bahsetmen saçmalık olmazmıydı sence de sahiden ?
Kaliteli insanın birşey hakkında hepsinin aynı kapta şekil aldığını söylemesi bende kalite adına birşey uyandırmıyor çünkü
Her neyse lütfen çekil hormonlarım acıdı
Ayy eski konuma bakmışÖyleyse peki neden eski evli çıktığınız size mesaj atınca şaşırmıştınız ?
Konu sahibinin arkadaşı da şuan evli konuya uzak olmayışınız bu yüzden demek
Ayy burdada buldu beni stalkerımZorla koca bulmuşuz canım bazı kocasız bayanlarda ukte kalmışki milletin evli kocasıyla ilişki yaşayanları bile normal karşılayacak seviyedeler.. şimdi kocacıyım dersen :) yansın buralar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?