yani adam adım atmak isterse atar diyorsun bende inan daha başka bir şey yapamam gönlü olursa gelir diyorsun ama daha boşanmadı ya ondan onu bekliyr olablir mi yani o yüzden bir şey yapamıyor olabilir mİ?Adamın gönlü olsa adım atarcıyım.
Ben klasik kadınım.
He pardon ben orayı kaçırdım.yani adam adım atmak isterse atar diyorsun bende inan daha başka bir şey yapamam gönlü olursa gelir diyorsun ama daha boşanmadı ya ondan onu bekliyr olablir mi yani o yüzden bir şey yapamıyor olabilir mİ?
erkekler ilk adım atan kadına karşı malasef çok acımasızlar neden bir ayda ayrılmış onda sorun var gibi hisettimhanımlaar 2 yıl oldu boşanalı benim.bundann yıllar önce bir arkadaşım vardı ben ondan hoşlanmama rağmen kendisi benden hoşlanamamıştı.ve hep benim ulaşılmazımdı ..boşandıktan sonra sosyal medyada görüp eklemiştim.evli değildi ama onun varlığı bile beni mutlu olmama yetmişti.bir kere konuşma yaptık benim boşandığım hakkımda o bana inanamamıştı senin gibi bir kız bu tercihi nasıl yaptı hiç göremedin mi Nasıl biri olduğunu falan diye baya şaşırmıştı..Zaten benim ondan bir beklentim olamazdı çünkü olmazdı yani ben evlenip ayrılmışım ailesininde kabul edebilceğini sanmıyordum.sonra beş ay sonra görücu usulü evlendi yine kıza kanı kaynamış olacak ki evlendi ailelerde birbirine uygun demişti.AHAA DEDİM GİTTİ YİĞİDİMsonraaaaa bir kaç ay sonra beni arayıp eşimin hiç arkadaşı yok arkadaşı olur musun bir şey bilmiyor ona yardımcı olur musun dedi bende tabi dedim ama çok şaşırdım,bana kadar geldiyse olay dedim Allah için, zor olcaksada benim için kızla konuşuyum dedim ama nasip olmadı.sonra yine bir kaç ay sonra bir mesaj keşke seni dinleseydim diye ne konuda dedim buluştursaydım dedi bitti evliliğim dedi..ben sanki benle görüştür demişim gibi de yazdı orayı anlayamadım olayın şokundan ben şşook tabi nasıl ya belki barışırlar diye olumlu konuşmaya çalışsamda zaten olan olmuş bir ay olmuş kız evden gideli eşyalarını alıp..barışmaları pek mümkün değil o konu özel bende kalsın ...neyse evlilikleri kısa olduğu 1 yılı doldurmadıkları için boşanamadılar daha ama bütün alıp vericekler tamam anlaşmalı protokol hazır. haziranda sanıyorum davaları.Neysee asıl konu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum akbaba gibi atlamamak için kendimi zor tuttum olmayacak olan oldu durumlar eşitlendi ben yine temkinli davranıp sakin sakin ara ara konuştum ve bir kez de buluştuk.tabi taş gibi çocuk huyunu ailesinin yaşantısınıda seviyordum ben herkesi tanırım tanışmasamda .. o buluşmada yaşadığımız şeylerden konuştuk ettik ama ertesi günü arama falan yok daha biteli 2 ay olmuş ne bekliyorsun ki diye kendi kendimi teselli etmeye çalışıyorum ara ara nasılsın diye yazıyorum çok kısa iyiyim sen nasılsın bu kadarlık hep.yani ufak bir ışık gördün mü diye sorarsanız evliliği bittiğinde şey yazmıştı zamanında senin gibi kızın kıymetini bilmedik falan dedi.başka pek bir ışık yok yani bende istediğimi dile getirmek istemiyorum benimde ağzım yandı yani bir başka hata yapmaktan korkuyorum.yani sanki hiç boş kalıcağınıda sanmıyorum onun nedense biraz gizemli baya yakışıklıbilmiyorum şuan ruh halini ama yani pek yüz vermedi sanki ya bir kaç bir şey daha var ama burda anlatsam ele veririm kim olduğumu diyede korkuyorum : anlatın kızlar ne yapmam lazım baya uuzn oldu umarım okursunuz ..
ya duuur vur bana öyle :) benimde yokta bitmiş artık yani geri dönüşü yok prosedür kaldı...KANUN BİLE ARTIK EVLERDEN ÇIKILINCA DAVA ACINCA BOŞANMAYA KARAR VEREN ÇİFTLER BİRBİRİNE SADAKATLA SORUMLU DEĞİL DEMİŞ..YOKSA BENİM ESKİ EŞİM ALDI KIZIN TEKİNİ EL ELE DOLAŞTI BEN HUKUKEN BİR ŞEY YAPMADIM.He pardon ben orayı kaçırdım.
Boşandı sandım.
Evli adam benim için sohbet konusu değildir zaten.
:d:d YOK YOK BACIM :)) oyle bir sey değil beş ay sürmüş ama konu özel gerçekten bundan kaynaklı değil çok cabalamış buerkekler ilk adım atan kadına karşı malasef çok acımasızlar neden bir ayda ayrılmış onda sorun var gibi hisettim
ve bence acı ama gercek ya adamın libidosu çok düşük ama gönlü yok buluşmuşsunuz sonrasında yazmamış üzerinize düşmemiz bariz bırakın ya adammı kalmdı kaldırma totosunu
peki doğru sende haklısın inan 2 veya 3 kere kontak kurudm 3 ayda ....Yani öncelikle hala eşi ile nikahı var süreç nasıl ilerler onlar için bilmiyorum ama bu iş bitene kadar iletişim halinde olmamanız daha mantıklı.
Tamam arkadaş bana ne?ya duuur vur bana öyle :) benimde yokta bitmiş artık yani geri dönüşü yok prosedür kaldı...KANUN BİLE ARTIK EVLERDEN ÇIKILINCA DAVA ACINCA BOŞANMAYA KARAR VEREN ÇİFTLER BİRBİRİNE SADAKATLA SORUMLU DEĞİL DEMİŞ..YOKSA BENİM ESKİ EŞİM ALDI KIZIN TEKİNİ EL ELE DOLAŞTI BEN HUKUKEN BİR ŞEY YAPMADIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?