- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.170
-
- Konu Sahibi joldlgrant
Kurban olduğum şu yazdığın şeyleri başka biri yazmış gibi bir de kendin okusan, neden böyle dediğimizi anlarsın.öyle mi diyorsunuz? ama neden toksik olan tarafın ben oldugunu düsündünüz? ben daha 20 yasında oldugum icin sizin kadar mantıklı göremiyorumdur belki
ailemle kavg etmistim normalde arkadaslarim var ama icim onunla kalmaya bahane aradi biraz da ozledigim icin belki gonlumu alır diye.. biriyle gorustugunu bilmiyordum o zamana dekKavga edip küstükten 2 hafta sonra neden evinde kaldınız ?
Sanmam. Kendisi de hafifmesrep cunku
Ya küçüksün daha yapma bundan bir cacık olmaz. Üzüleceksen yine üzül ama geçecek boşver sonra dua edersin oh kurtulmuşum resmen diyerek. Bak sağlıklı ilişki böyle bir şey değil. Burda çoğu kadın senden büyüktür o yüzden tavsiyeleri dinle.öyle mi diyorsunuz? ama neden toksik olan tarafın ben oldugunu düsündünüz? ben daha 20 yasında oldugum icin sizin kadar mantıklı göremiyorumdur belki
Iste o sey neydi?
Terapiye başlayın, takıntı haline getirmişsiniz adamı.Hangi hobiye işe yönelirsem yöneleyim sonunda onun geri gelmesini beklemek zaman öldürmek amacıyla yapıyorum. asamiyorum
Çok üzücü bı durum bende yaşıyorum aynısını üç yıl beraber olduğum dıştan adam zannettiğin her şeyime koşan ilginin alasını veren adam son bir yıldır her ayrılıkta kızla görüşüyodu yalvar yakar geliyodu hikayenin sonunda o kız için beni terk etti kızın babsi vefat ettiği için ona destek olmak için. Çok acı herkes kurtuldun diyor evet ama çok üzücü özgüven kırıyor...Başka bir kadına dalgasına dahi aşkım kelimesini kullanabilen seninle aran bozuk oldugunda başka kadınlarla görüşebilen laçka bir adamı hayatının erkeği olarak kendine yakıştırmaya devam et ve bekle istersen dönmesini erkek diyorum ,erkeklere hakaret gerçekten böyle kişilere aşık oldugunu düşünüp acı ceken genç kızlarımıza cok üzülüyorum yinede tavsiye istiyorsan kaçan kovalanır ne zamanki onu düşünmeyi bırakıp hayatına bakmaya başlayıp baska insanlara yöneldiğin zaman seni mutlu ve toparlanmış halde ,onu umursamadığını gördüğü zaman tekrardan sana saracaktır merak etme
sizi ilgiye boğan size aşkla bakan size yaşattıgı her güzel anı bütün bunları başka bir kadına tercih eden ve sizinle yaşadığı herşeyi harcamış bir adam düşünün kızın babasının vefat etmesi sadece bir kılıf bence o kadar merhamet sahibi bir erkek olsaydı zaten size ve sevginize bunları yapamazdı sizden sonra ne sebeple olursa olsun başka bir kadına hisler besleyip sizi inciten hiç bir erkeği affetmeyin ve sevginize böyle adamları layık görmeyin bunlardan binlerce var özgüveninizi toplayıp ayaga kalkın ona ne kaybettiğini dik durarak hayatınıza bakarak ve baska dogru bir adamı cok severekve sevilerek neler kaybettiğini onun yüzüne çarpın ona en büyük ceza bu olur