Anlaşmalı boşanma …

Çocuk olmadığı için ne kadar şanslı olduğunuzun hala farkında değilsiniz. Verdiğiniz detaylardan ne kadar bela oldukları belli, çocuk olsaydı haliniz nanaydı, bu piskopat aileden bir ömür kurtuluşunuz yoktu, siyasi bağlantıları varmış bi de, eli kolu her yere uzar bunların, ömrünüzü yerlerdi her yerde. Çok ucuz kurtulmuşsunuz çok.

Dertleşmek isterseniz özelden yazabilirsiniz.Yaşadıklarına üzüldüm ama emin olum bu tip insanlar çok fazla.Rabbim sizi mutlu etsin

Ay çok kötüüüüüğğğğ

Bütün bunlar kaç sene içinde yaşandı ya ?

yanlış anladınız , ben sanki hızlı yaşanmış gibi algılamışım. O yüzden sordum. İlahi adaletin tecelli etme süresini hesaplayacaktım ortalama
Boşandıktan sonra iki üç yıl içinde evlendi kuzenim. Öbürü zaten boşanmadan iki üç ay sonra evlenmişti. Kuzenim evlenirken öbürü 2. eşinden boşanıyordu. Haberini almıştık.

Kocanda aileside karaktersizin tekiymiş.Iyi ki bu ökuzden çocugun olmamış kurtulmuşsun hiç üzülme karşına daha iyi insanlar çikar.Bu adam amnesinin kuklası olmuş aldiklari yeni gelinide senin gibi yaşatacaklar muhtemelen.Birde aklinca iş ayarlayarak vicdanin rahatlatiyor utanmaz.

Salak adama bakya kendisinde sorun var el alemin kızını suçlayip hayatını mahv ediyor önce kendine git baktır dimi.Ne biçim insanlar bunlar.

hakkınızda gerçekten hayırlısı olmuş.. bundan sonra mutlu olun inşallah. şunu söylemeden geçemeyeceğim bence o eski eş kişisinin çocuğu olmuyordu ve bunu gururuna yediremediği için size bu şekilde oyunlar yaparak ayrıldınız. bunun başka açıklaması olduğunu düşünmüyorum gerçekten

Boşandıktan sonra iki üç yıl içinde evlendi kuzenim. Öbürü zaten boşanmadan iki üç ay sonra evlenmişti. Kuzenim evlenirken öbürü 2. eşinden boşanıyordu. Haberini almıştık.
Yalnız hiç evlenmemiş kız da 3. Evliliğini yapan adama nasıl gelmiş onu anlamadım. O adam nasıl ikna etmiş tuhaf

Canimmmm benimmm senin yaşadıklarını bende yaşıyorum 1 yıllık evliyim hemşireyim bende eşim beni bir güzel dövdü apar topar ailemin yanına geldim sikayet vs.. şu an boşandın mi bilmiyorum mesajımı inşallah görürsün seni cokk iyi anlıyorum yuva kurmak çok zor.ama yıkmak da zor .. narsist insanlarla uğraşamazsin psikolojik destek al.dik dur . Sen bir tanesin ben hergun bunu diyorum .

Boşandım . Her şey 5 dk da bitti gitti. Memleketime döndüm işime başladım .
Hayatımdaki nişan dahil son 4.5 seneyi sorguladığımda (3.5 senelik evlilik hayatım oldu ) yüzümden gülüşlerimi , gözümden ışıltıları almışlar . Stres , baskı , değersizlik hissi .. valizime koyup bunları da getirdim yanımda . Çünkü her ne kadar boşanma sürecini konuşsak da evlilikte yaşananlar bizi etkileyen . Dilerim sizin için de en hayırlısı olur

Sen dua et kurtulduğuna adam annesini boşamamışki seninle evlensin

Sen dua et kurtulduğuna adam annesini boşamamışki seninle evlensin
Annesinin de babasının da hepsinin canı cehenneme. Beni çok yıprattılar . İnsan ailesini bilmez mi ? Neden ona göre davranmadı ? Neden benimle evlenmek istedi ? Bambaşka anlattı kendini . Bambaşka gösterdi ? Sonra da değiştirmeye çalıştı. Annesine babasına dur diyemedi .
Yazık ki giden senelerime …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…