Tabiki eminim barışma çabası olarak yorumlamış hakim karımı seviyorum falan demiş tehdit etmedim yalvardım demiş.Allah Allah emin misiniz? barismak vs ne sebep olursa olsun geldim de gittim de oyle bisi yokkk. uzaklastirma varsa bitti. hapistir gelirse cezasi.
hakim? hakimlik ne konunuz olmustu ?Tabiki eminim barışma çabası olarak yorumlamış hakim karımı seviyorum falan demiş tehdit etmedim yalvardım demiş.
Şu an halihazırda davam da yok uzaklaştırmam da yok.ben anlaşmalı kurtulmaya çalışıyorum.anlaşma dava aç diyenlere başıma gelenleri yazdım sadece.+++
Konu sahibesi video cekin bri daha gelirse
Uzaklaştırması olduğu halde evime geldiğini tehdit ettiğini söyleyerek karakola şikayet ettim.hakime gidiyor şikayet inceleyip karar veriyor.yani öyle polisler tutup hapse atmıyor.hakim? hakimlik ne konunuz olmustu ?
Aslında iyi fikirmiş.bu köpeğe gideceğine...Ben sinir oldum. Aslında acımıcan verdiğin emeğe evi Kızılay a bağışlayacaksın. Yorgan gitti kavga bitti deyip adama tekmeyi vuracaksın. O zaman böylesine ders verilir
Katılıyorum size işte ben de bunun yolunu arıyorum.parayı vermeden boşanmanın yolunu.Sayın konu sahibi;kocanız olacak adamın sizden boşamak gibi bir niyeti yok.Benim anladığım evin parasınıda alıp,para bitene kadar ortadan kaybolup,para bitince yine çıkıp gelip başınıza ekşiyecek gibi duruyor.Bu adamın hiçbir sözüne güvenmeyin.Çekişmeli açın davanızı.Evinizi satmayın şimdi sakın.İyi bir avukat ve bir iki şahitle,sorumsuz bir koca ve baba olduğunu,aranızda şiddetli geçimsizlik olduğunu kanıtlarsınız.Ev ve çocukların bakımı için hep sizin ve ailenizin emeği geçtiğinide ispatladınızmı bu iş çok sürmez biter diye düşünüyorum.
Şu an halihazırda davam da yok uzaklaştırmam da yok.ben anlaşmalı kurtulmaya çalışıyorum.anlaşma dava aç diyenlere başıma gelenleri yazdım sadece.
Siz bu adamdan bosansaniz da kurtulamazsiniz o zaman. Bu seferde cocuklari bahane eder...Uzaklaştırması olduğu halde evime geldiğini tehdit ettiğini söyleyerek karakola şikayet ettim.hakime gidiyor şikayet inceleyip karar veriyor.yani öyle polisler tutup hapse atmıyor.
anlattiklariniz oturmuyor kusura bakmayin. elinizde uzaklatirma tutanaginiz belgeniz var mi? onu okudunuz mu hic? uzaklastirma karari aile mahkemesince alinir zaten. siz talep edersiniz mahkeme verir. karar bozulamaz cignenemez.Uzaklaştırması olduğu halde evime geldiğini tehdit ettiğini söyleyerek karakola şikayet ettim.hakime gidiyor şikayet inceleyip karar veriyor.yani öyle polisler tutup hapse atmıyor.
Çekişmeliye gücüm kalmadı.bir an önce çocuklarımı alıp düzenimi kurmak istiyorum.önce iki kez çekişmeli açtım sonuna kadar götüremedim çocukları çok kullandı.onlar için döndüm.bir yandan pedagogların bir yandan psikologların bir yandan karakolun bir yandan avukatların kapısını aşındırmaktan yoruldum açıkcası.Ben olsam bu alavereci dalaverece esle ugrasmak yerine avukata verirdim cekismeli bosanirdim. Hatta belki evin yarisini es kisisine kaptirmaktan bile kurtulurdum. Nafaka da baglatirdim. Hatta bosanma bitene kadar evde yasama hakkini da uzerime alir es kisisini kapi disari ederdim. Neden anladmali doye tutturdunuz anlamadim ki? Adam isi yokusa surukluyor... bir an once bitsin diye de hak kaybina ugruyorsunuz. Cekismeli olsun, uzun surerse sursun ama cocuklarin haklari kaybolmasin...
Anlattıklarımı birebir yaşadım.elimde tüm belgeler var.hakimin verdiği kararda aynen yazıyor.eşin barışma yanlısı tutumu falan kovuşturmaya gerek yok diyor.anlattiklariniz oturmuyor kusura bakmayin. elinizde uzaklatirma tutanaginiz belgeniz var mi? onu okudunuz mu hic? uzaklastirma karari aile mahkemesince alinir zaten. siz talep edersiniz mahkeme verir. karar bozulamaz cignenemez.
Adamın derdi para boşandıktan sonra ne için uğraşır sadece verdiğim nafakayı çocuklara harcamıyor der.nafakadan yırtmaya çalışır. Bununda mümkün olduğunu sanmam.Siz bu adamdan bosansaniz da kurtulamazsiniz o zaman. Bu seferde cocuklari bahane eder...
Sen anladmali da bosansan bu adamdan kurtulamazsin. Dava cekismeli olursa olsun. Uzun surerse sursun. Sen kendi duzenini kur, kapilarini kapat bu adama. Hakim8n belirledigi takvim gunlerinde bir tek cocuklarla gorusmeletine izin ver. Sanirim yuzun cok yumusak. Adam da srni cozmus. Enayi gibi seni kullaniyor. Buna izin verme. Kanittira kanittira bosan. O kadar kolay olmasin bosanmaniz. Evi iste, takilari iste, tazminat iste... iste de iste... hakim vermezse vermesin. Zorlastir...eve de alma. Sen hayatina girmesine izin vermezsen o adam giremez... davayi ac ve gerekirse evi terk et esyalari da alup eger kira ise ev. Eger ev sizin ise davayi acinca kilidin gobegini degistir adami eve alma...olay cikarirsa da dogru savciya...Çekişmeliye gücüm kalmadı.bir an önce çocuklarımı alıp düzenimi kurmak istiyorum.önce iki kez çekişmeli açtım sonuna kadar götüremedim çocukları çok kullandı.onlar için döndüm.bir yandan pedagogların bir yandan psikologların bir yandan karakolun bir yandan avukatların kapısını aşındırmaktan yoruldum açıkcası.
Kendin demisdin adsmin derrdi para diye. Bosandiktan sonra da somurur bu adam seni... istedigini verme su adama. Sen hic burnunu surtmemisdin ki bu adamin.Adamın derdi para boşandıktan sonra ne için uğraşır sadece verdiğim nafakayı çocuklara harcamıyor der.nafakadan yırtmaya çalışır. Bununda mümkün olduğunu sanmam.
İşte istediğim cevap bu bende bunu düşünüyorum.sondaki söz tam durumu özetliyor.ama almaktan vazgeçerlerse kıllanıp bu asalak başıma kalır yine.O kafasına göre sizi ezip geçip emlakçıyı aradan çıkarıyorsa, emlakçılık yapan akrabayı da siz aradan çıkarın satın alacak kişiye gerçek fiyatı diyin ağzınızdan kaçmış gibi.
İki çakal parayı bölüşecek aklınca..
.... .... Kenefte, it iti dakkada bulurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?