- 3 Temmuz 2008
- 619
- 1.339
- 313
Şu an halihazırda davam da yok uzaklaştırmam da yok.ben anlaşmalı kurtulmaya çalışıyorum.anlaşma dava aç diyenlere başıma gelenleri yazdım sadece.
Yo ablacim inaniyorum da cok pasifsiniz siz @sonanda yi dinleyin
Tapu sizin degil mi? Ev sizin yani. degistirin kilidi, verin kiraya, cikin basin gidin daha sizi nerde bulacak?
Adamin derdi sizi yildirip para koparmak. Tutun bir avukat o ugrassin avukatla. Inanin avukat buyuk rahatlik. Yilmayin, dik durun. Su adama 1TL verirseniz vallahi butun KKnin gozu acik gider!
Şöyle ki adamdan nafaka istemediyseniz tazminat ya da takı talebiniz olmadıysa, buna karşılık eşiniz çıkıp ben evden hakkımı istiyorum yoksa anlaşmalı boşanmam dediyse avukatlar öyle der tabi ki. Ama biri de çıkıp senin hakkın şöyle şöyle senin maaşın nedir dekontlar nerde vs demediyse ortada bir sıkıntı var. Sizin işi hiç anlamadım ben. Bir de ödeme yapacağınız miktarı söylemediniz çok sordum ama:/ öderken nasıl ödenmesi gerektiğini de söyledim şakın yarısını vermeyin. Ki zaten bu ödeme mahkemenin belirttiği şekliyle yapılır. Örneğin ev satılacak şu kadarı diğer eşe verilecek gibi... Sizin yaptığınız gibi yapılır mı evet ama resmî birşey olmadan yapılacağı için tamamen şans işi yapıyorsunuz.
Avukat böyle konuşmuyorki kilidi değiştirmek suç adamı kovmak suç evin yarısı onun izinsiz satmak suç.elimi kolumu bağlıyor.
Cherry kadın çalışıyor basıp nereye gidebilir.Ablacigim niye satiyorsunuz? Satmayin yahu. Ortada bir dava yokken, satin diye bir mahkeme emri yokken, hicbir mecburiyet yokken neye sebep satiyorsunuz? Tapu sizin. Siz imza koymadikca bu ev satilmaz.
Yarin hemen emlakciya soyleyin satistan vazgectim diceksiniz. Israr ederse de savciliga gidin, dolandiriciliktan sikayette bulunun. O emlakci da bu peze..vengin yaninda zaten belli komisyon alacak once onu aradan cekin. Satisi hemen durdurun hemen. Alici ciksa dahi siz diceksiniz ki ben olsem imza atmam satmiyorum. Bu kadar. Yoksa bunlar bir olup sizi kumpasa dusurecekler. Nerde avukatiniz yahu, siz bos yere ev satarken bu adam nerde?
Burasi neresi kucuk bir yer falan mi? Siz bence evi kiraya verin buyuk bir sehre alin cocuklari tasinin basin gidin. Yarin da kilidi degistirin ilk is olarak.
Evet aynen öyle asgari ücretToplamda Maaşının 1/3 'ü tutarında nafaka alabilirsiniz 3 çocuk içim..
200 lira denmiş, bu ancak eşiniz asgari ücretli ise doğrudur..
Ben sadece maddiyata önem vermiyorum.ondan gelecek para Allahtan gelsin.Cherry kadın çalışıyor basıp nereye gidebilir.
Adam iş yerinde bekler, yine bulur izini.
Yapışmış ya, konu sahibi de sinince iyice yüzü yırtılmış.
Anlamadim ki evin yarısını isteyince konu sahibi neden düğün altınlarını, tedbir nafakasını falan istemiyor.
Kocam bana diyecek param yetmez çocuklara ailenle sen bak, bide evin yarısını ver. Ben de tamam diyeceğim. Ya biz çok pisiz, ya konu sahibi çok iyi. Çözemedim
Çekişmeliye karar verdim zaten.Bu kişiden anlaşmalı boşanabilmeniz için taviz üstüne taviz vermeniz.gerekecek ..
Çekişmeli dışındaki formül için çok zaman ve tahmin ettiğiniZden fazla maddi kayıp yaşarsınız diye düşünüyorum.
Aslında iyi fikirmiş.bu köpeğe gideceğine...
Araştırayım ama sanmıyorum.off sıfır uyku 3 çocuk okula gideceğim birazdan.ve kafam allak bullak.dua edin ne olur.Evi annenin üstüne bağış yapamaz mısın acaba bi araştırsan? Satış yaptığında itiraz edilebiliyor bağış yapıldığında öyle bir imkan yokmuş. Anneannem anneme evi bağış yapmıştı
4. madde çok mantıklı ve çok iyiymiş.1) eve aile konutu şerhi koydurun (boşandıktan sonra da evde yaşamaya devam bu durumda)
2) evi satmayın. Yerine hemen çekişmeli dava açın.
3) ilk duruşmada tedbir nafakasına hükmedilmesini isteyin ( avukat bunu size söylemiş olmalıydı) dava süresince de bu nafakayı alabilirsiniz.
4) çekişmeli davayı açtığınız tarihten itibaren evin kredi borcunun yarısının eşiniz tarafından ödenmesini talep edin..
Allah yardımcın olsun. Ben olsam satmasına müsade etmem. Çekişmeli açar avukatımla her şeyini alırım. Bi de bu düzenbazlıklarını da delil olarak kullanırdım .Bi de adam ev satıldıktan sonra adamdan 6.aya kadar kira vermeden oturma sözü almış.ben bunu tesadüfen öğrendim.yani ev satılacak.ben çocuklarımla kiraya geçeceğim belki okuluna uzak olacak belki yakın.adam satılmış olan ve hakkını aldığı evimden fayda sağlamaya devam edecek.aklım almıyor.bu evde 6. aya kadar kalınacaksa ben ve çocuklar oturmalı se değil dedim.bana verdiği cevap şu ben elde ettim bu hakkı adamla konuştum ikna ettim.delireceğim yakında .katil olacağım.Allahım aklıma mukayet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?