Papatyakb Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2018 1.641 1.277 39 8 Aralık 2022 Konu Sahibi Papatyakb #41 dogadostupanda .!.: Dugun takilari ile ne yapti? Genelde erkekler ya araba alir ya model yukseltir. Parayi bu sekilde harcadiysa ispatlanir Genişletmek için tıkla... Arabası vardı naptı hiç bilmiyorum borca vereceğini söyledi sonra akıbetini bilmiyorum...
dogadostupanda .!.: Dugun takilari ile ne yapti? Genelde erkekler ya araba alir ya model yukseltir. Parayi bu sekilde harcadiysa ispatlanir Genişletmek için tıkla... Arabası vardı naptı hiç bilmiyorum borca vereceğini söyledi sonra akıbetini bilmiyorum...
Papatyakb Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ekim 2018 1.641 1.277 39 8 Aralık 2022 Konu Sahibi Papatyakb #42 orionnn .!.: 1500 neye yetecekmiş çocuğun kreşi vardır birde okul masrafları giyim kaliteli bir yaşam mümkün değil o paraya bu erkekler de kendi çocuklarına bile para verirken eli titriyor anlamış değilim Genişletmek için tıkla... Yetmez de işte mahkemeler de çok iyi değil nafaka konusunda :/
orionnn .!.: 1500 neye yetecekmiş çocuğun kreşi vardır birde okul masrafları giyim kaliteli bir yaşam mümkün değil o paraya bu erkekler de kendi çocuklarına bile para verirken eli titriyor anlamış değilim Genişletmek için tıkla... Yetmez de işte mahkemeler de çok iyi değil nafaka konusunda :/