Anlaşma Protokolünde uzlaşamamak...

Bu şartlarda asla ama asla anlaşmam. Ayyaş adama o kadar gün çocuk emanet edilmez. Ayrıca okul konusunda vs sizi çileden Çıkarmak için bu protokolü kullanabilir

Bu şartlarda asla ama asla anlaşmam. Ayyaş adama o kadar gün çocuk emanet edilmez. Ayrıca okul konusunda vs sizi çileden Çıkarmak için bu protokolü kullanabilir
Kesinlikle bittikten sonra onunla en az iletişimle işlerimi halletmek istiyorum ve okul tartışması yapamam.

Bu arada altınları da benim almadığımı nasıl ispatlayacağım? Adam dilekçede benim aldığımı iddia etti ben de onun düğünden hemen sonra aldığını söyledim. Ama kolumdan çekip aldığı için havale vs ispatım yok. Ya da altınlardan sonra alınan mal da yok. Avukatım kadının kabul edildiği için sizin ona verdiğinizi ispatlamanız gerekir dedi. O yüzden alacağım da kesin olmayınca vazgeçtim uğraşmaktan...

Uzun zamandır forumdan biliyorum bu adamla uğraşıyorsunuz...Ne bela biriymiş...Bu sizi aldatmamış mıydı ya? Bunum bedeli ne oldu?

Anlaşmaya falan gitmeyin kesinlikle...tamam kurtulmak istiyorsunuz ama anlaşmalı bosansanız da cocuk oldugu için zaten kurtulamayacaksınız...

Ne 45 günü kabul edin hem de altınları isteyin...altınları aldıgınıza dair kanıt isteyin madem kanıtı nerdeymiş? Kendisi çeksin, beraber oldugu kadınlar ceksin çekişmeli yapın bence

Avukatınızda iş yok...o avukatı azledin düzgün biribi bulun

Altınları zorla alıyor ama ispatlanamayınca onun oluyor...saçmalığa bak..cidden derhal baska iyi bi avukat bulun siz yoksa hem aldatıldınız hem siz suclu cıkacaksınız

Bunu diyen avukatın...bi kere iddia eden ispatlamak zorundadır hay allahım ya

Yalan olmasın karşılıklı rızayla altınları istemedi yazdırılamıyor mu?

Dugun takilari ile ne yapti? Genelde erkekler ya araba alir ya model yukseltir. Parayi bu sekilde harcadiysa ispatlanir

1500 neye yetecekmiş çocuğun kreşi vardır birde okul masrafları giyim kaliteli bir yaşam mümkün değil o paraya bu erkekler de kendi çocuklarına bile para verirken eli titriyor anlamış değilim
Ona kalırsa oldukça iyi meblağ okul ve sağlık harcamaları yarı yarıya olacak o zaman ne diye nafaka versinmiş

Merhaba
Bu kısmı nasıl ayarlıyorsunuz? Siz alışverişi yapıp faturayı mı yolluyorsunuz? Çok iyi madde eklemişsiniz bu arafa.
Merhaba,
Ayrildigimizdan beri ekstra olarak sadece doktor+ozel asi masrafi çıktı. Doktoruna bir aksilik olmadigi surece beraber gidiyoruz. Alisveris isini henuz yapmadik. bana cikarttigi dusuk limitli ek kart var muhtemelen oradan alirim (normal sartlarda kullanmiyorum, acil birsey olur diye duruyor sadece) ya da baska kartini verir diye tahmin ediyorum. Calismaya basladigimda her masrafi babasindan isteme niyetim yok. Hakkaniyetli olmaz. Sadece kizimin haklarini korumak istedim. Bugun ıyiyiz, anlastik, protokolu beraber hazirladik ama yarin ne olacaginin garantisi yok, issiz kalabilirim, aramiz bozulabilir vs. Protokolde herseyin yer almasını istedim.

Allah yardimciniz olsun altinlar konusunda kesinlikle aldim kismini kabul etmeyin almadiysaniz mutlaka talep edin.

Ne güzel kabul etmiş.
Tırım tırım kaçan babalar var.
Allah aranızı bozmasın

Doğru hatırlıyorsunuz. Aldatma meyili olan konuşmalar dinlemiştim :/ Artık yıldırdı beni 3 sene ondan önce deseniz evlilik niyan derken canımdan bezdim. Bir an önce kurtulmak istiyorum. Altınlar ya da başka bir şey istemiyorum inanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…