How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Anlaşılmayan bir durum söz konusu emin olmak istediğim diyeyim daha doğru olur.

sexonthebeach

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
1
0
1
25
Regl dönemimdeyim ancak bir haftadan fazladır gecikmişti ve dün tuvaletteyken kağıt havluya iki üç damla kan geldi. Cinsel ilişkiye falan girmedim nette böyle olması için gebe kalma durumundan bahsettiği için bu notu düşüyorum. Bugün de hiçbir akıntı olmadı. Regl haftasına girmiş mi oluyorum, bu durum normal mi?

Regl dönemimdeyim ancak bir haftadan fazladır gecikmişti ve dün tuvaletteyken kağıt havluya iki üç damla kan geldi. Cinsel ilişkiye falan girmedim nette böyle olması için gebe kalma durumundan bahsettiği için bu notu düşüyorum. Bugün de hiçbir akıntı olmadı. Regl haftasına girmiş mi oluyorum, bu durum normal mi?
Normalde regl niz gecikirmi

Regl dönemindeymişsiniz zaten?

Back