- 12 Ocak 2019
- 2.910
- 6.497
- 158
5 yılı bu yıl doluyor. Sanırım gidiciO zaman konuş bence canım, öyle saçmalık mı olurmuş. Yaptığı çok ayıp yani
İnşallah gider, gıcık oldum5 yılı bu yıl doluyor. Sanırım gidici
O zaman hiç konuşup canını sıkma5 yılı bu yıl doluyor. Sanırım gidici
O kalemin yerinde olmak istemezdim.Bir kalem nasıl böyle kırılabilir acaba
Özel yeteneklerin var oğlum
O nasıl bir hayal gücü öyleO kalemin yerinde olmak istemezdim.
O nasıl bir hayal gücü öyle
Çok güzel olmuşBüyük oğlumu etkinliklerle büyüttüğüm için hala benden bekliyorküçük oğlanı öyle alıştırmadım hatamdan ders aldım o kendi kendine daha iyi zaman geçiriyor. Hayır ben de insanım aklıma yeni fikirler gelmiyor gelse de malzeme sıkıntısı oluyor, bi salın beni artık
TeşekkürlerÇok güzel olmuş
Krokotak diye site varBüyük oğlumu etkinliklerle büyüttüğüm için hala benden bekliyorküçük oğlanı öyle alıştırmadım hatamdan ders aldım o kendi kendine daha iyi zaman geçiriyor. Hayır ben de insanım aklıma yeni fikirler gelmiyor gelse de malzeme sıkıntısı oluyor, bi salın beni artık
İnceledim çok güzelmiş yaKrokotak diye site var
Bir göz at istersen
Ada vapuru yandan çarklıkavs-i kuzah siteye bayıldım hemen bir etkinliği yaptık büyüğe de yengeçli yaptık, çocukların da hoşuna gitti ben de keyif aldım valla tekrar teşekkürler
Şönil vardı evde aslında ama oynar göz almam lazımAda vapuru yandan çarklı
Niye yan bakmış bu arkadaş
Çok şeker olmuş.
Tavsiye
Oynar göz olabilir. O uzantılar şönilden olabilir. Ya da her uzantı ayrı renk olabilir. Yapıştırma zor geliyorsa zımbalayıp geçiyorum ben.
Bu haliyle de çok şeker. ❤
Bana anasınıfı öğretmeni olmalıymışsın derlerdi.Çok severim kes yapıştır boya işlerini. Sınıfım çok çok renkli olurdu.
Hatta ödevleri sevsinler diye renkli fotokopi kağıtlarına çektirirdim. Herkes istediği rengi alırdı. ☺
Babam der ki,‘Suçlu günahı işleyen değil, karanlığı yaratandır.’
Sefiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?