anlamıyorum

Ne gereksiz bi dert yani...sevip sevmemesi gelip gelmemesi cok mu onemli...beni sonsuza kadar aramasa keske...ben de aramiom zaten..

elini ayağını çekiyor ama oğlunuda zırt pırt çağırıyor arıyor beni zorla eşim götürüyor gitmesem tatsızlık oluyor gidince soğuk hareketleirnden rahatsız oluyorum

Size müdahale etmiyolarmış ne güzel işte
Aramasın sormasın , zorunluluğu da yok
Oğlunu arıyordur belki

elini ayağını çekiyor ama oğlunuda zırt pırt çağırıyor arıyor beni zorla eşim götürüyor gitmesem tatsızlık oluyor gidince soğuk hareketleirnden rahatsız oluyorum
Bilmem ben dert edinmezdim
Belki bende kayınvaliden gibi soğuk biriyim diye bana normal geliyo
Çok sıcak olasın varsa eşinle olursun, yalnız gitmiyorsun sonuçta
Mizacı öyledir belki
Hoş bulduk de gir, bi iki ikramlığından tat, sonra da iyi akşamlar de çık

insan o kadar torun diye başımın etini yiyordu şimdi böyle yapmasına gıcık oldum ben
Herkes çocuk sorar
Ama doğunca bakacaz ya da her gün görecez anlamına gelmez
Çocuk doğunca görürlerse işte agucuk yaparlar bu kadar
Ama çocuğun yoksa hergün sorarlar
Neden bilmem hep garipsemişimdir zaten kime ne benim çocuğumdan mesela

Bizimkilerde böyle canım. Ben şöyle düşünüyorum bütün kayinvalideler kendi kizlarini düşünüyor kendi kızım iyi olsun diye düşünüyor ve gelin umurlarinda bile değil. Yani bence en azından % 95 i böyle. bizimkilerde senin anlattigin gibi bide yuzsuzler emekli olmak için biz para vercekmisiz her ay kizindan istemiyor kocasi sinirlenmesin diye. Ama gelin sinirlenicek mi diye düşünce yok. Vericem mecburen çünkü esimle kötü olmak istemiyorum çünkü o hiç öyle bi ailenin çocuğu değil sanki çok çok iyi. Ama haram olsun diyorum inşallah kullanmak harcamak nasip olmaz o parayi. Kefen parası olsun. Bak bide böyle zararlilar var şükret canim

benim ailem tam tersiydi gelinlerinden korkarlardı geline kıymet verirlerdi bunlar da

anladım galiba.
bu durumda aynı ortamda olmak cidden can sıkıcı olur.
ama siz yinede çok takmamaya çalışın. içinizdeki bebeğinizi düşünün. İnşaallah geçer.

tam anlatman lazm yorum yapmamiz icn canim suanda bn sunu dusunyorm acaba bi hatami ettinzde uzaklasti sizden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…