- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama eşim düşkün onu hep arıyorlar nispet yapar gibiKv'niz çocuk çocuk dediği için hamile kalmadınız heralde?
Ne güzel işte mis gibi uzak duruyorlar daha ne istiyorsun.
Kendin diyorsun iki yüzlüler diye ne güzel ki görmen gerekmiyor.
çok güldüm hoşuma gitti sağolunbaşına talih kuşu konmuş farkında değilsin!!
eşimde uzak dursa zaten anlarlar hatalarını ama kadın gelinden banane oğlum iyi diyor nasılsahıcbırsey yapmana degmez bence
en ıyısı uzak durmak zaten
Derdini anlattığın kadarıyla GICIK olmaya yer arıyorsun.35 27 . hayır beraber yaşamıyoruz ama gıcık oluyorum eşim çekinir ailesinden her nedense ben hamile kaldıktan sonra bu değişimlerine gıcığım
ama eşim düşkün onu hep arıyorlar nispet yapar gibi
demek ki onlar da sana meraklı değil daha ne istiyorsun diyoruz biz deanlamak mı istemiyorsunuz ben durduk yere bana bu şekilde davranmalarına gıcığım ortada sebep yokken yoksa meraklı değilim onlara zaten
tşk ederim farkındayım zatendemek ki onlar da sana meraklı değil daha ne istiyorsun diyoruz biz de
bunlar sanki yamalı bohçayım gibi arkamda gezmiyolar sen,nk,ler yine bak seni umursuyorbak benim k valide de zırt pırt arardı ben bir kavga çıkardım şimdi sadece oğlunu arar beni haftada 1 kere 1 dk.. Umurumda mı tabi ki hayır..
bunlar sanki yamalı bohçayım gibi arkamda gezmiyolar sen,nk,ler yine bak seni umursuyor
o zaman da gelmez sanmam kadın beni sevmiyor torununu sever mi bilmemya umursa sa ne olur canım ya boşver torunu olunca tıpış tıpış gelecek yanına.
o zaman da gelmez sanmam kadın beni sevmiyor torununu sever mi bilmem