anlamıyorum

Kv'niz çocuk çocuk dediği için hamile kalmadınız heralde?
Ne güzel işte mis gibi uzak duruyorlar daha ne istiyorsun.
Kendin diyorsun iki yüzlüler diye ne güzel ki görmen gerekmiyor.

35 27 . hayır beraber yaşamıyoruz ama gıcık oluyorum eşim çekinir ailesinden her nedense ben hamile kaldıktan sonra bu değişimlerine gıcığım
Derdini anlattığın kadarıyla GICIK olmaya yer arıyorsun.
Hem'' hiçbişey yaşamıyorum onlar yüzünden''diyorsun.Hemde çok mesafeliler.
Daha iyi değil mi soğuk davranmaları ,arayıp sormamaları?
Kendine dert arıyorsun.

anlamak mı istemiyorsunuz ben durduk yere bana bu şekilde davranmalarına gıcığım ortada sebep yokken yoksa meraklı değilim onlara zaten

bak benim k valide de zırt pırt arardı ben bir kavga çıkardım şimdi sadece oğlunu arar beni haftada 1 kere 1 dk.. Umurumda mı tabi ki hayır..

Cocuk kaynanandan mi?ne yapmasini bekliyorsun ?birak uzak dursun mesafe iyidir keyfine bak kimseye de gicik olup kendi moralini bozma evine odaklan

şimdi, eskiden gidip gelen kayınvalideniz, şuan size gelmiyor aramıyor sormuyor diye mi, hamile halinizle buna sinir olup, hayatınızı zehir ediyorsunuz.
doğru mu anladım ki acaba...
başınızda olup, hamileliğinize bile karışması daha güzel mi olurdu.. birde böyle düşünün.
ne biliyim, burada herkes kaynananın ya çenesinden ya yakın olmasından şikayetçi. sizinki elini ayağını çekmiş, sinir olmuşsunuz.
yanlışım varsa düzeltin. anlamadım sorunu ben.
sanırım hamilede olmanızdan kaynaklı, kesilen bu ani muhabbetin altında bir sorun arıyorsunuz. yorumlarınızdan bunu anladım. tabi onuda yanlş anlamadıysam.

Ya ben hiç bi sorun göremedim. Kadın belki de hamilesin yat, uzan, dinlen diye gelmiyor. Zaten gelse bu seferde hamile hamile kendini ağırlattı derdiniz herhalde. Normalde böyle durumlarda yani gelin-kaynana durumlarında gelinleri hep haklı bulurum ama şimdi ortada bişey yok gibi. Ya da var anlatmıyorsunuz.

bende kızma ama senı sevmezdım,geçmiş konularını hatırlatırım,oğlumu mutsuz eden istemeyen bır gelınımım olsa sürekli boşanma derdınde olan bır gelin,eee üsten hamıle kalınca,eyvah oğlumun başı yandı derdim,kahırımdan ölürdüm,belliki kurtajda yok o aile için,sen hem kocanı istemıyorsun,hem çocuğunu,ama aile benle ilgilensın istiyorsun,

zehir sana bişey diyim mi şu çocuğu doğur da kv ni sevdirme öle yap ben olsam yapardim ama rest çekmediler.

ben anladımki hiçbir şey göründüğü gibi değil,burda yorum yapıp duruyoruz,güncel hayattada öle yorum yapıyoruz,ama herkesın anlattığı kadarını bılıyoruz,bir kaç hanım var burda,bıze konuyu açtıkları gıbı değil gerçekler,

X