birdenbire hamileliğimi çok isteyen kadın hamile kaldığımdan beri elini çektiTam olarak ne yaptilar ki
onların yüzünden hiçbişey yaşayamıyorumUzak dur cnm hic bisey yapma sende soguk davran esinle cocugunla vakit gecir. Hic takma bile.
hayır ne alaka bu dengesizlik ne anlamdım takmıyorum ama çok gıcık oluyromahhh beeee
al benden de o kadar..
çekemiyolar anam valla bak buna eminim artık. takma yaa takmayalımm amaaannnn salla geçç
Neden berabermi yasiyorsunuz? Biraz acsaniz bizde sizi daha iyi anlr yardimci oluruz cnmonların yüzünden hiçbişey yaşayamıyorum
az önce bize geldiler benimkilerde .. işyerinden çıktım karşıladım , yemeklerinide koydum önlerine hatta otuırdum birlikte yedim bende sonra topladım.. suratlar beş karışş noluyosaaahayır ne alaka bu dengesizlik ne anlamdım takmıyorum ama çok gıcık oluyrom
aynen daha ne yapacaksan sankiaz önce bize geldiler benimkilerde .. işyerinden çıktım karşıladım , yemeklerinide koydum önlerine hatta otuırdum birlikte yedim bende sonra topladım.. suratlar beş karışş noluyosaaagıcıklar yaa ..
geldim vallahi konu açayım dedim baktım yalnız değilmişim
mesafe koydum bende artık hırslı kaynana ama her istediği olunca böyle yapıyor demekkiDert ettiğin şeye bak koy mesafeni mis gibi evinde otur. Aramazsa aramasın. Ben de çocuk okursa iki de bir gelip ben bakayım derse ne yapacam diye düşünüyorum.
çok doğru fazlası israf ...kendi ailem gibi gördüm değer verdim şimdi onlar şımardı bana yüz döndüler sallamıyorlar gib hareketleraslinda bizler elimizle kendimize ediyoruz yaa...tavsan daga kusmus dagin haberi olmamis misali..onlar rahat rahat yasarken bizler dert babasi oluyoruz....takmayacaksin gercekten, nasil olacak bu is bilmiyorum ama herkesin kotulugu kendine...herkese hak ettigini vereceksin, fazlasi israf