- 4 Nisan 2015
- 818
- 1.031
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlısınz valla ne güzel konuşmuşsunuzNe gereksiz bi dert yani...sevip sevmemesi gelip gelmemesi cok mu onemli...beni sonsuza kadar aramasa keske...ben de aramiom zaten..
insan o kadar torun diye başımın etini yiyordu şimdi böyle yapmasına gıcık oldum benboşver sen bebişini kendini düşün. Hayat kısa.Sende nispet yap ona yakın olan kulağına gideceği birini ara sürekli konuş
elini ayağını çekiyor ama oğlunuda zırt pırt çağırıyor arıyor beni zorla eşim götürüyor gitmesem tatsızlık oluyor gidince soğuk hareketleirnden rahatsız oluyorumşimdi, eskiden gidip gelen kayınvalideniz, şuan size gelmiyor aramıyor sormuyor diye mi, hamile halinizle buna sinir olup, hayatınızı zehir ediyorsunuz.
doğru mu anladım ki acaba...
başınızda olup, hamileliğinize bile karışması daha güzel mi olurdu.. birde böyle düşünün.
ne biliyim, burada herkes kaynananın ya çenesinden ya yakın olmasından şikayetçi. sizinki elini ayağını çekmiş, sinir olmuşsunuz.
yanlışım varsa düzeltin. anlamadım sorunu ben.
sanırım hamilede olmanızdan kaynaklı, kesilen bu ani muhabbetin altında bir sorun arıyorsunuz. yorumlarınızdan bunu anladım. tabi onuda yanlş anlamadıysam.
Bilmem ben dert edinmezdimelini ayağını çekiyor ama oğlunuda zırt pırt çağırıyor arıyor beni zorla eşim götürüyor gitmesem tatsızlık oluyor gidince soğuk hareketleirnden rahatsız oluyorum
oğlunu arıyor sürekli tabi cnm aman kendi bilir napayımSize müdahale etmiyolarmış ne güzel işte
Aramasın sormasın , zorunluluğu da yok
Oğlunu arıyordur belki
Herkes çocuk sorarinsan o kadar torun diye başımın etini yiyordu şimdi böyle yapmasına gıcık oldum ben
Sende kendi annenle görüşüyosunduroğlunu arıyor sürekli tabi cnm aman kendi bilir napayım
benim ailem tam tersiydi gelinlerinden korkarlardı geline kıymet verirlerdi bunlar daBizimkilerde böyle canım. Ben şöyle düşünüyorum bütün kayinvalideler kendi kizlarini düşünüyor kendi kızım iyi olsun diye düşünüyor ve gelin umurlarinda bile değil. Yani bence en azından % 95 i böyle. bizimkilerde senin anlattigin gibi bide yuzsuzler emekli olmak için biz para vercekmisiz her ay kizindan istemiyor kocasi sinirlenmesin diye. Ama gelin sinirlenicek mi diye düşünce yok. Vericem mecburen çünkü esimle kötü olmak istemiyorum çünkü o hiç öyle bi ailenin çocuğu değil sanki çok çok iyi. Ama haram olsun diyorum inşallah kullanmak harcamak nasip olmaz o parayi. Kefen parası olsun. Bak bide böyle zararlilar var şükret canim
anladım galiba.elini ayağını çekiyor ama oğlunuda zırt pırt çağırıyor arıyor beni zorla eşim götürüyor gitmesem tatsızlık oluyor gidince soğuk hareketleirnden rahatsız oluyorum
tam anlatman lazm yorum yapmamiz icn canim suanda bn sunu dusunyorm acaba bi hatami ettinzde uzaklasti sizden?kızlar eşimin ailesinden nefret ediyorm çok ikiyüzlüler bugüne kadar hiç saygısızlık etmediğim kvalidem hepsi şimdi bi tuhaflar.anlamdığım bi şekilde kvalidem çok soğuk ne arar ne sorar
bebek olsun diye başımın etini yiyen kadın şimdi elini eteğini çekti benden.öyle soğudum ki hepsinden. bende kendimi çektim ama bu ikiyüzlülüğü hazmedemiyorum napmalıyım sizce
hayır hiç hatam olmadı kendi ailem gibi gördüm hiçbir zaman kötü bi laf etmedim ama kadın kendini çok seviyor hırslıtam anlatman lazm yorum yapmamiz icn canim suanda bn sunu dusunyorm acaba bi hatami ettinzde uzaklasti sizden?
o zaman aksna brak cnm madem hatanzda olmams uzmeyn kendinizihayır hiç hatam olmadı kendi ailem gibi gördüm hiçbir zaman kötü bi laf etmedim ama kadın kendini çok seviyor hırslı