Anlamıyorum bu adamı

onazlio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
3
0
1
41
Merhaba arkadaşlar, 2,5 yıldır aynı iş yerinden olduğumuz için gizli yaşamak zorunda olduğum bir ilişkim var. Geçen ay birlikte otururken telefonuna birinden mesaj geldi bi şarkı attı kızın biri. Şarkı da siyasi türden görüşünü belli etmek istediğine dair. Hatta kızdı benim görüşümü bilmiyormu bana bunları gönderiyor. Benim için akraba olayı bitti. Ben de kim bu dediğimde uzaktan akrabam dedi ki bunu kendi araştırmalarımla doğruladım. Ailesiyle yakın bir ilişkim var çünkü. Ancak kızla normal bir arkadaşla konuşulabilecek şekilde yazışmalarını buldum. Hatta bizim sosyal medyada paylaştığımız kalabalık bir arkadaş grubu ile olan bir fotoğrafta beni sorarak sevgilin mi filan demiş. Normal bir muhabbet yani. Kız bu süreçten sonra facebookta iki kere profil fotosunu değişti. Benimki kızın hiçbir hareket ve paylaşımını beğenmemiş bu arada. Sosyal medya, yazışma programları vs gibi yerlerde çok fazla online da değil. Açtığında biz yazışıyoruz. Fakat son bir ayda çok değişti. Özel hayatımız da çok etkilendi. Yani sarılma öpme bakışma güzel sözler düşkünlüğü çok azaldı. Evet birebir tanık olduğum birçok şeyi üstüste yaşadı, iş hayatında yıpratıcı olaylar, aile ilişkilerinde hayal kırıklıkları, tartışmalar vs. Fakat ben güvenimi yitirdim sanki. Yaşlarımız 33-36. Moral olarak evet çökmüş durumda ama ben de ilgi istiyorum. Alıştırdığından farklı bu düzen nedir? Neden değişti bilmek istiyorum. Kaç kere eski adamımı çok özlediğimi söyledim. O da ben de kendimi özledim falan dedi. Ama canım sıkkın dedi. Bir başkası olabilir mi? Kuruntu mu yapıyorum? Yoksa kadınlar şüphelerinde haklı mı çıkar hep? Cinselliğe düşkün bir adamdı. Fakat artık kesinlikle eskisi gibi değil. Öyle dertlendim ki yazmadan edemedim. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.

Bu arada gizli kalmasını ben istedim. Başımdan çok sorunlu bir nişanlılık geçti. Aylar sonra onunla yakınlaşmamıza rağmen çok yakın arkadaşım ki artık değil onları o ayırdı diye bahsetmiş. Oysa ki nişanlımın yaptıklarına birebir şahitti. Ben de onu korumak adına söylemeeyelim dedim. O pek de razı değil ama ben hala çekindiğim için gizli.

Akrabasi yazdi ve profil fotosunu degistirdi diye mi sevgilinize guvenmiyorsunuz yoksa sevgi sozcukleri soylemiyor diye mi?
Neden degistigini bilmek istiyorum demissiniz ama cevabini da kendiniz vermissiniz aslinda. Bence bos yere kuruntu yapiyorsunuz olaylari akisinda yasayin bir sey varsa zaten cikar.

Başka birinin varlığı hakkında kehanette bulunamam. Ama sıkılmış bir adam gördüm ben bu konuda.

Yakında çıkar ortaya gerçekler. Bahsi geçen kızla bir şey yok gibi. Belki sorunlar bunalttı. Belki sıkıldı. Çok yakında öğrenirsiniz.

Bence abartiyorsunuz, elle tutulur bisey yok ortada.

O degilde " eski adamimi ozledim" cumlesini benim " eski kocami ozledim" manasinda anlamama ne demeli? Donkk oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…