Anlamıyolar çünkü işlerine gelmiyor!

Cok doğru..eşimde topu surekli bana atiyor.. mesela tv izliyolarsa gidin evinizde izleyin de. Cocuklari gönder, acıkca söyle diye.. ama karşıda ki insanlar anlamıyor ki . işte bugün fişi cektim ama yuzsuz gibi hiiicbişey yokmus gibiler ki yarın gene gelebilsinler. Zaten bu gıdısle ben bi yerde patlıycam sanırım bi sinir krizi paklayacak bu işi gibi ki zaten bugun kendimi baya sıktım...

Evet canim haklisn valla. Zaten onlarin lafiyla gelip bana birsey diyemez ki dediğini görmedim hic o konuda esim arkamda aslında. Konuşturmaz arkamdan annesini filan. Dediğin gibi yapmak en iyisi sanirim. Kızımda elimi kolumu baglıyor ya sureklı orda.. (

Ağladığı zaman sakın susturmaya çalışmayın. Dışarıdan kimsenin gelmesine de izin vermeyin. Onunla konuşmayın sadece ağladığın sürece hiç bir şey yapmayacağım diyin, diğer odaya gidin. Sürekli üçüncü kişiler tarafından her hayır evete çevrilirse çocuğun karakteri için çok kötü olur. Bir iki gün sinirlerinizi zıplatacak kadar zorluk çekersiniz ama siz sakin kalıp ilgilenmezseniz susacaktır. Sürekli gündüzden çocuğa oyun, boyama, eğitimle doldurmanız lazım. Sürekli yukarıda sizin hayır dediklerinizi yapıyorlardır, ne isterse yemeye, izlemeye alışmıştır. Kurtulun en kısa sürede. Samimi olarak söylüyorum hiç özeliniz kalmaz. Keşke evi kabul etmeseymişsiniz.

Ev bakın taşının. Yoksa bu gidişle bosanirsiniz

Acaba onlar da senin günde 3-5 kez gitmenden mi rahatsızlar o gelmeden biz gidelim diye mi düşünüyorlar torunu sevseler bile senin rahat etmek için onlara bıraktığı düşünüp anlaman için misilleme yapıyor olabilirler içli dışlı olmak istemeyip günde 3-4 kez kapılarına gitmen bana mantıksız geldi

Bence durumu anlatın.Ben bu tavrınızdan usandım artık deyin.Ayrıca çocugunuz baska yere gitmek ıstedı diye hemen yollamayın.Karşınıza slıp konuşun.Burası bi ev ve ben artık sureklı gelmelerınızden tukendım deyin.

Ama şöyle ki ben kızım istediğinde götürmüyosam mesela kızım öyle bi aglamaya cıglık atmaya başlıyor ki onlar sesini duyup almaya geliyolar. Hatta geçen dedim utaniyorum artık 5 kere kapınıza gelmeye başımdan çocugumu atıyormuş gibi görmeyin sizde biliyosunz durumu dedim. Ki zaten geçen kv agzından kaçırdı sana kalsa sen bize hiç getirmezsin zaten ama hem buranın hem bizim evin cocugu o normal istemesi filan dedi. Ben şu son 1 aydır götürüyorum. Ondan oncede onlar geliyodu ayni sekilde yani ben götürmeden öncede

Ben olsam her gün hasta numarası yapardım

Yaa bu günlerde bari gelmesinler olabildiğince kimseyle görüşmek istemiyorum deyin ve bence de kimseyle görüşmeyin Kendi aileniz de dahil. Yaa kimse niye ciddiye almıyor bu salgını anlamış değilim.

seyi denediniz mi? bu surece onlari da katip, yukunuzu paylasmayi. biraz tatli biraz siteml onlara da is yaptirmayi. cocuk onlara gittiginde neden eve donmek istiyor? belki o ev kucuk cocuk icin oynamaya uygun degil ya da guvenli.degil diye dusundum. kiziniz insan ariyor ve babanesine gitmek istiyor. ama babanesinde oynayacak bir seylee soksa belki hemen sikilip donmek istiyordur. siz birlikte geldiklerinde yine onlara oyun önerseniz? kucukten de bunaldiginizda onu da biraz halalarina verip kafa dinleseniz.

2yaşındaki kızınızın her dediğini yapıyorsunuz bu arada gözümden kaçmadı....

2 yas hayir demek icin cok yanlis bir yas. sonra dunyayi dar edip sinirlerimizi laçka ediyorlar. evinde bir de bebek var.

benim 2 yas stratejim o beyaz diyorsa ben siyah istiyorsan griyi yapmakti. cok sukur gecti donemler, büyüdü, simdi hic oyle bir çocuk degil.

İyi istiyorlarsa kendi tercihleri görümcenlerle güzellikle konuş kişisel algılamayın ben insanlarla çok sık görüşmekten hoşlanmıyorum de

Bence onların yanında kontrollü bir sinir krizi geçirin. Madem eşinizden yana da bi sıkıntı yok koyverin gitsin Ardından sakın aynı davranmayın. Kapıyı açmadan "yeter işim var gelmeyin" diye bağırın. (Ama öyle ses yükselmesi gibi değil, deli gibi tabiri caizse). Normalde hiç tarzım değil ama gerçekten yüzsüzlük hat safhadaysa tarz marz koy kenara Fakat evvela çocuğunuza söz geçireceksiniz. Bunun için çocuk eğitimleriyle ilgili videolar var onlar yol gösterir.

Merhaba, size birsey danismak icin alintiladim bu aglama nobetlerine karsilik vermemeyi tam olarak hangi aydan sonra yapmak gerekir? Kizim suan 7 aylik hic aglatmamaya calisiyorum acaba yanlis mi yapiyorum. Suan daha cok kucuk diye simarir mi falan diye dusunmuyorum acaba hata mi bu..

Konu sahibi yerden goge kadar haklisin. Ozellikle 10 aylik minnak baya yoruyordur seni. Bence tv nin fisini cekme gibi hareketlerle tepkini belli etmeye devam et. Illa ki anlayacaklar.

Siz o kapıya gittikçe onlarda zaten sende geliyosun diye düşünüyp olabilirler. Bi çocuk almış evin bütün hanımlarını aşağı yukarı keyfine göre gezdiriyo sanırım
Ayrıca da bazı insanlar nasıl oluyo acaip yüzsüz olabiliyorlar. Kavga da etseniz güzelce de konuşsanız anlamıyorlar. Aynı devam ediyorlar. Bence kızınız bakıtın. Ben bebeği yaturcam bende dinlenicem gelmeyin deyin. Geldiklerinde bebeği tutsunlar işinize yardım isteyin. Bu kadar da cazip gelmesin eviniz onlara. Gelmek hakları yanlış anlaşılmasın ama eşte istemediğini göre patavatsız insanlar ona göre yorum yapıyorum.

Çocuk daha 10 aylık korona var malum mümkünse şu virüs geçene kadar herkes evinde kalsın bir süre görüşmeyelim bizim kızı da göndermeyeceğim yanlış anlamayın lütfen. Bu zamanda "bir süre görüşmeyelim" demek seni seviyorum demektir. Deyin ve içeri almadan kapıyı kapatın.
+Çocuk da ağlarsa ağlasın anlatın ona mikroplar var bir süre evden çıkamayız mikroplar gidince gidersin deyin. Benim kızım da annanneye babanneye gitmek istiyor ama mikroplar var kızım çıkamayız diyorum.

Öncelikle kızınızı evinizde tutmayı siz bir şekilde halledeceksiniz, kızınız bu kadar sık gittiği sürece mesafe koyamazsiniz.

Sonrasında da yorgunum, uykusuzum diyeceksiniz gayet açık konuşacaksıniz.
Altli üstlü olmanız istedikleri zaman gelebilme hakkı vermiyor onlara.

Ama siz hem kızım gitsin çok ağlıyor , hemde onlar gelmesin derseniz öyle tek taraflı bir mesafe olmaz.

Ya bu arada koronayi hatırlatın öksürün yanlarında.
Aile içinde geçmiyor sanıyorlar galiba..

Yok yok haklsınız valla kızlar. Eşimde de iş yok tmm tmm diyip duruyor sanmıyorum ki gidip birşey konusacak. Ben artık bu işi kendim çözücem cidden dune kadar hep guler yuzluydum fln ama artk asıcam suratımı kapi calınca direk yarım aralayıp kızımı verip şak diye örtücem suratlarına. Geldigindede yarım aralayip gec kızım diyicem onların girmesine fırsat vermeden. Kücügü sorarlarsa al getiriyim orda sevin diyicem. Bende de var cok yuz veriyorum ben cok samimi oluyorum yuz buluyolar. Valla daha ortada okulların acılacagı yok aylarca bunlarimi cekicem. Bunu kendileri istedi ne yapiyim. Buarada virus konusu onlarda kp dahil kiimse evden cıkmıyor markete bile..

Aslinda şöyle,Kızımın gitmesi şu yönden iyi oluyor, onlards onu cok sevdiği icin kızım gitmesede bu sefer onu gormeye gelıyolar sureklı yani o gidince daha az gelmeye baslamıslardi. Simdi hic gondermesemde onlar kesin gelecek. Zaten ben şu 1 aydır falan götürüyorum. Ama bunlar yıllardırr böyle benm evimde...

Ya boşanın ya taşının. Başka yol olmadığını siz de biliyorsunuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…