Aminn yediğimden şüpheliyim inanın artıkHaydaa Allah sabır versin ya insan kafayı yer!!
Tatlım eşin ses etmedikçe daha da fazlasını yapacaklar. Eşim kızıyor diyorsun ama iyi kızamıyor demek ki.
Cokkk haklisin canim ama inan ki bunlarlida yızsuzluk cok fazla. 3 gun ust uste hem sabah hem aksam babasi geldi mesela ve kapiyi aralayip 'ya ne oldu musait değiliz yatıyoruz uyuyoruz belki duşta olur insan bizle ne yapacaksnda sürekli geliyorsun dedi babasına eşim. Adam yuzsuz yuzsuz bu saatte mi yatıyonuuz sizde yav dedi. Sonra gelmeye devam. Her gelişinde kapidan ceviriliyor ama yok.yani cidden insan olan laftan anlar biraz. Eşim varken gelemiyorlar cunku o her seferinde sokmuyor eve tersliyo filan. Bende bişey diyemiyorum ya kullanıyorlar istemedigimi de anladıklari icinTatlım eşin ses etmedikçe daha da fazlasını yapacaklar. Eşim kızıyor diyorsun ama iyi kızamıyor demek ki.
Gerçekten uzun zamandır bunu yapmayi okadar istiyodum ki :))) baya bozuldular o an. Ama simdi az önce gördüm hic bişey yokmuş gibi konuşmaya çalışıyolar. Her seferinde de aynısını yapıcam yuzsuzlugu bırakırlar belki. Ya bide bilmesem beni seviyolar herhalde diyicem ciddenFişi çekmeniz süper olmuş
Oda topu bana atıyor ozaman kendin hallet gidin evinizde tv izleyin filan de cocuklari sürekli yolla ben ne diyeyim bu sefer doldurmuş salmış derler diyor. Denk geldikce söyleyebiliyor anca oda ayda yılda bir.Eşinle konus eğer buna bir sınır getirin sürekli bize gelmeyin demeyi kabul ederse amenna. Yoksa ben konuşacağım demedin deme .Gibi bir konuşma olabilir .
Canım o zaman madem sen eşinden desteği alıyosun soyle rahatca kapıya mi geldiler ac noldu de size geldik derlerse isim var her gün her gün geliyosunuz zaten de kapat kapıyı bir iki kovulsunlar . Eşinde bisey demez nasılsa o da durumun farkında ve senin haklı olduğunu biliyor .Oda topu bana atıyor ozaman kendin hallet gidin evinizde tv izleyin filan de cocuklari sürekli yolla ben ne diyeyim bu sefer doldurmuş salmış derler diyor. Denk geldikce söyleyebiliyor anca oda ayda yılda bir.
Cok teşekkr ederim cok haklısınız. Hayatımda kimseye boyle bi davranıs sergilemedim ya istesemde yapamam benimde 2 yengem var 18 küsür senelik evliler üstelik abla kardeşten farkımız yok .. insan biraz da kendini bilecek ya gerçekten ama eminim beni gıcık etmekten başka amaçlarıda yokYazacak cok sey var aslinda.
Allah kolaylik versin diyerek kenara cekilmek istemedim nedense.
Eger durum dediginiz kadar vahimse, diyecegim tek sey mesafeyi korumaniz.
Zaten bu zamanda hele bu kadar insanlarin bir birleri ile temastan uzak olmasi gereken zamanda bir zahmet herkes kendi evinde yayilsin.
Nitekim siz tek basiniza birsey yapamazsiniz, burada onemli olan esinizin nasil tavir aldigi.
Bu kadar dingonun ahirina cevirilmemeli bir ev.
Sahsi dusuncem, ben nasil kendim baskalarinin hayatlarina bu kadar girmiyorsam kimse de benim hayatima bu kadar giremez.
Misafir gibi gelip gitmelerine eyvallah, ancak evin ikinci sahibi gibi davranmalari hic hos degil.
Televizyon çocuğun gelişimini körükler deyip her seferinde görümcelerin eline 5-10 tane masal kitabı verin, işe yarayıp okusunlar kızınıza.Gerçekten uzun zamandır bunu yapmayi okadar istiyodum ki :))) baya bozuldular o an. Ama simdi az önce gördüm hic bişey yokmuş gibi konuşmaya çalışıyolar. Her seferinde de aynısını yapıcam yuzsuzlugu bırakırlar belki. Ya bide bilmesem beni seviyolar herhalde diyicem cidden
Evet evet cok haklısınız maalesef hiç bi şekilde beni dinlemiyor ve herşeyi de gidip anlatıyor. şuan 3 yaşına girecek ama 2 yaşından beridir böyle. Oyle aglarken resmen herkes başımıza toplanıyor yani öyle böyle bi aglama değil. Dikkatini dağıtmak assla mumkun olmuyo hiç bi sekilde unutmuyo gidecek illa. Bi dönem düzeldi sadece mesela okula gittikleri dönem orda kimse yoktu babannesnden başka. sıkılıyodu ve gitmek istemiyodu ağlama huyuda bitmişti. Şimdi maalesef durum ayniÇocuğunuza şimdiden ağlama nöbetleri ile her istediğini yapma şansı sunarsanız - ki ikinci çocuk ve stresli olmanızdan anlıyorum ve hak veriyorum size- bu çocuğun yetişmesinden, sizi dinlememesinin önünü alamazsınız. Yarın bir gün evdeki konulardan bile onun sayesinde haberleri olur.
Sınırlama getirin, göndermeyin. Ama en önemlisi bir bahane ile en kısa zamanda bahane ile virüs sonrası evden çıkıp yer değiştirmeniz.
Aslında bu ilk defa oldu. inanın okadar sıkıldım ki aylar hatta yıllardır böyle bu durum. İlk filan değil yani böyle gelmeleri. .. ama ben ilk defa böyle davrandim. Daha oncede hadi siz cocuklari size götürüp sevin benimde işim var filan dedim. Ama anlamıyorlarİlişkiniz aşırı laçka bir hal almış gerçekten. Karşılıklı birbirinize nasıl tahammül ediyorsunuz anlamadım. Siz TVnin fişini onlar izlerken çekiyorsunuz, onlar yine bişey demeden kalıyor, üstüne siz böyle yaptığınız halde gidip geliyorlar. Sonra çocukla iş zor diye gitmesinin iyi olduğunu söylüyorsunuz. Karşılıklı sabırlar diliyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?