- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhammed ismini tavsiye edenler, etmek istediğinize emin misiniz?
Anladığım kadarıyla İslami ve anlamlı isim olması için koymak istiyor yada tavsiye ediyorsunuz.
Ama uygun degil.
Sizin çocuğunuz Muhammed ismini kaldırabilecek mi? Çocuğa arkadaşları arasında lakaplar takıldığında o kadar kıymet verdiğiniz isme saygısızlık olmayacak mı?
Aynı şekilde kötü bir şekilde anılırsa sorumluluk olmayacak mı? Gibi gibi...
Bu yüzden ‘Mehmet’ ismi var.
Bunu kullanabilirsiniz.
İlla peygamberimizin ismi birebir olsun diyorsanız,
Sıfatları olur.
Mustafa, Ahmet, Emin, Ekrem gibi...
Sevgili3nity yorumlarını çok yerind ve güzel buluyorum .
Burdaki hiç bir 'Muhammed' isimli çocuk kendine 'Muhammed'dedirtmiyor . Hepsi mami-momo vs . Kendi fikrinize göre güzel bir şey yapayım derken, saçma birşey olmasın . Ben çocuklara çok ağır ve sorumluluk gerektiren isimler konulmasına çok karşıyım .
Çocuk burnunu koluna silince isminin anlamını taşımamış mı oluyor? Sadece çocuk olduğu için o eylemi yapıyor olabilir mi? Bu durumu isimle bağdaştırmanız komik olan.Adını öyle koydun ya zaten kesin şehzade olur...
Çocuğa emir ismini koymuşlar sümüğünü koluna siliyo
Yeni nesil çocuklara çok üzülüyorum ya ailelerinin beklenti seviyesi baya fantastik![]()
Gazel'i sevdimoğlum olursa ( ki evlenemedim) mustafa kemal koyarım yada yusuf efe kizim olursa hanzade yada gazel