Anlamı güzel Erkek bebek isim önerileriniz varmı?

Yusuf.Yada Ömer ilk aklıma gelen bunlar

Atabey ismi zor olur ileri ki yıllarında insanlar hitap ederken iş hayatında filan Atabey bey diye hitap edeceği için zor olur bence

Muhammed = Bircok kez hamdu senalar olunmus tekrar tekrar övülmüs bircok güzel huya sahip olan demek..Biz Muhammed Emir koyacagiz Allah nasip ederse..
valla ne Muhammedler gördük dudağın uçuklar korkudan Allah huyunu güzel etsin isimden medet ummayın çok yani

15 kişi anlamış 2 kişi anlamamış. Güzel skor bence

pokemon gibi balkondan uçan veledin kuşağından geliyorum ben napayım yahu

Olsun ya iyi kurtarmışsın bence

O nesil de falan filan can dı galiba. Daha avrupai isimler vardı. Şimdi de arapların cümle içinde kullandığı kelimelerden isim yapıyoruz

Benim adım baya avrupai cnm zten ırktan dolayı tabe şimdi doğsam yine bizim oraların isimlerinden biri konurdu o açıdan şanslıyım :)

Aynen öyle muhammet ismi koyulan çocuga el kaldırılmaması lazım. Sorumluluk ağır.

Arapların içinde kullandıgı kelimelerin benim açtıgım konu ile ne alakası var sizce ?

Ş
çift isim sünnet oldugı için ben koymayı düşünüyorum birde ilerde bangisini isterse onu kullanabilir çünkü çogu insan ismini sevmiyor .

Ş
çift isim sünnet oldugı için ben koymayı düşünüyorum birde ilerde bangisini isterse onu kullanabilir çünkü çogu insan ismini sevmiyor .
Ben mantıklı açıklaması olmayan şeyleri din adamları sünnet diyor diye uygulamam. Hayırlısı olsun diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…