Anlamı güzel Erkek bebek isim önerileriniz varmı?

Ben Atabey ismini çok begeniyorum
Anlamı ise şöyle şehzadelere egitim veren Vezir. İsmin karakterik özellikleri ise şöyle Erdemli , Geçinilmesi kolay , Hayal gücü yüksek , Zihin gücü ve kültür zenginliği olan , Hafızası güçlü bir yapıdadırlar.
Sizin fikirleriniz neler?
Yusuf.Yada Ömer ilk aklıma gelen bunlar

Atabey ismi zor olur ileri ki yıllarında insanlar hitap ederken iş hayatında filan Atabey bey diye hitap edeceği için zor olur bence

Muhammed = Bircok kez hamdu senalar olunmus tekrar tekrar övülmüs bircok güzel huya sahip olan demek..Biz Muhammed Emir koyacagiz Allah nasip ederse..
valla ne Muhammedler gördük dudağın uçuklar korkudan Allah huyunu güzel etsin isimden medet ummayın çok yani

15 kişi anlamış 2 kişi anlamamış. Güzel skor bence

pokemon gibi balkondan uçan veledin kuşağından geliyorum ben napayım yahu :KK70:

Olsun ya iyi kurtarmışsın bence :D

O nesil de falan filan can dı galiba. Daha avrupai isimler vardı. Şimdi de arapların cümle içinde kullandığı kelimelerden isim yapıyoruz :D

Olsun ya iyi kurtarmışsın bence :KK70:

O nesil de falan filan can dı galiba. Daha avrupai isimler vardı. Şimdi de arapların cümle içinde kullandığı kelimelerden isim yapıyoruz :KK70:

Benim adım baya avrupai cnm zten ırktan dolayı tabe şimdi doğsam yine bizim oraların isimlerinden biri konurdu o açıdan şanslıyım :)

Muhammed ismini tavsiye edenler, etmek istediğinize emin misiniz?
Anladığım kadarıyla İslami ve anlamlı isim olması için koymak istiyor yada tavsiye ediyorsunuz.
Ama uygun degil.

Sizin çocuğunuz Muhammed ismini kaldırabilecek mi? Çocuğa arkadaşları arasında lakaplar takıldığında o kadar kıymet verdiğiniz isme saygısızlık olmayacak mı?
Aynı şekilde kötü bir şekilde anılırsa sorumluluk olmayacak mı? Gibi gibi...

Bu yüzden ‘Mehmet’ ismi var.
Bunu kullanabilirsiniz.
İlla peygamberimizin ismi birebir olsun diyorsanız,
Sıfatları olur.
Mustafa, Ahmet, Emin, Ekrem gibi...
Aynen öyle muhammet ismi koyulan çocuga el kaldırılmaması lazım. Sorumluluk ağır.

Olsun ya iyi kurtarmışsın bence :KK70:

O nesil de falan filan can dı galiba. Daha avrupai isimler vardı. Şimdi de arapların cümle içinde kullandığı kelimelerden isim yapıyoruz :KK70:
Arapların içinde kullandıgı kelimelerin benim açtıgım konu ile ne alakası var sizce ?

Ş
Peygamber ismi koymak sakıncalı ve ağırlığını normal bı insanoğlu kaldıramaz diye din adamları söylüyor. Bu arada Muhammed adında tanidigim ahlaksiz ve çok iğrenç karakterlere sahip birçok kisi var.
Diğer bı uyarimsa tek isim koymanizla ilgili. Psikologlar, çocuk gelisimciler tek isim konmasından yana.
çift isim sünnet oldugı için ben koymayı düşünüyorum birde ilerde bangisini isterse onu kullanabilir çünkü çogu insan ismini sevmiyor .

Ş
çift isim sünnet oldugı için ben koymayı düşünüyorum birde ilerde bangisini isterse onu kullanabilir çünkü çogu insan ismini sevmiyor .
Ben mantıklı açıklaması olmayan şeyleri din adamları sünnet diyor diye uygulamam. Hayırlısı olsun diyeyim

Back
X