Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk burnunu koluna silince isminin anlamını taşımamış mı oluyor? Sadece çocuk olduğu için o eylemi yapıyor olabilir mi? Bu durumu isimle bağdaştırmanız komik olan.
Yusuf.Yada Ömer ilk aklıma gelen bunlarBen Atabey ismini çok begeniyorum
Anlamı ise şöyle şehzadelere egitim veren Vezir. İsmin karakterik özellikleri ise şöyle Erdemli , Geçinilmesi kolay , Hayal gücü yüksek , Zihin gücü ve kültür zenginliği olan , Hafızası güçlü bir yapıdadırlar.
Sizin fikirleriniz neler?
Ya evet ironiİronimi anlamayanlarda bugün![]()
valla ne Muhammedler gördük dudağın uçuklar korkudan Allah huyunu güzel etsin isimden medet ummayın çok yaniMuhammed = Bircok kez hamdu senalar olunmus tekrar tekrar övülmüs bircok güzel huya sahip olan demek..Biz Muhammed Emir koyacagiz Allah nasip ederse..
pokemon gibi balkondan uçan veledin kuşağından geliyorum ben napayım yahuİronimi anlamayanlarda bugün![]()
Ya evet ironi![]()
pokemon gibi balkondan uçan veledin kuşağından geliyorum ben napayım yahu![]()
15 kişi anlamış 2 kişi anlamamış. Güzel skor bence
Olsun ya iyi kurtarmışsın bence
O nesil de falan filan can dı galiba. Daha avrupai isimler vardı. Şimdi de arapların cümle içinde kullandığı kelimelerden isim yapıyoruz![]()
Aynen öyle muhammet ismi koyulan çocuga el kaldırılmaması lazım. Sorumluluk ağır.Muhammed ismini tavsiye edenler, etmek istediğinize emin misiniz?
Anladığım kadarıyla İslami ve anlamlı isim olması için koymak istiyor yada tavsiye ediyorsunuz.
Ama uygun degil.
Sizin çocuğunuz Muhammed ismini kaldırabilecek mi? Çocuğa arkadaşları arasında lakaplar takıldığında o kadar kıymet verdiğiniz isme saygısızlık olmayacak mı?
Aynı şekilde kötü bir şekilde anılırsa sorumluluk olmayacak mı? Gibi gibi...
Bu yüzden ‘Mehmet’ ismi var.
Bunu kullanabilirsiniz.
İlla peygamberimizin ismi birebir olsun diyorsanız,
Sıfatları olur.
Mustafa, Ahmet, Emin, Ekrem gibi...
Arapların içinde kullandıgı kelimelerin benim açtıgım konu ile ne alakası var sizce ?15 kişi anlamış 2 kişi anlamamış. Güzel skor bence
Olsun ya iyi kurtarmışsın bence
O nesil de falan filan can dı galiba. Daha avrupai isimler vardı. Şimdi de arapların cümle içinde kullandığı kelimelerden isim yapıyoruz![]()
Anlamı önemli canımEymen asaf cok mu ağır olur. Ben bunu koyacağım
çift isim sünnet oldugı için ben koymayı düşünüyorum birde ilerde bangisini isterse onu kullanabilir çünkü çogu insan ismini sevmiyor .Peygamber ismi koymak sakıncalı ve ağırlığını normal bı insanoğlu kaldıramaz diye din adamları söylüyor. Bu arada Muhammed adında tanidigim ahlaksiz ve çok iğrenç karakterlere sahip birçok kisi var.
Diğer bı uyarimsa tek isim koymanizla ilgili. Psikologlar, çocuk gelisimciler tek isim konmasından yana.
Ben mantıklı açıklaması olmayan şeyleri din adamları sünnet diyor diye uygulamam. Hayırlısı olsun diyeyimŞ
çift isim sünnet oldugı için ben koymayı düşünüyorum birde ilerde bangisini isterse onu kullanabilir çünkü çogu insan ismini sevmiyor .
Arapların içinde kullandıgı kelimelerin benim açtıgım konu ile ne alakası var sizce ?
Size göre hiçbir açıklaması olmaya bilir . Araştırmak gerek diye düşünüyorum bu konuyu hayırlısı olsun iyi geceler.Ben mantıklı açıklaması olmayan şeyleri din adamları sünnet diyor diye uygulamam. Hayırlısı olsun diyeyim
Hmm üzgünüm okadar çok şey yazılmışki üşendim tekrar bakmaya şuan .Onu size değil arkadaşa yazmışım dikkat ederseniz
Peygamberimizin çocukları tek isimli?Ş
çift isim sünnet oldugı için ben koymayı düşünüyorum birde ilerde bangisini isterse onu kullanabilir çünkü çogu insan ismini sevmiyor .
Evet orası öylePeygamberimizin çocukları tek isimli?