- 30 Ocak 2014
- 4.698
- 9.573
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Bence psikolojik olarak rahatsızlığı olabilirİyi akşamlar. Konularımdan belki tanıyanlar tanır.
Bir tanıdığım var. Bana sıcak geliyordu davranışları o an "beybi" diye hitap etmiştim. "Abla dersen sevinirim" dedi ciddileşti. Tamam abla dedim. Öyle konu kapandı. Geçen "kankiiieağ naber?" Diye sordu ben de haliyle bir afalladım anlamaya çalışırken cevap veremedim haliyle.
Birkaç gün sonra beni engellemiş. Anlamadım. İnsanlar neden böyle. Madem mesafe seviyorsun, başta belki kötü gelmiş olabilir yakınlığım ama anlattın mesela doğal olarak tamam ama ben de üzüldüm ve şaşırdım açıkçası.
Başka bir olay yaşamadık bunun harici.
Kim bu tanıdık? Uzak mı yakın mı? Tavırları pek dengeli değil gibi.İyi akşamlar. Konularımdan belki tanıyanlar tanır.
Bir tanıdığım var. Bana sıcak geliyordu davranışları o an "beybi" diye hitap etmiştim. "Abla dersen sevinirim" dedi ciddileşti. Tamam abla dedim. Öyle konu kapandı. Geçen "kankiiieağ naber?" Diye sordu ben de haliyle bir afalladım anlamaya çalışırken cevap veremedim haliyle.
Birkaç gün sonra beni engellemiş. Anlamadım. İnsanlar neden böyle. Madem mesafe seviyorsun, başta belki kötü gelmiş olabilir yakınlığım ama anlattın mesela doğal olarak tamam ama ben de üzüldüm ve şaşırdım açıkçası.
Aynı ortamda olup 1 senedir tanıştığımız biri aslında. Ben de belki beybi derken biraz sınırı aşmış da olabilirim ama mesafeli kalırken böyle olması canımı sıktı ve engellemiş onu da anlamadımKim bu tanıdık? Uzak mı yakın mı? Tavırları pek dengeli değil gibi.
Yeminle konu anlattığım gibi ama anlamadım işteBence psikolojik olarak rahatsızlığı olabilir
Ya da kendi keyfine göre hareket eden biri de olabilie
Engelinizi hiç açmaması için dua edin. Bu ne böyle mental retarde gibi tavırlar yaa.İyi akşamlar. Konularımdan belki tanıyanlar tanır.
Teşekkür ederimEngelinizi hiç açmaması için dua edin. Bu ne böyle mental retarde gibi tavırlar yaa.
Her durumu kişisel algılamamak lazım. Açık iletişim çok önemli. Kendisi sorunlu belliki. Beybi denmesinden rahatsız olan birisi ertesi gün kankiiieağ naber diyor sjdkdkffgk nasıl davranacağını,hitap edeceğini de bilmiyor. Pek samimi gelmedi bana.Aynı ortamda olup 1 senedir tanıştığımız biri aslında. Ben de belki beybi derken biraz sınırı aşmış da olabilirim ama mesafeli kalırken böyle olması canımı sıktı ve engellemiş onu da anlamadım
Ben de anlarım hani mesafe koyalım gibisinden davrandı başta,cıvıklık yapmadım ama sinirimi bozdu amannn neyseeeeHer durumu kişisel algılamamak lazım. Açık iletişim çok önemli. Kendisi sorunlu belliki. Beybi denmesinden rahatsız olan birisi ertesi gün kankiiieağ naber diyor sjdkdkffgk nasıl davranacağını,hitap edeceğini de bilmiyor. Pek samimi gelmedi bana.
Hiç düşünmeye değmez gerçekten. Tek derdin bu olsun :)Ben de anlarım hani mesafe koyalım gibisinden davrandı başta,cıvıklık yapmadım ama sinirimi bozdu amannn neyseeee
Ya işte insan sorun var sanıyor anlasamBen olsam deli heralde der güler gecerdimÖyle bir muhabbet olmuş çünkü.
Ay inşallah yaHiç düşünmeye değmez gerçekten. Tek derdin bu olsun :)
İnsan kendinde hata arıyor böyleDengesizlerden uzak durun, zaman kaybı.
İnsan şaşırıyorSize bir açıklama yapmadan bir sorun varsa anlatmadan sizi engelliyorsa sıkıntılıdır boşverin yallah deyin geçin
Mesafe koymayı istedi kendi de kanki diyor anlamadım kiSorun sizde değil sanırım sizden pek hoslanmamis ve her davranışının batmış.Engellediysede kendi bilir.Sizde arkasından bir el sallayın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?