Canım bende 20 yaşındayim aynısı bende de oldu o kadar kötüydüm ki kolumu kaldıracak halim yoktu ağlamak istiyodum aglayamiyodum eşimle sürekli kavga halindeydim bir suçu yokken ama Allah razı olsun bi yakinimiz var bayan hoca bana okudu catlayacakmissin dedi bı hocaya okut derim sonra suya okudu evdeki damacanalara boşalttım bana dua yazdı muska şeklinde boynuma astım bende kötü hissediyodum bunu asinca iyi oldum dedi çok çok iyi bir kadındır boynumdan hiç cikarmiyorum annem de sağolsun bütün evi sirkeli suyla sildi şimdi gayet çok huzurlu ve rahatım herşey olabilir evini de sirkeli suyla sil derim şayet okutmadan önce annem bütün evi silmisti bir mutfak kalmıştı okutmaya gittik bana akşam hep beraber mutfakta oturuyorduk eşim balkonun kapısını açmak için ayağa kalktı kapının kupunu tuttu kapının tüm menteşeleri patladı kapının cami falan kırıldı nazar ordan çıktı diye düşünüyoruz büyü falan oldugunu sanmadik etrafımızda yapan eden yok sosyal medyaya fotoğraf koyma dedi sadece hoca kimin ne niyetle baktigini bilemezsiniz dedi Allah sifani versin inşallah uzun oldu k.bBuyuklerime okuttum. Fakat üzerimden giden etkisi çok az. Arkadaşlarım aynı gece beni rüyasında hatirlamasalar da görünce korktum, annem de iç sıkıntım var deyince... 20 yaşındayım henüz, korkuyorum.