Anlam Veremiyorum, Yardım edin!

Dnzbsky

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
7
0
26
Merhabalar.
Bir derdim var ama anlam veremiyorum. Ve inanin aşırı derecede de korkuyorum. 2 gündür üzerimde ölüm korkusu var. Içinde bunaltı sanki ruhumu sıkıyor, başımın arkasından ağrı giriyor, nefes alamıyorum. Yaşadığım yerde de havalar kapalı hiç yardimci olmuyor . Ilk başta panik atak dedim kendi kendime. Tam bunları düşünüp bir şey yok deyip kendimi sakinlestirecekken uzak bir arkadaşım mesaj attı. Sevgilisiyle ikisi beni rüyasında görmüşler fakat hatırlamıyorlar. Annemi aradım aynı iç sıkıntısını o da çekiyormuş. Kısacası sakinlestirecekken daha beter oldum. Üstüne üstlük vücudumun sağ kısmında anormallik hissediyorum . Tabii ki doktora gideceğim fakat memleketime dönünce gidebilirim ancak bazı özel sebeplerden dolayi. Delirmiş eşiğine gelmek üzereyim. Ağlamak istiyorum aglayamiyorum da. Napmaliyim sizce bu nedir? Lütfen bana yardım edin .

Bence doktora gidin ve kan tahlili yaptirin. Demir eksikligi depresif bölümleri tetikliyebilir. O rüyamda gördüm su bu ciddiye almayin. Inancliysaniz bol bol dua edin. Ama doktora da gitmeye ihmal etmeyin

Bence doktora gidin ve kan tahlili yaptirin. Demir eksikligi depresif bölümleri tetikliyebilir. O rüyamda gördüm su bu ciddiye almayin. Inancliysaniz bol bol dua edin. Ama doktora da gitmeye ihmal etmeyin

Gideceğim. Inancli bir insanım her sabah şükürle kalkar yatmadan duasız asla uyumam. Rabbime sığınmaktan başka ne gelir zaten elden? Ama bu kadar olay üst üste olunca şüphelendim henüz 20 yaşındayım, korkuyorum.

Doktora görünene kadar kafanı başka şeye yor düşünme bunları kendine uğraşacak bişeyler bul... 1000 parça lık pazıl al mesela onu yap düşünmekte hasta eder insanı

Aynısı bana da olmustu bı kendine okut derim nazar dan herşey olabiliyor maalesef

Buyuklerime okuttum. Fakat üzerimden giden etkisi çok az. Arkadaşlarım aynı gece beni rüyasında hatirlamasalar da görünce korktum, annem de iç sıkıntım var deyince... 20 yaşındayım henüz, korkuyorum.

Gideceğim. Inancli bir insanım her sabah şükürle kalkar yatmadan duasız asla uyumam. Rabbime sığınmaktan başka ne gelir zaten elden? Ama bu kadar olay üst üste olunca şüphelendim henüz 20 yaşındayım, korkuyorum.

Korkmayin. Son zamanlarda herhangi bir kayip yasadiniz mi?

Doktora görünene kadar kafanı başka şeye yor düşünme bunları kendine uğraşacak bişeyler bul... 1000 parça lık pazıl al mesela onu yap düşünmekte hasta eder insanı

Doğru diyorsunuz bir de ben her şeyi çok düşünen bir insanım, bi türlü atamadim şu huyu üzerimden . Sadece inanılmaz bir korku var içimde, deneyeceğim Teşekkürler

Doğru diyorsunuz bir de ben her şeyi çok düşünen bir insanım, bi türlü atamadim şu huyu üzerimden . Sadece inanılmaz bir korku var içimde, deneyeceğim Teşekkürler
Dene canım çünkü bende herşeyi kafaya çok takan biriyim ve bende işe yaradı puzzle bide ben örgü falan da yapıyorum inşallah geçer canım Allah yardımcın olsun

Daha neler ya olur mu öyle şey? Bunlar tamamen psikolojik şeyler hiç doğaüstü şeylere inanma. Panik atak gibi geldi bana.
Ben de geçen arkadaşımı hastanede gördüm, sonraki gün de onu Hollywood'da çalışırken falan gördüm hatta. Ne alaka yani arkadaşlarına malum mu olacak. Kesinlikle psikolojik. Fazla düşünme, kendini oyalayacak şeyler bul. Düşünmek delirtiyor insanı.

Panik atağa benzettim.
Ablamda bir dönem çıktı.
Uykusundan çığlıkla ağlayarak uyandı kalbime
bıçak saplıyorlar diyordu.
Rahmetli babam kalp hastasıydı. Onda da mı var diye
panik olduk. Hastanede bir sürü araştırmalar sonuçta bir şey yok panik atak dendi.

Durup dururken yolda yürürken şimdi arabanın önüne atsam kendimi,
balkonda dururken aşağı bıraksam kendimi gibi hisler geliyor demişti ablam.
İçi çok sıkılıyormuş.

O sıralar çok korktuk annem başında sabah akşam Kur'an okurdu.
O iyi gelirdi.
Bir zaman sonra kendiliğinden tamamen iyi oldu.
Şimdi hiç bir şeyi yok çok şükür.

Hayır fakat anneanneme 1 yıllık ömür biçildi atlatamamisken Teyzem de kalp krizi geçirdi. Ikisinin de ameliyat olması gerek ve kafaya çok takıyorum, ondan mı dersiniz?

Ondandir büyük ihtimalle. Yasiniz cok genc ve ilk defa yakininizdan birisinin kaybetme korkusunu yasiyorsunuz. Bu insana kendisinin de ölecegini hatirlatir. Böyle korkular o zaman normal. Ama asamiyorsaniz kendiniz o zaman profeyonel yardim/destek alin. Psikolojik bir durum sanirim. Ama yinede doktora bir görünün.

Yaşadığınız olaylardan olabilir bence sakin olun bir doktora gidin derim ben ne zaman böyle boşluğa düşsem meşgul olacak şeyler bulurum en son 2000 parça puzzle yaptım sonra 1500 parça sonra örgü örüyorum falan yanı böyle geçiyor insanın aklı ne kadar boşsa o kadar kuruyor

Yaşadığınız sıkıntılı olayların birikimi bu sıkıntı. İnşallah tez zamanda şifa bulursunuz. Anneanneniz ve teyzenize de acil şifalar dilerim onların rahatsızlıkları sizi çok üzmüş ve etkilemiş belli ki. Böyle durumlarda insan kendine döner en ufak bir ağrı en ufak bir sıkıntı hasta mıyım ölecek miyim diye bunaltır insanın kafasını.. Ama her şey yolunda sakin olun biraz eğlenceli filmler izleyin oyalanacak bir oyun bir kitap her neyse..size yardımcı olacaktır. Rüyada görmeleri de tesadüftür havalar da gelgitli bu ruh hali normal. Yaşınız çok genç bunun da etkisi var tabii. Her şey yoluna girecek inşallah:dua:

X