anlam veremiyorum yaptıklarıma

ohaaa
çüşşşşşşşşşşşşş
kocana söledinmiii oda anlayışlamı karşıladıı
şoktayım suan
kocan yapaydı burda gelirr sızlanırdın bizde sana kocanıı taşa tutar seni göklere cıkarırdık dimi
suanda senin aldatan kocadan ne farkın var acaba
face te bilmem nerdki arkadaşlık sitelerinde başka kadınlala muhabbet kuran adamlardan ne farkın var kii
öfffff beeeeee insanı zorla çileden cıkarıyosunuz
bide silmişş yazmamak lasımdı diee

Hattınızı değiştirin, yine size ulaşmayı başarırsa evliyim, mutluyum diye kestirip atın.
Bunda vicdan yapacak bir şey yok, sağlam durursanız hiç bir şey olmaz.
Ama olayı geçmişe yolculuk şeklinde romantikleştirirseniz aklınızda yuvanızda dağılabilir.
Adı üstünde geçmiş, o halde geçmiş olsun herşey.

Son düzenleme:
özellikle duymak istediğim sözler yoktu bunları yazarken dertleşmek maksadıyla yazmıştım
eşime anlattım anlatmadım diyerekte bir bedel ödeme sevdasında değildim anlattım diyorsam anlattığım içindir
sanal bir ortam ne kadar kimi tanıyabilirsiniz ki böyle yüklende yüklene bildiğin kadar
eşim anlayışlı bir insan anlayış gösterilmeyecek bir ilişkimiz yok ki güveniyor demekki bu mu sizi rahatsız eden
1 saat konultum derken tam dakika tutup 60dk mantıgında demedim uzun bir konuşmadıydı diye belirtmek istedim
şartları daha iyiymiş o yüzden eşini tercih etmişsin demişsiniz ne alaka ne şartları ne kadar şartlardan bahsetmişim maddi şartlar mı manevi şartlar mı
sonuç olarak eşimi tercih ettiğime göre başka aşk diye bir durum yoktur
5 yıldır eşini sevmemişsin eee sevmedimde ne demeye evlendimsanki dünya bi bahsettiğim kişi birde evlendiğim kişi kalmıştı mecburiyetten mi evlendim nasıl bir kıt düşünce
yok facede silseymişsin numaranı değiştirseymişsin falanda filanda numaram çok değişti yaşadığım şehirler değişti hayat gereği görev gereği çok değişiklik oldu ama bulmuşşuan bulundugum ilde yaşamaya başlayalı bir ay kadar olmuşken daha kendim şehri bilmiyorken onu pat diye karşımda görünce ben mi açık adres vermiş oluyorum aramış bulmuş ne yapmışsa çıkmış karşıma oturup biryerde konuşmaktansa telefonda konuşmak daha mantıklı geldi
eşime anlattım hiç bir sakınca görmedim
diğer insanada bunu sakinlikle anlattım biranda karşınıza çıkıyor ve sana geldim çok aradım seni diyorsa damarına damarına basmak yerine sakinlikle anlatmak daha güvenilir geliyor saçma gelecek belki ama çok tedirgin oldum kim olmaz ki haberlerde binlerce konu buna benzer olayların sonunda olanlar hakkında eşimide çıldırtmamak gerek denk geldik öylesine tesadüf diye konuya girerek anlattıgım olanları

evet aklım karıştı liseli aşıklar gibi söylediklerini düşünüyorum derken aman ölüyorum bitiyorum ben derdinde değildim
düşünüyordum normal sıradan bir durum olmadıgı için bir film izlediğimizde bile etkisnde kalabiliyoruz sonuçta bu insanıda zamanında sevmişim söyledikleri aklımda bir gelip gidiyor ama kalbim küt küt atıp eteklerim uçuşmuyor aşk ateşiyle tuhaf bir durum tlfnu kapatınca direk yaptıgın işe dönebilecek allah aşkına kaç kişi var kim olsa düşünür

herkes karakterine göre demişsiniz hiç şaşırmadım senden bunu duyduguma demişsiniz maşallah siz neymişsiniz kır kalemi kes cezayı yapmışsınız

karakterimde sağlam evliliğimde sağlam mezhebimde geniş değil ordan bakınca ne görüyorsanız birde göremedikleriniz oldugunu düşünün

sizin sevginize zamaninda sahip cikmamis biriyle eskiye dair sohbet bile etmeyin.Esiniz cok iyi bir insanmis.Ona sarilin.aklinizi karistirmayin

mrs.who ve konu sahibi....

ecem5885,şaşırmadım dememiş.

Şaşırmadım desem yalan olur demiş.

Yani şaşırdım diyor.

Alıntı yapan arkadaşlardan ilk yazınızı tekrar okursanız
ama şöyle düşünerek , etraflıca yorumlayarak okursanız böyle yorumların gelmesini
anlayışla karşılarsınız.

şimdi istesen boşanmak için başvurabilirsin ama sen bana gelip bunu bir vicdan azabı olarak bana anlatıyorsun başka söze gerek yok dedi

Yukarıda cümle size ait .
Madem her şey sizin biraz önce yaptığınız açıklamadaki gibi
o halde eşiniz size bu konudan dolayı boşanma sözcüğünü niçin kullanabiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…