- 1 Ocak 2019
- 413
- 118
- 53
- Konu Sahibi Happyyear34
Herkese selam. Buraya biraz içimi dökmek istedim. Malum mental olarak kendimizi iyi hissetmedigimiz zamanlar olabiliyor. Umarim herkes kendini iyi hissediyordur. Ben kendi halinde eline meslegini alıp kendi hayatını kurmak isteyen,inşallah tabi sıcak ve huzurlu ortamı olmasını isteyen biriyim. Öyle şaşalı şeylerde hiç gözüm yok. En önemlisi sağlık mutluluk ve huzur. Bunlar çok önemli gerçekten. Fakat şu sıralar geceleri hiç uyuyamıyorum ve geceleri garip bir şekilde nefes darligim oluyor. Anksiyetem var ne kadar ilerledi bilmiyorum. Depresyonda olduğumu düşünüyorum internetten online depresyon anksiyete testleri yaptım anksiyete çok yüksek çıktı depresyon ise orta duzeyde çıktı. Gerçekten hicbirsey yapmak istemiyorum. Çok umitsiz hissediyorum kendimi. Psikologa gitmek istiyorum fakat çok pahalilar e sürekli gideceksem o kadar masrafı nasıl yapicam bilmiyorum. Çok zor işler. Bari buraya içimi dökmek istedim. Herkes mutlu mu gerçekten? Sukursuzluk etmek hiç istemiyorum çünkü çok şükür sağlığım bir şekilde yerinde evimdeyim vs. Ama olur ya hani insanın içinde bir depresyon olur. Öyle iste