• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam veremedigim durum

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Herkese selam. Buraya biraz içimi dökmek istedim. Malum mental olarak kendimizi iyi hissetmedigimiz zamanlar olabiliyor. Umarim herkes kendini iyi hissediyordur. Ben kendi halinde eline meslegini alıp kendi hayatını kurmak isteyen,inşallah tabi sıcak ve huzurlu ortamı olmasını isteyen biriyim. Öyle şaşalı şeylerde hiç gözüm yok. En önemlisi sağlık mutluluk ve huzur. Bunlar çok önemli gerçekten. Fakat şu sıralar geceleri hiç uyuyamıyorum ve geceleri garip bir şekilde nefes darligim oluyor. Anksiyetem var ne kadar ilerledi bilmiyorum. Depresyonda olduğumu düşünüyorum internetten online depresyon anksiyete testleri yaptım anksiyete çok yüksek çıktı depresyon ise orta duzeyde çıktı. Gerçekten hicbirsey yapmak istemiyorum. Çok umitsiz hissediyorum kendimi. Psikologa gitmek istiyorum fakat çok pahalilar e sürekli gideceksem o kadar masrafı nasıl yapicam bilmiyorum. Çok zor işler. Bari buraya içimi dökmek istedim. Herkes mutlu mu gerçekten? Sukursuzluk etmek hiç istemiyorum çünkü çok şükür sağlığım bir şekilde yerinde evimdeyim vs. Ama olur ya hani insanın içinde bir depresyon olur. Öyle iste

Herkese selam. Buraya biraz içimi dökmek istedim. Malum mental olarak kendimizi iyi hissetmedigimiz zamanlar olabiliyor. Umarim herkes kendini iyi hissediyordur. Ben kendi halinde eline meslegini alıp kendi hayatını kurmak isteyen,inşallah tabi sıcak ve huzurlu ortamı olmasını isteyen biriyim. Öyle şaşalı şeylerde hiç gözüm yok. En önemlisi sağlık mutluluk ve huzur. Bunlar çok önemli gerçekten. Fakat şu sıralar geceleri hiç uyuyamıyorum ve geceleri garip bir şekilde nefes darligim oluyor. Anksiyetem var ne kadar ilerledi bilmiyorum. Depresyonda olduğumu düşünüyorum internetten online depresyon anksiyete testleri yaptım anksiyete çok yüksek çıktı depresyon ise orta duzeyde çıktı. Gerçekten hicbirsey yapmak istemiyorum. Çok umitsiz hissediyorum kendimi. Psikologa gitmek istiyorum fakat çok pahalilar e sürekli gideceksem o kadar masrafı nasıl yapicam bilmiyorum. Çok zor işler. Bari buraya içimi dökmek istedim. Herkes mutlu mu gerçekten? Sukursuzluk etmek hiç istemiyorum çünkü çok şükür sağlığım bir şekilde yerinde evimdeyim vs. Ama olur ya hani insanın içinde bir depresyon olur. Öyle iste
İnternetteki şeylere fazla güvenmeyin mevsim geçişindeyiz zaten malum bol bol yürüyüş yapın kendinize aktivite bulun

Sana güzel şeyler söylemek isterdim ama ben de aynı durumdayım.. galiba depresyondayız

İnternetteki şeylere fazla güvenmeyin mevsim geçişindeyiz zaten malum bol bol yürüyüş yapın kendinize aktivite bulun
Uyku düzenim çok kötü bu yüzden günümün yarışı uykuya gidiyor bu da aktivite eksikliğine neden oluyor. Bir düzen kurmak lazım :( onun dışında aylar önce psikiyatriye görünmüştüm o anksiyete teşhisi koymuştu. Depresyon konusunda haklısınız belki de farklı bir psikolojik sorunum vardır :(

Klasik olacak ama her derde deva spor yapın. Mışıl mışıl uyursunuz geceleri. Papatya, sarı kantaron veya melisa çayı için akşamları bir fincan.

Herkes mutlu değil, şöyleki hiçkimse her an mutlu değil olamazda. İnsanların duyguları değişir. Olaylara verdiği tepkiler, hayata bakış açısı, beklentileri sürekli değişir. İnsanların hayatındaki gidişat birden tam tersi olabilir. Huzurluyken mutluyken bir anda dünyanız başınıza yıkılabilir. Tam tersi dipte olduğunuzu düşündüğünüz zaman da yine hiç beklemediğinz güzellikler hayatınıza dahil olabilir ve tekrar mutlu, huzurlu olabilirsiniz. Bazı zamanlar sürekli en kötü ihtimalleri düşünürüz bazen ya başıma şu gelirse, ya şu olursa ya bu olursa diye ufak çaplı panik ataklar geçirebiliriz. Fakat genelde bu korktuklarımız başımıza gelse dahi çok ufak bir kısmı olabilir ya da korktuklarımızın hiçbiri başımıza gelmeyebilir. Dolayısıyla daha gelmemiş günler için, hayatın bize getirecekleri götürecekleri konusunda bir sürü ihtimal olduğu için şimdiki zamanda kaygılanmak yersizdir ve hayat kalitenizide bozar. Bir söz var ya insanın aklına gelmeyen başına gelir, bunu olumsuz bir olay olarak algılamamak lazım hiç aklıma gelmeyen güzel gelişmeler ihtimaller de olabilir. Psikolojik olarak bir rahatsızlığınız olup olmadığını öğrenmek için en azından bir psikiyatra gidebilirsiniz, internetten bakıpta kendinizi daha da karamsarlığa düşünmeyin.

D, b12, magnezym v.s Vitamin ve bazı hormon değerlerinize baktırın, bu değerlerin düşüklüğü anksiyete ve depresyonu tetikliyor. İhmal etmeyin, dr.unuza söylerseniz gerekli testleri yapar. Yani sandığınız kadar derin bir anksiyete ve depresyon değil tamamen vücuttaki bazı değerlerin düşüşünden olabiliyor, daha yeni iki yakınımda yaşadık bunu

Internette parmagimi carptim yazsak kesilmesi hakkinda sonuc çıkabiliyor. Zaten anksiyeteniz varmis o tetiklenmistir iyice yardm almaniz sart olmadi devlette ilac bazen psikologa yonlendiriyormuslar. Devlet ucretsiz olarak

Çok alakasız gibi görünebilir ama kilo probleminiz ve horlamanız var mı

Bugünün kaygısı bugüne yeter diye cümle var ya bence sizde öyle düşünün ve umursamayın her şeyi.biz en kötü şeyleri düşünüp evrene sürekli negatif enerjiler yollayarak mutlu olma ihtimalimizi en aza indiriyoruz aslında mutlu olmak için sürekli sebep aramak yerine bunlara sahip olduğum için mutluyum dediğimizde gerçekten o güzellik içinizi kaplıyor birden ve mutsuz olmak kavramından çıkıyorsunuz.Pozitif olumlama yapın meditasyonlar deneyin yeni kitaplar okuyup yeni bilgiler keşfedin. Her gününüzün bir amacı olsun bence çünkü aslında insan içindeki o boşluğu dolduramamaktan stres yapıyor hep ama bir şeylerle meşgul olunca gün sonunda huzurlu hissediyorsun kötü düşünceler hisler sürekli aklınızı kurcalamıyor. Yeni şeyler denemek isteyin bence mesela yoga yapmayı deneyin meditasyon veyahutta spor hobileriniz ne kadar çeşitli olursa o kadar iyi hissediceksiniz bence bugünde böyle geçti işte karamsar mutsuz bitti demek yerine bugünümü nasıl güzel geçirebilirim diye düşünmek gerek her sabah. inanın herkes musmutlu değil herkesin bocaladığı bunalıma girdiği anlar oluyor ama biz oraya sıkışıp kalıyoruz halbuki o duygumuzuda yaşayıp sonra ondan kurtulmaya calısıp iyiyi hissetmeye odaklansak? Depresyonu çok uzun tutmasak ? hayat kısa belki evet ama, madem bu kadar kısaysa güzelliklere odaklanmak kötülükleri düşünmekten daha iyi olmaz mı hepimiz için sevin bu hayatı konu sahibi derin bir nefes, ooh mis. güzellikleri görün ve onlara tutunun.🌸💜🌞

Uyku düzeninize ve piskolojinize iyi gelebilecek basit bir yöntem:
Aktardan alıp akşamları düzenli papatya ve melissa çayı içmek.

Bisiklet sürmek insana çok iyi geliyor canım sıkkın olduğunda atlıyorum bisikletle 12 km sürüyorum. Yorulduğumu hissedince eve dönüyorum ve geldiğimde canımın sıkkınlığı geçmiş oluyor kendimi daha pozitif hissediyorum. Kendimi çok kötü hissettiğim gecelerde günlük yazıyorum o da çok rahatlatıyor. Hayatın zorluklarından diğer kaçma şeklim kitap okumak.

Mesleginiz varmis madem ucreti düşünmeden gidin psikologa..Anksiyete de diger hastaliklar gibi maalesef.Uzerine gitmezseniz cogalarak devam ediyor.Oyle yuruyuse cik, spor yap ile geçiştirilecek birsey degil..Kanser olan kişi fiyati pahali diye doktora gitmiyor mu?Tabiki gidiyor.Siz de hastasiniz yani biseyler yolunda gitmiyor beyninizde..Ve artik beyniniz bunu kendi bildikleri ile çözemiyor..Beyninizi daha fazla yipratmadan gidin psikologa..Cunku onun da yardima ihtiyaci var..Hersey gonlunuzce olsun

Bu aralar kayıpederim de aynı durumları yaşıyor. Geceleri uyuyamıyor. Hatta daha dün gece göğsüm darlanıyor, uyuyamıyorum vs. Dedi hastaneye gittik baya bir test yaptılar ama bir şey çıkmadı. Psikolojik dedi. Babam da köye gitti. Söylediğine artık geceleri uyuyamama gibi durumlar bitmiş. Bence kendinize bir uğraş bulun. Yada

Herkes mutlu değil, şöyleki hiçkimse her an mutlu değil olamazda. İnsanların duyguları değişir. Olaylara verdiği tepkiler, hayata bakış açısı, beklentileri sürekli değişir. İnsanların hayatındaki gidişat birden tam tersi olabilir. Huzurluyken mutluyken bir anda dünyanız başınıza yıkılabilir. Tam tersi dipte olduğunuzu düşündüğünüz zaman da yine hiç beklemediğinz güzellikler hayatınıza dahil olabilir ve tekrar mutlu, huzurlu olabilirsiniz. Bazı zamanlar sürekli en kötü ihtimalleri düşünürüz bazen ya başıma şu gelirse, ya şu olursa ya bu olursa diye ufak çaplı panik ataklar geçirebiliriz. Fakat genelde bu korktuklarımız başımıza gelse dahi çok ufak bir kısmı olabilir ya da korktuklarımızın hiçbiri başımıza gelmeyebilir. Dolayısıyla daha gelmemiş günler için, hayatın bize getirecekleri götürecekleri konusunda bir sürü ihtimal olduğu için şimdiki zamanda kaygılanmak yersizdir ve hayat kalitenizide bozar. Bir söz var ya insanın aklına gelmeyen başına gelir, bunu olumsuz bir olay olarak algılamamak lazım hiç aklıma gelmeyen güzel gelişmeler ihtimaller de olabilir. Psikolojik olarak bir rahatsızlığınız olup olmadığını öğrenmek için en azından bir psikiyatra gidebilirsiniz, internetten bakıpta kendinizi daha da karamsarlığa düşünmeyin.
Teşekkür ederim🙏🙏

D, b12, magnezym v.s Vitamin ve bazı hormon değerlerinize baktırın, bu değerlerin düşüklüğü anksiyete ve depresyonu tetikliyor. İhmal etmeyin, dr.unuza söylerseniz gerekli testleri yapar. Yani sandığınız kadar derin bir anksiyete ve depresyon değil tamamen vücuttaki bazı değerlerin düşüşünden olabiliyor, daha yeni iki yakınımda yaşadık bunu
Hepsi temiz çıktı fakat anksiyete bende hep var :(

Back