anladım ki takıntı yapmışım sadece.

Nasıl tanıştınız ne oldu bitti? Umursamamak , sessiz kalmak en iyi cevaptır.
Aslında konuşmayı sonlandırdığımızda umursamaz takılmıştım ama onun yazacağını da biliyordum. Şimdi baya yerden vurdum ama böyle ne biliyim hani ıssız adamda adanın son ayrılık lafı vardı ya öyle bir şey yazıp tekmeyi basmak istiyorum ve sizlerden yaratıcı cevaplar bekliyorum 🤓

Aslında konuşmayı sonlandırdığımızda umursamaz takılmıştım ama onun yazacağını da biliyordum. Şimdi baya yerden vurdum ama böyle ne biliyim hani ıssız adamda adanın son ayrılık lafı vardı ya öyle bir şey yazıp tekmeyi basmak istiyorum ve sizlerden yaratıcı cevaplar bekliyorum 🤓
Himmm naif ruhum buna hiç müsait değil gömmeli laflar söyleyemem ben:)

Nasıl ya? Sizinle flört edip üstüne başka kızların güzelliğinden mi bahsetti? Bu erkekler iyice haddini aşıyor ya
Of evet sormayın ya. Şöyle elit bi ailem var bilmem ne diyordu. Oysaki benim ailem daha elit bir kere 😇 ben de artık gözüm kör müydü neydi hiç karşılık vermezdim:( hatta bana Rus kızlardan bahsetti,artık tarih çalışırken bile Rus kelimesini görünce kendimi çok çirkin hissediyordum. Oysaki övülen biriyim de :((

öffff 93 yaşında bana bu tavsiyeleri verdireceksiniz ya.
şekerim, birisinin canını sıkmak istiyorsan ona bi şey yapmak yerine yapmayacaksın. özetle adam mesaj mı atıyor? göreceksin ama cevap vermeyeceksin ya da saatler hatta 1-2 gün sonra sadece ":)" veya "tamam", "belki", "bilemiyorum" gibi aşırı belirsiz cevaplar verip adamı askıda bırakacaksın. bu belirsizlik adamı yiyip bitirecek.
adama uzun uzun had bildirici şeyler yazıyorsunuz. adamların tek tepkisi "üfffff yine kafa s.kti ya" diyip sizin yazdığınız şeyleri asla okumadan kapatmak oluyor.
ya da laf sokmalı şeyler yazıyorsunuz. "allah kurtardı" beni diyip sizi geçiştiriyor.
erkekler basit, düz ve karmaşık olmayan varlıklar. dolayısıyla onlara vereceğiniz cevaplar da onları tanımlarcasına cümleler olmalı. onlara yapacağınız en büyük kötülük o kadar yanıtı dahi ona layık görmemek olmalı.

Back
X