- 21 Ağustos 2024
- 73
- 15
- 3
- 18
- Konu Sahibi kraliceada
Askolar uzun zamandır aklımdan atamadığım bir eleman şimdi yazdı ve anladım ki takıntı yapmışım sadece. Şimdi köpek olmuş ama iyice olsun istiyorum. Napayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşt yazköpek olmuş ama iyice olsun istiyorum.
slxlcldllflflf öyle değil ya. Beni yakın çevresiyle tanıştırabilirmiş çünkü statüm varmış. Değerimi anladı gavat. Ama böyle asla aklından çıkmayacak bir laf edip engeli basmak istiyorumHoşt yaz
Nasıl tanıştınız ne oldu bitti? Umursamamak , sessiz kalmak en iyi cevaptır.Askolar uzun zamandır aklımdan atamadığım bir eleman şimdi yazdı ve anladım ki takıntı yapmışım sadece. Şimdi köpek olmuş ama iyice olsun istiyorum. Napayım
Hahahahhaİt gibi ürme yaz![]()
Aslında konuşmayı sonlandırdığımızda umursamaz takılmıştım ama onun yazacağını da biliyordum. Şimdi baya yerden vurdum ama böyle ne biliyim hani ıssız adamda adanın son ayrılık lafı vardı ya öyle bir şey yazıp tekmeyi basmak istiyorum ve sizlerden yaratıcı cevaplar bekliyorumNasıl tanıştınız ne oldu bitti? Umursamamak , sessiz kalmak en iyi cevaptır.
Pardon paşa torunuyuz ya hepimiz daha usturuplu olmam lazımdıAz önce yazdığın gavat ı yaz zaten kaçar sizden..
Size kötü bir şey yapmadıysa gerek yok böyle bir seye benceböyle ne biliyim hani ıssız adamda adanın son ayrılık lafı vardı ya öyle bir şey yazıp tekmeyi basmak istiyorum ve sizlerden yaratıcı cevaplar bekliyorum![]()
Himmm naif ruhum buna hiç müsait değil gömmeli laflar söyleyemem ben:)Aslında konuşmayı sonlandırdığımızda umursamaz takılmıştım ama onun yazacağını da biliyordum. Şimdi baya yerden vurdum ama böyle ne biliyim hani ıssız adamda adanın son ayrılık lafı vardı ya öyle bir şey yazıp tekmeyi basmak istiyorum ve sizlerden yaratıcı cevaplar bekliyorum![]()
Yaptı iste,mental olarak çok yordu beni. Bir de sürekli güzel kızlardan bahsederek üzülüyordu beni.Size kötü bir şey yapmadıysa gerek yok böyle bir seye bence
ayy cevaba bak,siz yazmasanız da olurHimmm naif ruhum buna hiç müsait değil gömmeli laflar söyleyemem ben:)
Nasıl ya? Sizinle flört edip üstüne başka kızların güzelliğinden mi bahsetti? Bu erkekler iyice haddini aşıyor yaYaptı iste,mental olarak çok yordu beni. Bir de sürekli güzel kızlardan bahsederek üzülüyordu beni.![]()
Of evet sormayın ya. Şöyle elit bi ailem var bilmem ne diyordu. Oysaki benim ailem daha elit bir kereNasıl ya? Sizinle flört edip üstüne başka kızların güzelliğinden mi bahsetti? Bu erkekler iyice haddini aşıyor ya