Merhaba hanımlar. Bir konuda sizden yardım almak istiyorum. Eşim son 4-5 aydır anksiyete ile uğraşıyor. Psikologa gitti, pskiyatriye gitti. Tüm kan tahlili vs herseyi temiz çok şükür. Ama sürekli kaygılı. Psikologa gitti doktor kaygı bozukluğu anksiyete dedi ilaç için psikiyatriyeye yönlendirdi gitti aldı 1 aydır citoles 5 mg kullanıyor. İlacı içerken biraz daha iyiydi yani ilk hastalık döneminde ağlıyordu sürekli içinde sıkıntı, gögsünde ağrı sürekli ben neyim ne hastası oldum diye hastalık arıyordu internetten. Doktora kontrole gitti doktor ilaçlara devam dedi. Neyse içiyor fakat son 2-3 gündür yine başladı ilaçlar etki etmiyor mu iyi değilim ben yine başladı gögüs ağrım sıkıntılarım diye. Az önce aradı beni işten sesi ağlamalıklı ne olcak bu halim ne oldu bana diye. Bazen inanılmaz sinirleniyorum gerçekten tahammülüm kalmıyor ama tutuyorum kendimi onu anlamaya çalısıyorum. Yani bu bir atak dönemi sanırım bana göre. Böyle ilaç kullanıp atak geçirenler neler yapıyorsunuz nelerle kafanızı dağıtıp o ağrıları geçiriyorsunuz. Bulmaca, sakin müzik vs hepsini yapıyoruz eşimle. Kitap falan okuyor. Film izliyoruz. Gerçekten iyiydi yine başladı. Ben nasıl yardımcı olabilirim eşime ? Güzelce konusuyorum zamanla bu gelen ataklara bile alıscan umursamıcaksın diye. Baska neler yapılabilir ? Şimdiden çok teşekkür ederim.