• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete yeter artık

Arkadaşlar ben 1 aydir panik bozukluk hastasıyım. Panik atağı ilk geçirdiğinde aids kanser verem gibi hastalıklar geçirmekten korkuyodum neyse onu Allah imin izniyle yendim korkularımi. Şimdi de ya şizofren olursam korkusu başladı 3 gündür uğraşıyorum bu korkuyla.Delirir miyim diye o kadar korkuyorum ki anlatamam. Şu şekilde başladı delirme korkusu.Bi tanıdığımız panik atak diye bisey yok onlar 3 harfli ile alakalı bisey dedi ve içimi korku kapladı .Allah aşkına dünyada milyonlarca insan var o zaman hepsine mi 3 harfli dadandı gerçekten insanlar baya bilinçsiz.Ve şöyle bir bilgi de vereyim. Baya zamandır evde oturuyorum.Okulum yok mezuna kaldım sınava çalışamıyorum 1 aydır bu yüzden ve iş de bulamıyorum. Bi yardım edin arkadaşlar
Canım oncelikle Allah yardımcın olsun bende yaşadım bu rahatsızlığı tarifi çok zor pano bozukluğunun yanında bende panik atak ta vardi delirmek en
Korkup dr a beni hastaneye yatır diye ağlayarak yalvardigimida biliyorum
Öncelikle tedavinin ve ilaçlarını sakın ihmal etme ve zihnini yoran aktiviteler yap gez dolaş aktif ol asla kendini eve kapama insirah süresini çok çok oku onunla atlattım bende

Back