• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete veya panik atak

ada4172

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
11
0
1
33
Merhaba arkadaşlar uzun suredir yutma güçlüğü yaşıyorum bir aydirda boğazımda sıkıntı hissi var boğuluyorum sanki birileri beni boğuyor boğazımda birsey var öksürüyorum geçmiyor gibi nefes alamıyorum kbb ye gittim normal muayene ile baktı bademciklerin yutmaya engel olacak kadar büyük değil dedi kan değerlerine bakıldı tiroid değerlerinde sorun çıkmadı kanser olduğumu düşünüyorum psikolojik olabilir mi?

Zaten senin suan hissettigin seyleri bende yasadim beynimde tumor var nefes alamiyorum vs . İlk ayagi gecirdigimde nefes alamadim bogulucak gibiydim ama o zmn atak yasadigimi bilmiyodum buna zemin hazirliyormus megersem bende gidip ekg cekiniyordum hastaneye surekli gitmek istiyordum mr falan cekindim ayniyiz yani korkma 😇
Aynıları bendede oluyordu pisikolak gidin ben depressan kullanıyorum kafa rahat giç bişey takmıyon valla hep panik atak kaygı bozuklugu ufak bi ilaç bitti🥰

Merhaba arkadaşlar uzun suredir yutma güçlüğü yaşıyorum bir aydirda boğazımda sıkıntı hissi var boğuluyorum sanki birileri beni boğuyor boğazımda birsey var öksürüyorum geçmiyor gibi nefes alamıyorum kbb ye gittim normal muayene ile baktı bademciklerin yutmaya engel olacak kadar büyük değil dedi kan değerlerine bakıldı tiroid değerlerinde sorun çıkmadı kanser olduğumu düşünüyorum psikolojik olabilir mi?
Aaa bu ben biraz konuşalım mı lütfen

Bennnn gerçekten gitmediğim bölüm sayısız kez gittim ve yarın emar çekilecek

Ya ama ben panik atakta hiç boğazda sıkıntı ve daralma hissi görmedim sanki biri beni boğuyor.İki ay oncede başım ağrıyordu vücudumda uyuşma vardı başımı tutamiyordum ensemde başıma ağır geliyordu emg çekildi sinirlerde birsey çıkmadı sonra beyin cerrahı mr istedi çektirdim onda da birsey çıkmadı bana stresten ve kendini kasmandan kaynaklı dedi sonucu almadan önce hep beynimde tümör var diye düşünüyordum sonucum çıkınca rahatladım ve yakınmalarım geçti şimdide bu sıkıntım başladı acile gitmemek için zor duruyorum iki hafta önceye kadarda çarpıntı beni mahfetti acile gittim ekg kan degerlerim normal çıkmıştı.
Ya sen resmen beni anlatıyorsun yemin ederim ki

Back