- 26 Aralık 2024
- 12
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Anksiyeteperisi
-
Bende de aynı durum. İlaçlar 3 hafta etki etti şimdi yine kaygım tavan olmuş durumda. Gerçekten öldürmeyip süründürüyorBenimde sürekli midem bulanıyordu okadar doktora gittim biseyin yok dediler bende psikiyatriye gittim kaygı bozukluğun var dedi iki tane ilaç verdi antidepresan ama düşük dozda bağımlılık yapmayan 6 ay kullan dedi kullandım ve gerçekten hiçbirseyim kalmamıştı çok iyiydim sonra tekrar başladı benimki ve yine midem bulanıyor sanırım bu gerçekten psikolojik(( kaygı bı türlü gitmiyor
Ay evet hayır bir de bir şey çıkmayınca yeni araştırmalara başlıyorumHastalık hastası olmuşuz biz kız bence
O ilaçların yan etki de cabası ya benimde böyle her yerim eklemlerim ağrıyor gidiyorum birşey çıkmıyor kalbim çarpıyor giriyorum birşey yok bakıyorlar tansiyonum düşmüş okadar yaniBende de aynı durum. İlaçlar 3 hafta etki etti şimdi yine kaygım tavan olmuş durumda. Gerçekten öldürmeyip süründürüyor
Ay evet hayır bir de bir şey çıkmayınca yeni araştırmalara başlıyorum
Benim hep 12,6 çıkıyor kaç gün ölçtürdümKız tansiyon Felan olmasın bak olabilir he o durumu yaşadığın zaman bı tansiyon ölçtür varsa aleti Felan
Yaa benim daha düşükBenim hep 12,6 çıkıyor kaç gün ölçtürdümbir yakınım 10 gün hastanede kaldı yanında kaldım bende o kadar güvende hissetim ki her gün tansiyon ve satürasyonuma baktırdım
Zaten bana bıraksalar bir hastane odasında kalayım beni sürekli izlesinler en güzeli yaYaa benim daha düşükhep 10 a 6 yok işte 10 a 7 Felan hep böyle
Ay demiZaten bana bıraksalar bir hastane odasında kalayım beni sürekli izlesinler en güzeli ya
Ahaha gerçekten ömrümüzü böyle yiyip bitirmekten daha iyidirAy demiiki kişilik oda ayarla da bende gelim
Bizimkiler hiçbiri öyle değil ama genelde sinirliler annem hariç evde herkes sinirli Allah'tan üniversitege gidince sakin oluyorum sinirden de böyle olmuş olabilirimAhaha gerçekten ömrümüzü böyle yiyip bitirmekten daha iyidirhayır bir de bizim sülale zaten anksiyete panik atak ailesi, bana da gelmiş gelmez olasıca
Şuan hastane odasında kalıyorum, nasıl bir ortam olduğunu isterseniz anlatayım ama anksiyeteniz tetiklenir. Böyle cümleleri kurmayın, Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın hastaneye düşürmesin.Zaten bana bıraksalar bir hastane odasında kalayım beni sürekli izlesinler en güzeli ya
Bence içimize ata ata bu hale geldikBizimkiler hiçbiri öyle değil ama genelde sinirliler annem hariç evde herkes sinirli Allah'tan üniversitege gidince sakin oluyorum sinirden de böyle olmuş olabilirim
Evet geçmek bilmiyor artık her doktora gidip bir şeyin yok demelerinin içimi rahatlatmasını istiyorumValla benimde her gün sol kolum göğsüm ağrıyor 4 kardiyoloji gezdim birşey yok her gün kalp krizi korkusu ile yaşıyorum valla her yerim ağrıyo
Çok haklısın…Şuan hastane odasında kalıyorum, nasıl bir ortam olduğunu isterseniz anlatayım ama anksiyeteniz tetiklenir. Böyle cümleleri kurmayın, Allah kimseyi sağlığıyla sınamasın hastaneye düşürmesin.
Mevsim geçişlerinde anksiyete niz daha zor geçiyor muEvet geçmek bilmiyor artık her doktora gidip bir şeyin yok demelerinin içimi rahatlatmasını istiyorum
Şuan kendinize bir çay kahve hazırlayabiliyorsanız, yürüyebiliyorsanız, istediğiniz yemeği yapıp istediğiniz saatte yiyebiliyorsanız bunun için bile şanslısınız. İnsan sağlıkla sınanınca böyle ufak şeylerin kıymetini anlıyor. Aslında çok şeye şükretmemiz gerekiyor. Vücudumuz bizim için çalışıyor, sağlıklı olduğumuz her an çok çok değerli. Ayrıca genç yaşlarımızdayız bu yaşlara birdaha gelmeyeceğiz. O yüzden lütfen canınızı sıkmayın, anksiyete tedavisi olun ve kendi kafanızda da stres yapmamaya çalışın. Hayat geçici, bir saat sonra hala hayatta olacağımızın garantisi yok. Ona göre yaşamak gerekiyor.Çok haklısın…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?