Genelde benim ki geceleri oluyor uyurken uykuya dalarken falan aslında bişey yapmıyorum artık akışına bırakmaya çalışıyorum elimden geldiğinceNeler yapıyorsunuz gün içinde nasıl başa çıkıyorsunuz.Yalniz misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde benim ki geceleri oluyor uyurken uykuya dalarken falan aslında bişey yapmıyorum artık akışına bırakmaya çalışıyorum elimden geldiğinceNeler yapıyorsunuz gün içinde nasıl başa çıkıyorsunuz.Yalniz misiniz
Benim de vardı selectra biraz iyi geldi gibi oldu daha iyiyim şükürEskiden de kalp teklemem oluyordu falat adet öncesi yoğun oluyordu anlıyordum ki adet gelecek. Fakat iki seneye yakındır herhangi bir zamanda ansızın oluyor,panik değilsem bile istemsizce kafam takılıyor ve çok panik oluyorum. Kaç kez kardiyoloji doktoruna gittim şükür bir şey yok normal dedi. Tehlikeli değil dedi. Doğumdan sonra ise çok kötü oldum. Bebeğime haksızlık yaptığımı bile düşünüyorum. Ona iyi bakamıyorum gibi hissediyorum. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Benim de sabah kalkinca oluyor gece de uyuyamıyorum çok kötü bı durum bütün günüm mahvoluyorGenelde benim ki geceleri oluyor uyurken uykuya dalarken falan aslında bişey yapmıyorum artık akışına bırakmaya çalışıyorum elimden geldiğince
Ne oluyor pekiBenim de sabah kalkinca oluyor gece de uyuyamıyorum çok kötü bı durum bütün günüm mahvoluyor
Midemde tuhaf bı his bı heyecan gibi garip bir şey çok kötü bir hisNe oluyor peki
Benim de sabah kalkinca oluyor gece de uyuyamıyorum çok kötü bı durum bütün günüm mahvoluyor
Bi doluluk var sanki bende de uykumda falan kalbim organların altında kalıyor gibi sıkışıyorMidemde tuhaf bı his bı heyecan gibi garip bir şey çok kötü bir his
Evet okudum şu an nasılsınızMerhaba, ben de Doğumla başlayan çok kötü günler geçirdim hala geçiriyorum hafiflese de. Ben psikolojik olduğuna bir türlü inanmıyorum yaşadıklarımın, doğumdan öncesine kadar hiç birşeyim yoktu. Konu açmıştım ben de. Okuyabilirsiniz oradan.
Hiç iyi değilim eklem ağrılarım var, sürekli bir bayılma hissi, sanki tansiyonum düşmüş gibi, yüzümde uyuşma var, bayılacakmış gibi oluyorum.Evet okudum şu an nasılsınız
Psikolojikdir bu durumlar bire bir yaşadım hala yaşıyorum bunun için tedavi olmanız gerekiyorHiç iyi değilim eklem ağrılarım var, sürekli bir bayılma hissi, sanki tansiyonum düşmüş gibi, yüzümde uyuşma var, bayılacakmış gibi oluyorum.